Komentari na vest

Fjuri strašnim aperkatom poslao Vajta na patos već u šestoj rundi (VIDEO)

M

Mindara

pre oko 2 godine

Vidim polemise se da li bi dobio Tajsona iz zenita njegove karijere... A realno, ne bi dobio ni Tajsona, ni Lenoksa, ni Holifilda, ni bracu Klicko iz njihovog zlatnog doba. Ljudi, nemojte se sprdati, pogledajte na sta lik lici, na sve, samo ne na sportistu, a kakve su zveri ovi gore pomenuti bili, pritom su tehnicki bili perfektni. Jos kad dodas na to da ima tih nekih snimaka gde mu se rukavice (ruke) uvrcu kao da su od gume i gde se covek stvarno zapita da li je varalica lik... Ali sve i da je to neistina, stvarno je smesno porediti ga sa legendama ovog sporta.
S

Smejurija

pre oko 2 godine

... i jos ga promasio, dokacio zeru, sta bi bilo da ga je direktno rokno u bradu, ubio bi ga jbte 😂😂
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

Ovaj Covek bije kao grom. A kad ga vidis da mislis da je neki pijanica iz Kafane koji je sedeo za stolom i jeo prasetiju pre dva minuta
S

Sava Pančevo

pre oko 2 godine

Razlika između njih dvojice i jednog Muhamed Alija je kao između ferarija I trabanta
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Šta je sledeće? Pisalo se da bi Džošua mogao odustati od revanša sa Ušikom da bi posle bio prvi izazivač pobjednika meča Fjuri- Ušik?
J

JubanKKris

pre oko 2 godine

Konkurencija je izuzetno slaba u super teskoj kategoriji, tako da nikada necemo saznati u kojoj meri je zaista Fjuri kvalitetan bokser. Ne kazem da nije, al ne moze niko da tvrdi ni da je rame uz rame sa najboljim u istoriji boksa.
P

Polivač

pre oko 2 godine

Neki "vrsni poznavalac boksa" ti dao minus.
p

pakazeee

pre oko 2 godine

jbt celo vece svi samo pricaju o ovome, ko jos gleda ovo nije mi jasno ahahahha
P

Polivač

pre oko 2 godine

Gleda onaj ko prati boks. Ako ti se ne sviđa, ti sine pusti Farmu pa bleji. Imaš sad i ovaj Opstanak novi.
J

Joj joj

pre oko 2 godine

Pa-pa Vajt...
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Dosta slab protivnik. Ovo je propagandno urađeno da pobedom završi karijeru. Svaka čast za sve što je uradio u poslednjih 7-8 godina.
z

ziv ti

pre oko 2 godine

meni bio vajt je sve samo ne slab protivnik
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Fjuri furiozno
T

Tajson VS Tajson

pre oko 2 godine

Svaka čast… Mada me baš zanima da li bi “prajmtajm” Majk Tajson bacio 20cm višeg Tajsona Fjurija u bolnički krevet?
G

Gost555

pre oko 2 godine

Ako si gledao makar hajlajtse meceva Gvozdenog Majka, sve ti se samo kaze.
J

Junker

pre oko 2 godine

Ugasio bi ga Gvozdeni Majk ko svecu. Meni je jedino zao sto nismo na vreme dobili mec Lenoks Luis protiv Majka.
n

ne da

pre oko 2 godine

bi ga bacio nego bi zavrsio na plasticnoj hirurgiji
M

MANOL0

pre oko 2 godine

Moje licno misljenje je da. Majk posle spinksa,bruna pa period od narednih 10-ak godina, siguran sam da bi ga resio.Imao bi par meseci da vezba sa nekom propalom nba nadom od preko 2,0 i po meni njegova klasika iz polu klinca kad mu je usao u gard i tad zavrsava borbe desnim polu krose/aperkatom. Ko zna,mozda je to samo moja projekcija zbog ljubavi prema boxu onog vremena. Ne znam ni sam da li bih vise voleo kad bih morao da biram da spojim boxere iz razlicitih era ili fudbalere i da gledam.
P

Polivač

pre oko 2 godine

Mentalno ti je pitanje, klasično ložačko iz kvarta. Da je sinoć Tyson bio u ringu, dobio bi batine i ne bi znao gde je levo. Tyson ima 55 god sine i van ozbiljnog treninga je već dugo. Svaka dalja polemika je na nivou srednjoškolskog loženja.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Polivac jel si ti druze realan? Covek pita da li bi tajson ONAJ TAJSON dobio fjuria...ne ovaj sad tajson...
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 2 godine

Majk je ovakve jeo za doručak koji su mu bili sparin partnere za glavu višlji od njega i krupniji, u eri dok je bio u top formi i pre nego da završi u zatvor kada su mu nameste silovanje.
P

Polivač

pre oko 2 godine

Klaka, legendo...upravo sam zbog toga i rekao da je svaka druga polemika na nivou srednje škole. Vidim, ima vas dosta mladih pavijana koji su još na logaritmima. Čuješ li ti sebe? Da li bi ONAJ Mike dobio OVOG Tysona?? To je toliko retardirano poređenje da ti ne mogu opisati. Da li bi ONAJ Sena bio bolji od OVOG Hamiltona? Da li bi OVAJ Lebron bio bolji od ONOG Jordana? Shvatanje sporta na taj način, uz izuzimanje celokupne slike je amatersko. Pametnije bi vam bilo da poredite Brenu i Daru Bubamaru ili Izvorinku i Karleuša.
P

Polivač

pre oko 2 godine

Auu Vranje legendo...kakvu ti frekvenciju mozga imaš? To je čist hedonizam.
A

Angry Serb

pre oko 2 godine

Poilvač, šta se praviš pametan i još vređaš ljude? Ceo svet poredi Lebrona i Džordana, Maradonu i Pelea sa Mesijem i Ronaldom. U debati učestvuju sadašnji i bivši sportisti, novinari, treneri... I sad se ti nađeš pametan da vređaš ljude na ovom forumu koji porede Tajsona i Fjurija. Mnogima je zanimljivo da porede tehniku nekad i sad, taktiku, snagu, brzinu i tu nema ništa loše. Da si ikada u životu ozbiljno izučavao bilo koji sport znao da učenje počinje od starih majstora, klasika koji su dali nemerljiv doprinos razvoju sporta. Nakon toga uče se savremene tehnike i porede sa klasikom da bi se naučilo kako je taj sport evoluirao. Ali šta ja tebi pričam, hejteru koji veze sa sportom nemaš...
K

KRALJ CIGANA

pre oko 2 godine

Tako je LEGENDO!!! SAMO NAPRED MAJSTORE
C

Coca cola

pre oko 2 godine

Опасан је Краљ цигана,то је то за крај каријере,одличан аперкат и бај бај моја малена.
M

Mirko Nemirko

pre oko 2 godine

Gde ćeš lopatom na bager… Ubi ga, Fjuri
a

ak477

pre oko 2 godine

Proguta crnac aperkat ko jagodu