Aljoša Milica Kovandžić
Aljoša Milica Kovandžić

E-sport glasine: Milica se vraća u Partizan

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 11:25

Najpoznatiji srpski LoL igrač Aljoša "Milica" Kovandžić će ponovo obući crno-beli dres

Prema informacijama do kojih je došao portal Sheep Esports, Aljoša “Milica” Kovandžić će od naredne sezone ponovo zaigrati u Esports Balkan Ligi kao član Partizana.

Popularni igrač koji se proslavio prvo dominacijom u regionu sa ekipom KlikTech, a potom i činjenicom da je postao prvi srpski igrač koji je zaigrao u EU LCS/LEC ligi, Milica je već dugo godina u centru pažnje domaćih navijača.

Izabrane vesti

Njegova bogata karijera je počela pre skoro deset godina, a nakon višestrukog osvajanja EBL-a stigao je preko Buraspora i Giantsa do Vitality, sa kojim je zaigrao u LEC-u ali bez većeg uspeha.

Nakon povratka u Giants stigao je i do Partizana pred 2022. letnju sezonu EBL-a, ali iako su ušli u takmičenje kao apsolutni favoriti nisu uspeli da dođu do titule, što je ujedno bio i prvi put da se Milica takmičio u ligi a da nije osvojio trofej.

Nakon Partizana zaigrao je za Izi Dream, a potom i za Galakticose u Turskoj. Ovu godinu je započeo bez tima, propustivši prolećnu sezonu.

Parizan je u prošloj sezoni doživeo apsolutni fijasko završivši na dnu tabele sa 1-13 učinkom, nakon čega su uputili javno izvinjenje navijačima i saopštili da će ući mnogo spremniji u narednu sezonu, što bi dolazak Milice definitivno potvrdilo. 


 



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara