Komentari na vest

Đerona saopštio konačan spisak putnika na EP

G

Glatki

pre preko 2 godine

Sta sve necu procitati ovde. Jedni kazu nemamo krila, drugi nemamo golmana, treci nemamo srednjeg beka. Ocigledno nikad u zivotu nisu gledali rukomet. Ovo sto imamo je sasvim korektno. Jos da nemamo izostanke zbog korone, plus da je tu Nenadic kao ekstrakvalitet, mogli bi svacemu da se nadamo. Svakako podrska za momke, pa sta god da urade. Slali smo mi ekipu sa Perunicicem, Skrbicem, Nedjom, Maticem, Zikicom, Knezevicem, pa nema ko nas nije demolirao. Punili nas svi autsajderi pa cak i azijati. Hemija je tu, momci su talentovani, trener je talentovan. I da nista ne uradimo, treba nastaviti sa Djeronom dalje. Bice ovde medalja.

themilos.007@gmail.com

pre preko 2 godine

S obzirom da je EHF zbog korone dozvolio da bilo koji negativan igrač nastupa bez obzira na primarni spisak, postoji mogućnost da Milosavljev, Abutović, Zelenović i Nemanja Ilić zaigraju ako prođemo u 2. krug. Nadajmo se da će bar Vanja Ilić zaigrati u nekoj od utakmica 1. kruga i da ćemo uspeti da prođemo u 2. krug. Napred junaci, svi smo uz vas!!!!
A

Alex NS

pre preko 2 godine

Puna podrška za našu ekipu, odličan trener, odlična igra u kvalifikacijama, puno sreće na prvenstvu, da nije ove korone pa i da se skokne do Segedina...najbolji osećaj kad sam gledao evropsko u Beogradu...još jednom puno sreće
B

BugarcicBuksna

pre preko 2 godine

Vorkapic strasan igrac i atleta, nadam se da ce biti dzoker u rukavu
m

milos mm

pre preko 2 godine

abutovica je trebalo cekati makar i za drugi krug kako ce odnrana bez njega ne znam
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Ja ovde ne vidim normalnog srednjeg beka, što je ključna pozicija u rukometu
G

Glatki

pre preko 2 godine

Ako stvarno tako mislis, ti onda nemoj vise pratiti srpski rukomet, jer nemas veze sa istim.
G

Gile 88

pre preko 2 godine

A gde je Milosavljev šta ako ima koronu pristali su na globalnu igru gde svi moraju nekoga da žrtvuju. Nećemo ništa uraditi nemamo ni 2 kvalitetna golmana ni srednjeg beka ni krilo jedino su pivoti kompletni.
V

Vodigud

pre preko 2 godine

Zasto ne ide Zelenovic Decko je majstor igre
R

Rukometas

pre preko 2 godine

Postoji sansa da se prikljuce braca ilic sto bi nam znacilo dosta... inace prosli smo najgore oko ove situacije sa koronom... treba se zapitati i pitati ljude u savezu... sto nisu postavili pravilnik oko izlazenja iz Pazove u toku novogodisnjih praznika... ovako ostadosmo bez prvog golmana bez najboljeg defanzivca Abutovica, prvog desnog beka Zelenovica.. bez oba leva krila...STRASNO PAKAO
М

Мито бегејац

pre preko 2 godine

Штета ... Идемо без Милосављева, браће Илић и Абутовића који је за одбрану мајстор ... Баш штета, после дуго времена у рукомету коначно имамо хемију и лепе односе у екипи ... Било би добро да смо комплетни па да видимо где смо против Француза и Хрвата ... Овако камо свима тако и нама. Напред СРБИЈА !!!