Komentari na vest

Buran derbi u Šumicama: Kojadinovićeva klasa nedovoljna Partizanu, crveno-beli iščupali bod

Lopovi

pre 3 meseca

Na 30 sekundi pre kraja sudija umesto da dosudi 7 metara za Partizan zbog guranja iskljucuje igraca Partizana i dosudjuje Zvezdi 7 metara.
Ž

Žoce odlazi

pre 3 meseca

Kos, Dodić, Kojadinovi su vrhunski bekovski trio. Šteta što zbog bildea iz saveza Cenić ode za Španiju. Imamo stvarno svetlu budućnost u smislu igračkog kvaliteta, ali treba nam konačno i selektor.
R

RS69

pre 3 meseca

Ne lupetaj leba ti za sta trio. Max 15. Mesto.
Ј

Јосиф

pre 3 meseca

Ја, немогу да разумем да звезда годинама тавори и неможе да среди клуб, да има пар спонзора који би дали по 300-400 000 евра, да клуб оформи буџет од око 1 милион евра, дасе игра европска лига, да буде у 4 клуба увек? Ако држава недаје паре и кошаркашком клубу, исто би и они били на ниво рукометаша. Рукомет је пуно јефтинији од кошарке, а могу да замислим да узмемо титулу, буџет 2-3 милиона и играмо ЛШ! Пионир би био дупке пун, само кад се сетим Теке и 1/2 КПК пред 6000 људи у пиониру!
R

Realno...

pre 3 meseca

Koliko ljudi u Srbiji gleda rukometa, a koliko košarku???
L

Logitech

pre 3 meseca

I rukomet Zvezda da sredi? Malo ti je sto ste se uzdigli u fudbalu, vaterpolu, kosarci, sad bi i rukomet.

Ts

pre 3 meseca

Kad ne bi imala druge konkurencije osim Partizana kao u fudbalu i kosarci bila bi Zvezda dominantna ,zato u rukmetu Vojvodini niko nije ni do kolena a Zvezda nije dorasla ni Partizanu.
T

TzT

pre 3 meseca

Ovi ni Zvezdu ovde ne mogu pobede. Imaju 30 puta veći budžet i remi izvuku.

Ts

pre 3 meseca

Najsmesnije sto vi niste svesni koliko je Zvezda nebitna kada ima konkurenciju i nema bas tih 30 puta veci budzet od svih ostalih zato u vecini sportova nije predstavljala nista.
B

Blagojevic

pre 3 meseca

Kad se vidi ko sedi ba klupi partizana cirkovic zujovic radosavljevic , coveku se zgadi , hoce li sad partizan traziti ekspertizu od sljive
T

Tiha pancevo

pre 3 meseca

Lopovluk zidara iz panceva
F

Fru

pre 3 meseca

Prespora igra oba tima. Golmani slave odbrane , dok on dodje do lopte i dok krene napad prođe 30 sekundi. Odbrane se već vratila i opet pozicioni napad. Igrači udaraju sa obe ruke, hvataju za dresove kada ih igrač prođe u duelu, svadju se sa sudijama, nekontrilisani udarci, hvatanje za vrat. Ovaj rukomet se igrao 90-tih godina što nam govori da smo mi daleko miljam od svetskog rukometa . I takav način naše igre tačno se oslikao na EP i što nas je dovelo na poslednje.
G

GostSteva

pre 3 meseca

Bravo za komentar ! Kad uporediš ovaj rukomet i onaj koji se igra u Evropi, ovo mu dođe kao usporeni snimak. Ne razumem da nema nikog da bar malo unapredi kvalitet i shvatanje rukometa. A imamo talenat za ovaj sport... Sportski pozdrav
Ž

Žoce odlazi

pre 3 meseca

Delimično tačno, ali nisi u pravu za razlog loše igre naše reprezentacije. Lazar Kukić je rak rana našeg tima. Čim se taj kancer odstrani, i ekipa će proigrati jer imamo i više nego dovoljno kvaliteta. Naravno podrazumeva se da braća Ilić ne smeju prići ni blizu A tima. Od zalutalih na spisak tu su i Milosavljević, Vejin, Borzaš, Orbović, Cupara, Bomaštar, ali zato standardno nema Zelenovića, Nenadića, Djekića, Trnavca, Šotića, a Cenić zbog "patriota" iz saveza ode da igra za Španiju. Djerona je realno doneo pozitivne stvari, ali kod njega se desio školski primer asimilacije. Dečko se vremenom mic po mic prilagodjavao našem trulom sistemu, bivao sve gori i gori, i na kraju izgubio specifičnost i pretvorio se u klasičnog seljačkog srpskog trenera. A svi znamo šta to znači u ozbiljnom rukometu pa samim tim i ne čudi na kraju najgori rezultat i poniženje kad je trebalo da budemo najbolji. Veliki pozdrav.
D

Dane daca

pre 3 meseca

Sramota je sta su Nenadicu svirali kao probijanje i ponistili Zvezdi cist gol.
b

boltauzer

pre 3 meseca

i ovwj put ili bodiroga?
S

Sumice

pre 3 meseca

Zvezda mora da zastiti matica i momke od ovog lopovluka sljive koji je predsednik skupstine partizana
B

Bravo Zvezdo

pre 3 meseca

Steta, gotovo celu utakmicu Zvezda vodila, na kraju za malo izgubila, opet mozda je ovako najpravednjie...
K

Konjarnik

pre 3 meseca

Zvezda ne sme da cuti na ovu kradju , nikolica tenete , sljive , i egzekutora ,nenade preunicicu digni glas ako smes
J

Jes vala

pre 3 meseca

I ovde vas kradu, kao i u kosarci i fudbalu🤣
M

Milivoje Gugulović

pre 3 meseca

Slabe ekipe, slab rukomet, samo neizvestan rezultat zanimljiv. Glavni akteri utakmice sudije Stanlio i Olio koji su pokazali da su zalutali na teren, kao što uglavnom uvek sude. Niko nije znao šta sude pa čak ni oni sami, pa su tako pokvarili i onako već slabu igru.