Nenad Peruničić i Anton Bukilić (©Starsport)
Nenad Peruničić i Anton Bukilić (©Starsport)

Bukilić novi trener Zvezde, Radovanović i Urta pojačanja, Nenadić i Bujišić ostali

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.08.23. | 15:59

Crveno-beli rukometaši krenuli s pripremama za novu sezonu. Doskorašnji pomoćnik Ratka Đurkovića na klupi. Stigli golman i pivotmen. Draško i dalje kapiten

Turbulentno leto u Ljutice Bogdana. Odlasci su bili kao na traci, ali počinju i crveno-beli da pale motore. Ambicije naredne sezone, za razliku od prošle, su skromne, nema više priče o trofejima i Evropi. Želja je da se „preživi“ do nekih boljih vremena.

Dugo je Zvezda bila bez trenera posle odlaska Ratka Đurkovića. Pominjala su se mnoga imena, ali na kraju je izbor pao na Antona Bukilića. Nekadašnji rukometaš Crvene zvezde, bio je pomoćni trener prošle sezone, a sada je dobio šansu da vodi renovirani tim.

Izabrane vesti

Od novajlija, zasad su dvojica potpisala. Najveće pojačanje dolazi iz Makedonije. Nekadašnji golman Dinama iz Pančeva, Nikola Radovanović stajaće među stativama. On je potpisao jednogodišnji ugovor, a prošle sezone je branio boje Skoplja. Crveno-bele su ovog leta napustili čak trojica čuvara mreže – Dimitrije Jelić (Partizan), Nikola Perić (Radnički Kragujevac) i Janko Gemaljević (Tikveš).

Na poziciji pivotmena, iz Dinama iz Pančeva je stigao Borislav Urta. Zasad, to su novajlije, a uskoro se očekuju još potpisa u crveno-belom taboru.

Najvažnja vest za navijače Crvene zvezde je da su u klubu ostali kapiten Draško Nenadić, kao i desni bek Miloš Bujišić. Njih dvojica bi trebalo da budu okosnica nove Zvezde, zajedno sa krilnim igračima, Viktorom Matičićem i Urošem Kolundžićem.

Zvezdu su ovog leta, osim trija golmana, napustili i srednji bek Mirko Đurović (Benidorm, Španija), Uroš Simić (Metaloplastika) i desni bek Rotem Segal (Bijer, Francuska).



tagovi

RK Crvena zvezdaAnton Bukilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara