Komentari na vest

Božićna čestitka vaterpolista iz Zagreba: Italijani 'špijunirali' i videli dominantnu Srbiju

V

Vaterpolo

pre 4 meseca

Solidna igra nasih rutinski smo dobili.Bice zanimljivo vidjeti od osmine finala kako cemo izgldati u odbrani od toga ce mnogo zavisiti.Vazno je da ovi momci dobiju samopouzdanje sa nekom medaljom.
Л

ЛАЗА.НЕАНДРЕТАЛАЦ

pre 4 meseca

Волим Хрватску јер нисам Србин ја сам некрштени Југословен.
.

.....

pre 4 meseca

Dobro je sve to. Ne znam samo koji je znalac pravio format takmičenja gde prvoplasirani iz grupa A i B idu direktno u 1/4 finale, dok prvoplasirani iz grupa C i D moraju da igraju baraž sa četvroplasiranim iz drugih grupa.

Petar.P

pre 4 meseca

Ma ono sasvim pristojna igra, videlo se da baš ne igramo punim tempom. Naravno daleko smo od onog nekadašnjeg sjaja, ali brate mili to malo ko i može da dostigne. Sve u svemu ja lično smatram da smo uvek konkurentni za medalju, treba tu sada malo i računica, ali i sportske sreće. Nema onog nekadašnjeg čišćenja svih rivala, ali itekako možemo da odigramo sa svima. Ali da se kaže da je od tih 10 konkuretnih reprezentacija situacija dosta ujednačenija nego ranije. Svakako neki malo štrče od drugih, ali itekako svako može da se oklizne. Momcima svakako podrška, značiće ponovno prisustvo Mandića, ako bude zalaganja, svašta može da bude.
b

biti realan

pre 4 meseca

moze biti samo ispadanje u 1/4
y

y77

pre 4 meseca

jos njihov golman imao 14 odbrana sto je za svaku pohvalu
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

Tek sad mi je jasna igra Grčke juče protiv Italije. Jer sam sad vidio kostur. Oni porazom od Italije idu u 1/4 na pobjednika Crna Gora - Njemačka, najlakši mogući rival za njih, kad već ne mogu sa Gruzijom u 1/4 jer su iz iste grupe. A onda u 1/2 na Hrvatsku 99%. A da su bili prvi u grupi u 1/4 finale na pobjednika Francuska - Srbija, a u 1/2 na Španiju koju nisu mogli pobjediti nikad. Svaka čast, maestralna računica. Sjećam se da su i na EP u Beogradu izgubili namjerno od Rusije, da bi izbjegli Srbiju u 1/4. I došli su do polufinala.
i

istina...

pre 4 meseca

ali mnogi zaziru i od njih, u finalu Tokija smo ih slomili pred kraj, bilo je 10:10 u jednom momentu.Jaki su
m

moguce

pre 4 meseca

samo sto Crnogorci nisu za zezanje
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

Apsolutno tačno, zato sam i bio razočaran juče njihovim izdanjem, jer sam očekivao da gledam meč u kojem je najrealnije da se pobjednik odluči na peterce, jer su te dvije reprezentacije uz Španiju ubjedljivo najjače po imenima na prvenstvu. Ali sad mi je sve jasnije, i ona glupost Vlahopulosa u napadu i sve.
M

Momora

pre 4 meseca

Igrali smo solidno,vidi se da tempiramo formu za eliminiacionu fazu,ali i ovo je bilo dovoljno da potopimo egoisticne i uvek odvratne Nemce,cisto da im pokazemo da moraju jos da uce.🙏🙏🙏🇷🇸🇷🇸🇷🇸
T

Tite

pre 4 meseca

Srpska upornost je veća od Nemacke!