Komentari na vest

Egipat uzeo prvi set, Orlovi se uozbiljili na vreme! Put do vize i dalje trnovit

i

idemo lagano

pre 7 meseci

Ako mi.ne odemo.za nas je najbolje da ide Slovenija.Oni su 8 na rang listi a mi 9.Prvih 6 ide svakako iz kvalifikacija..Bice jos 5 mesta preko rang liste a mi prvi iz evrope na redu.Jedino čudo da se desi pa da ne odemo u Pariz nakon LN 2024.
g

gost 987

pre 7 meseci

Francuska olimpijski sampion je 8 a Slovenija sada 7.Poljska USA Italija Brazil Argentina verovatno Slovenija idu preko kvalifikacija.Francuska kao domacin.Japan i mi prvi preko rang liste.
B

Brundo

pre 7 meseci

Ovde nema lakih protivnika za nas.Ako se ne plasiramo to ce biti zbog ispustenih bodova protiv Turske.
5

566ybh

pre 7 meseci

dno smo dotakli olimpijadu nismo videli od 2012 ,katastrofa
a

analiza samo

pre 7 meseci

2016 i 2021 nismo bili Rukometašice nijednom od raspada Jugoslavije za 30 godina kao i fudbalerke i vaterpolistkinje nisu bile na OI.Fudbaleri takođe nijednom nisu bili.Košarkasice bez olimpijade 1996 2000 2004 2008 2012 ili od nezavisnosti Srbije bile 2 puta.Košarkaši propustili 3 od poslednje 4 olimpijade.Rukometaši bili samo 1 jednom od nezavisnosti Srbije.Odbojkašice i vaterpolisti svaku olimpijadu od nezavisnosti Srbije su bili i brane medalje iz Tokija jedini.
B

Bata Trlaja 1

pre 7 meseci

Idemo u Pariz opusti se.Posle Pariza je problem 2028...Ne za odbojku vec za sve sportove.Mala bara puno krokodila...
S

Sega89

pre 7 meseci

Fudbaleri su bili 2008god. u Pekingu

“Анализа само”

pre 7 meseci

И шта сад са тим? Олимпијада је глобална спортска манифестација, што значи да учествују земље из целог света, са сваког континента, у сваком екипном спорту имаш по 12 селекција које учествују (осим фудбала где је 16), у рукомету је у Токију учествовало 7 европских земаља, мислиш да је реално да се пласирамо поред Немаца,Француза и Шпанаца или пак Скандинавских земаља Шведске,Норвешке и Данске? Није.Далеко смо од тог квалитета још увек, фудбал нећу да коментаришем, кошарка нам је била у расулу до типа почетка 2010-их година кад смо направили успон и пласирали се на ту Олимпијаду и узели сребро, у Јапан нису отишли, јбг, Жабари ус*ани имали добар дан као и увек против нас и ето, у Паризу их гледамо, одбојкашице су исто у Паризу, биле и у Токију, мушкарци су у паду то је чињеница, нећу оспоравати то, елем, поента је.. не можеш очекивати да земља која има 7 милиона становника учествује на Олимпијади сваке године, у којој, колико год талентована била и постизала успехе у свим спортовима (осим фудбала наравно), нема систем ни у једном спорту нити се улаже приближно као у земљама првог света рецимо, у каквом смо расулу као нација, свако ко оде на ОИ је успео и свака му част, ко није? Даће Бог идући пут.🇷🇸
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Ajmo momci...mozete vi da roknete amere ima jos nade!
B

Bandžos

pre 7 meseci

Samo napred i hrabro !!