Komentari na vest

Dvojica otpala, Kolaković u Istanbulu sa 15 igrača

o

ok

pre 9 meseci

Sta je sa Jovovicem sto nije sa selekcijom.
N

Ne zna se

pre 9 meseci

Ok Neverovatno da ga niko nije pitao.Tolike godine je tu.Nije on junior ...Izgleda to ne zanima nikoga.Odličan je dizač i dobar momak.
n

ne zna se

pre 9 meseci

I još ovo.On ima 30 godina.Pet medalja sa Srbijom u seniorima Kao kadet i junior uzimao svetska zlata srebra i bronze. BIO PRVAK EVROPE 2019.U najboljim godinama za dizača.Uzeo Sv Ligu 2016.Zaslužio da ide u Pariz.10 godina je u reprezentaciji.Od 2013 kad smo uzeli bronzu na EP.
p

pariz 2024 samo to

pre 9 meseci

Nakom kvalifikacija za OI preostalih 5 reprezentacija biće poznato po završetku preliminarne faze Lige nacija 2024, 24. juna za odbojkaše. Na osnovu rang liste FIVB biće određeno još po 5 reprezentacija u obe konkurencije, a prioritet prilikom određivanja imaju selekcije koje su najuspešnije rerpezentacije sa FIVB rang liste koje se do tog trenutka nisu kvalifikovale za Olimpijske igre.Liga nacija donosi bodove na FIVB listi.Evropsko nema snagu.Kvalifikacije posle EP pa sta bude i sto vise pobeda u ligi nacija 2024.Realno ako ostanemo ovde na listi kao i sada idemo u Pariz.
t

tačno je

pre 9 meseci

Sa devojkama ušli u LN sa 1 i pali na 6 mesto.Sada da osvoje EP nema pomeranja na listi FIVB.Muški LN 2024 da odigraju korektno plasman među 8 u LN 2023 ih vodi u Pariz. Bićemo domaćin jednog vikenda LN 2024 što je velika prednost.Pa kao i Peking 2008 i London 2012 i muškarci i devojke da idu u Pariz.Realno 8 i 9 mesto na FIVB listi ih vodi u Pariz.
@

@tacno je

pre 9 meseci

Realno vodi i 11. mesto ako se iz nase grupe plasiraju npr usa i japan, iz a grupe brazil i ita i iz c grupe poljska u argentina. Franc je domacin, znaci 7 timova se plasiraju i svih sedam su ispred nas na listi. Ostaje jos pet mesta. 1 mesto ide za africki tim (sigurno iza nas), dakle, ostaju 4 mesta, a to bi trebalo da bude 11. Mesto (npr mi slovenija holandija i iran) jedino da se preko kvala ne plasira np turska, kuba ili ukrajina, nemacka.. ti timovi su iza nas na listi sto odmah znaci spustanje na deseto mesto
V

Vežbajte

pre 9 meseci

Smeč servise i prijem kao i igru u polju. Sve to i pre i na EP za najvažnije takmičenje ove generacije kvalifikacije za Olimpijadu
P

Penzija 2020

pre 9 meseci

Opet rekreativac i bivsi odbojkas Atana