Komentari na vest

Hoće centrala da pogreši jednom...

m

mile bez cenzure

pre 4 meseca

Favoriti su. ali poraz nece biti senzacija, jer ovaj tim Srbije nije blizu proslih generacija..U cetvrtfinalu jako tezak mec sa Italijanima koji su favoriti protiv Srbije. Smatarm da je u ovoj situaciju cetvrtfinale - uspeh.
S

Stara kuka

pre 4 meseca

Kakvi Italijani,ako prodjemo Francuze u 1/4 finalu igramo sa Madjarima.
7

777

pre 4 meseca

Ae makse
m

marguez93

pre 4 meseca

Dobicemo mi ove nije to problem... nego sta dalje... forsiranje milojevica koji nije igrac za repku,viktor rasovic limitiran,centri solidni ali nije to kvalitet pijetlovica npr...ako zaustave mandica i jaksica mi nemamo sta da trazimo protiv bilo koje jace ekipe...nije to kao pre kad si imao 5,6 najboljih igraca na svetu u tom trenutku...
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

Ono iz Splita nije bilo iznenađenje, jednostavno gledajući tadašnje sastave bilo je 50:50. Zato sam i bio da Dejan Savić ode, totalno je izgubio konce od odlaska zlatnih Olimpijaca, na spisku su mu bili neki igrači koji ni sami sebe nebi pozvali (Pljevančić). A realno onu prethodnu generaciju nije bilo teško voditi, i danas na ovom prvenstvu i u ovim godinama da igraju Pijetlović, Filipović i Prlainović, opet bi Srbija bila prvi favorit, ljudi su znali jednim potezom da totalno preokrenu meč.