Komentari na vest

Fenerbahče dovodi Srpkinju: Bojana Drča se iz Rusije seli u Tursku

S

Srbija KG

pre oko 1 godinu

Menadžeri demantovali. Ostaje u Rusiji.
s

sale brat

pre oko 1 godinu

Turci ulazu ogroman novac u zensku klupsku odbojku, srbija kao drzav treba da pomogne po meni i mopra zenska odbojka nam je najpopularniji najvise mladih cuura se odlucuje da trenira odbojku.Niko ne ocekuje pare kao u kosarci koju daju vecitim rivalima, ali deo da zamisli jedinstvo da moze da dovede recimo kocic milenkovic maju aleksic pa to bi bio napredak
P

Pare su rešenje

pre oko 1 godinu

Imaju po 5 miliona svi od države u super ligi. Imaju plaćene sudije. Igraju evropu koji izbore mesto i to besplatno, država im platila. Zvezda i Vojvodina su i dobili deo novca mimo toga kroz sponzore.Međutim to je puko preživljavanje. Za ozbiljne rezultate treba i ozbiljan novac. Trećina onog što ide košarci u Beogradu bar. Odbojka je to zaslužila. Sledeće godine se prave timovi sa strancima naravno da idemo na finalni turnir lige šampiona u košarci. Plaćaju se treći put za redom kvalifikacije za žensku reprezentaciju za olimpijske igre 2 miliona u košarci a za Rio i Tokio se platilo i muškoj košarci. Plaća se i finale lige šampiona u Beogradu mislim dva puta u košarci a nema naših ekipa. Milionski iznosi za igrače. Partizan sinoć zadnja 3 minuta sa 5 stranaca na terenu. Odbojka bi imala ozbiljno jaku priču sa našim igračima samo da se plati. Mnogo manje novca treba a imali bi rezultate. Nema očigledno interesa za tako nešto jer svakako bi se dosad desilo. Imaju ljudi iz drugih sportova da budem otvoren iz košarke konkretno kojim to nw odgovora i koji će uvek lobirati protiv toga. Odbojka nema jake ljude koji bi izgurali tu priču. Jedan Čović ili Ostoja bi u odbojci napravili revoluciju. Odbojka nema takve ljude.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Najbolji rezultati al opet slaba popularnost. Mi ni u fudbalu i košarci nemamo dobru gledanost.
M

Makris izvikana

pre oko 1 godinu

Makris po meni jedino ima precizne lopte, doduse protiv vakifa joj ni to nije islo, slab blok, slab servis, katastrofa snalazenje na mrezi i kuvanje, citaju je kao bukvar..u finalu sp na kljucnim poenima birala najgora resenja, ze roberto se hvatao za glavu. Drca dva nivoa iznad.
d

dodatak

pre oko 1 godinu

Plus ne zna da koristi srednjake, ne znam dal je jedna koreja Ede Erdem prošla protiv Vakifa, Vučkova takodje ništa u napadu…Za Maju u ovim godinama može da se kaže da je sporija ali ona i dalje zna da izvuče maksimum iz svojih srednjaka.
m

meoni

pre oko 1 godinu

Svidja mi se ovo grupisanje nasih devojaka iz prve postave u predolimpijskoj godini... 🙂 Tića, Jole, Drca, Busa, Lazovic... Jasno je da ne mogu sve u isti klub, ali i ovo zvuci ok zbog novog "strucnog štaba" iz Turske... 🙂 Vidim da se i Italija sprema isto. Skoro celu prvu postavu iz reprezentacije su smestili sledece sezone u Milano... Sila, Oro, Foli, Paola... Zvuci opako za uigravanje. Dobro je sto cemo imati i mi naseg insajdera u Milanu sledece sezone! 😉 Idemo devojke, samo složno!😉 Bošo, srećno u Feneru! 😉
t

transferii

pre oko 1 godinu

Tijana i Jole u Ezacibasiju, Drča u Fenerbahčeu a Buša u Vakifbanku…S druge strane Maja u Skandiciju, fino.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Bolja je Macris, ova je komotno mogla u Rusiji i dalje da cuva decu svom Drci hahahahahhaaha
f

fact

pre oko 1 godinu

Makris je bila toliko “dobra” da su u najbitnijem meču protiv Vakifa popili 16 blokova, u finalu SP protiv nas su je takodje lako čitali pa je Stevanovic izlupala silne blokove…Tek sa 34 godine ove sezone je prvi put zaigrala u inostranstvu(celu karijeru igrala u brazilskoj ligi).
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Gospodine cenim vas komentar samo sto Macris igra na poziciji dizaca a Bojana Drca na poziciji tehnicara.Srbija treba da gleda da ojaca domacu odbojkasku ligu i u muskoj i u zenskoj konkurenciji.Trebalo bi zamoliti nase uticajne trenere i trenerke da svojim autoritetom privole neke kvalitetne domace i strane odbojkase i odbojkasice dodju u nasu ligu.Isto kao i treneri u obe konkurencije.Hale da budu maksimalno popunjene kao u Poljskoj kad igra recimo Zaksa mada su i drugim poljskim klubovima pune hale.Ipak je odbojka sport broj 1 u Poljskoj cak i ispred fudbala.Kad igra Vojvodina,Spartak,Jedinstvo,Zeleznicar,Partizan,Zvezda i drugi nasi klubovi znaci uvek puna hala.Odbojka nam je donela toliko radosti red je da joj se oduzimo.Sportski pozdrav.
P

Pare su rešenje

pre oko 1 godinu

Pobeda je rešenje Naši uticajni treneri da privole naše odbojkašice i odbojkaše da dođu i igraju u Srbiji i to svojim autoritetom? Mi imamo jedino Terzića koji u ženskoj klupskoj odbojci radi u jakom klubu. Bilo bi lepo da svojim autoritetom pošalje recimo Jovanu Stevanović u Tent . Pa onda Bušu u Spartak. Možda Minu Popović u Lajkovac i Tijanu Bošković u Pazovu. U muškoj odbojci Lisinca da napr Kovač ubedi da dođe u Kragujevac a Uroš da ide u Spartak. Mislim da bi Podraščaninu legla Stara Pazova. Po istom principu i u košarci da se radi obavezno. Bogdan Žoc odmah da dovede u Spartak, Jokić u svoj klub da ide u Sombor a Teodosić u Pančevo da se ojača tako KSL. Samo je jedan problem, ko će da ih plati i sa kim u ekipi će sa igraju i protiv kiga. Sve ostalo je sjajno.
m

meoni

pre oko 1 godinu

Legendo, progovori i iz tebe Balkanac, a...? :D Boša manevriše obe uloge, odlicno joj ide. 😉
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Meoni: Hahahahhahaah progovorio :)
K

Kakadu

pre oko 1 godinu

DonJuan prodaje Japancima tarzanski Engleski za siću
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Papagajko: Tebi mogu da prodajem sta god hoces, jer na svaku temu znam vise od tebe, al je problem sto ti nemas ni tu sicu hahahahahahahaah
K

Kakadu

pre oko 1 godinu

Istina boli znam, prodaješ Japancima tarzanski Engleski za siću. Činjenica