Komentari na vest

EHF EURO 2024 na dlanu: Drim tim Danske, pretposlednji Karabatićev ples, Srbija juri voz za Pariz

P

Pa to

pre 4 meseca

I treba da ga smene.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Dobro da ste najavili, naširoko ću zaobilaziti rukomet. 5 zemalja u vasioni ga igra. Nebitno
S

Smešan si

pre 4 meseca

Ako ti je nebitno, šta onda čitaš? Takvi kao ti ste teški slučajevi, sve vam nebitno a čitate i ostavljate komentare
J

Jaa

pre 4 meseca

Kad pocinje?
7

777

pre 4 meseca

Večeras
O

Oleg

pre 4 meseca

Taj Karabatic jos igra? Kad sam imao 20 godina on je imao 32.. Sad verovatno ima 47..
M

Magistar

pre 4 meseca

Kakav Pariz i Olimpijada, da li ste bre vi ljudi realni? Prolazak grupe bice vrhinski uspeh.
T

Tupa

pre 4 meseca

Daj Bože da grešim ali mi ako izadjemo iz grupe da pevamo.. Poraz od Islanda i onda kreće srpska klasika tj. kalkulacije.. Danska prvi Favorit.. Francuska. Švedska, Nemačka, Norveška u krugu medalja.. Račune mogu da im pomrse Island i Španija.. Bivša Sfrj teško tj nikako do medalje.. Hrvatska i dalje najjača ali nije svetska top ekipa više, Slovenci u padu, mi suvi prosek, ostali lošiji i od nas.. Sve u svemu praznik za ljubitelje rukometa.. Srećno.
E

Eseks

pre 4 meseca

Sport u kome mnogo toga zavisi od sudija..Tezak za gledanje(posebno kad nasi gube)..Nekad sam znao sve nase igrace(butulija,perunicici,nedjeljko,zikica,beli,djuka,rastko,...) Nekad smo imali zvezdu,partizan,metaloplastiku,jugovic,nis,vosu itd...Nije ovo vise nas sport kao sto je bio nekada ali gledacemo,navijacemo pa sta nam bog da..
k

kristy

pre 4 meseca

Nijedan sport nije kao nekada. F1 je u najgorem stanju.
R

Red Bull

pre 4 meseca

Da,F1.je bas u krizi,verovatno sto pobedjuju, ovi sa krilima.
S

Stogs

pre 4 meseca

Jedva cekam da ispadnemo i da se prica o ovome svede na usputno pominjanje ko je osvojio turnir. Nebitan sport sa gomilom seckanja i sirokim poljem za sudijske manipulacije, a i to malo igre sto ima se svodi na besciljno vrtenje lopte i zaletanje ciste sile na cistu silu... ne kazem ni da je vaterpolo mnogo bolji, ali tu barem ima "otezavajucih okolnosti"... Pogotovu mi nisu jasni roditelji koji salju zensku decu da treniraju rukomet. Kompleks sto nije musko ili sta je u pitanju?
S

Sine

pre 4 meseca

Ako ti je sport nebitan šta radiš onda na ovoj vesti?
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

Plasman u drugu rundu u konkurenciji Islanda, Mađarske i Crne Gore ne bi trebalo da dolazi u pitanje. Mislim da potpuno isto razmišljaju i Island i Mađarska. Island je favorit grupe, a Mađari nemaju baš nikakav razlog da zaziru od Srbije. Poslednji put i jedini da se ja sjećam smo ih pobjedili 2006. na EP i to kao Srbija i Crna Gora. A oni nas na SP 2003 u razigravanju za plasman na OI, onda 2012. u Londonu, pa u kvalifikacijama za SP 2019. Ne vidim kako smo favoriti protiv njih, a i Crna Gora ima svoje realne računice.
m

milojko prvi

pre 4 meseca

Voz u kom je mašinovođa Jaran a ložač Šljivo može da stigne samo u nedođiju, u ponor... Čega se uhvatiše to su osušilo.... Ima li nekog da kaže DOSTA???!!!
D

Da da da

pre 4 meseca

Mali sport koji se igra samo u evropi.Svetsko evropsko ili OI sve medalje idu u evropu.Nije globalni pa samim tim kao sport koji nije rasprostranjen je i najmanje bitan od svih dvoranskih na svetu.U Srbiji je odavno u senci onih popularnih i uspešnih.
s

samo u Evropi

pre 4 meseca

sta je to , par zemalja...mogu ga i ukinuti...
N

Nrmanja1988

pre 4 meseca

Tacnije, ogra se u celom svetu... Mada, jasno je na sta aludiras... Ali ko brani azijatima ili afrikancima, da treniraju, da se edukuju da napreduju... Prosto, Evropljani dominiraju, a igra se u celom svetu.. I ne pametuj, ne ide ti. Poz
R

Rukomet

pre 4 meseca

Nemci, če u finale. Bez brige na tome se rade.
r

rulof-14

pre 4 meseca

Fantastican uvod u fantastican rukomet koji je ispred nas. Veliko bravo za ovaj tekst👏👏👏👏
D

DDF

pre 4 meseca

Prenos svih takmicenja na OI rukometasi gledace sigurno preko tv ekrana,ne verujem da mozemo se plasirati u drugi krug EP