Humanitarni tiket u podne: Marko Jeremić tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 3min | uto. 27.02.18. | 12:00

Voditelj puca na prelaz 2-2 tipujući na par Espanjol – Real Madrid

Marko Jeremić je mladi voditelj emisije “Globalno” na RTV BN i emisije “Intervju” produkcije “Balkan info”. Rođen je 24.05.1994. u Valjevu, gde je pohađao osnovnu i srednju školu. Nakon toga upisao je Fakultet političkih nauka u Beogradu, smer međunarodni odnosi.

Radio je brojne intervjue sa različitim javnim ličnostima poput Milana Laneta Gutovića, Dragoljuba Mićka Ljubičića, Zorana Kostića Caneta, Bore Đorđevića, Tome File, Tihomira Stanića i brojnih drugih. Mnoge njegove emisije su izazvale pažnju javnosti i veliko interesovanje. Dovoljno je reći da je intervju sa slavnim glumcem Milanom Lanetom Gutovićem najgledaniji intervju te vrste na internetu.

Izabrane vesti

Marko je na prvu loptu podržao samo jednu od mnogobrojnih društveno odgovornih aktivnosti kompanije MOZZART. Kao 628. plemeniti kladilac dobitak, ukoliko prođe listić, usmeriće ka “Košu za sreću”.

ODIGRAJ TIKET MARKA JEREMIĆA

Evo kako je sastavio dobrotvorni listić naš današnji gost. 

Plemeniti tiket počinjemo utakmicom španske Primere, ESPANJOL – REAL MADRID. Domaćin se nalazi u jednoj zanimljivoj seriji od četiri vezana remija, i kako sada stvari stoje, uspeće da se zadrži i naredne sezone u najelitnijem takmičenju na Pirinejima. S druge strane, Madriđani su počeli da pobeđuju u kontinuitetu u nacionalnom takmičenju. Međutim, kasno su se trgli, jer Barselona ima nedostižnih 14 bodova prednosti i sigurno je šampion.

,,Kraljevski klub pobeđuje, zato igram 2-2“.

Humanitarni tiket nastavljamo utakmicom Čempionšipa, HAL – BARNSLI. Ovo će biti duel donjeg doma drugog po snazi takmičenja u Engleskoj. I jedni i drugi se nalaze bod ili dva iznad zone ispadanja, tako da je za oba rivala ovaj meč od nemerljivog značaja. Biće ovo prava borba za opstanak, tako da možemo očekivati dobar fudbal, gde će sitnice odrediti pobednika.

,,Smatram da će domaći teren doneti prevagu, pa igram 1“.

I dalje se zadržavamo na Ostrvu, samo se sada bavimo duelom FA Kupa, SVONSI – ŠEFILD VENZDEJ. Reč je o drugom susretu ovih timova u osmini finala Kupa. Prvi meč završen je bez golova, tako da domaći Svonsi ima izgledne šanse da prođe dalje.

,,Ovde će pasti više golova, odigraću 3+“.

Humanitarni tiket završavamo takođe utakmicom kupa, ovog puta turskog, tačnije mečom AKHISAR – GALATASARAJ. Kao što se može i očekivati, istorija prethodnih duela potpuno je naklonjena timu Galate. Bez obzira gde se igralo, tim iz azijskog dela Istanbula je pobeđivao, mahom i ubedljivo. Nema sumnje da je i ovog puta favorit.

,,Za kraj ću odigrati 2 na Galatasaraj, sigurno dolazi“.

Pored plemenitog listića u okviru društveno odgovornog poslovanja kompanije MOZZART izdvajamo samo neke dobrotvorne akcije: “100 terena za jednu igru”, “Novi dresovi za nove šampione”, “Bitka za bebe”…Donacijama pomažemo fondacije “Budi human”, “Podrži život”, potom paraolimpijce, rukometaše, vaterpoliste, karatiste, džudiste, ABA ligu, KLS ligu Srbije, čačanske klubove Železničar i Borac, ali aktuelna je i MOZZARTOVA nova akcija.

Kompanija MOZZART donirala je 72 televizora školama na teritoriji Školske uprave Zrenjanin. MOZZART će donirati ukupno 670 televizora i na taj način pomoći unapređenju rada obrazovnih ustanova u Srbiji, jer su aparati pre svega namenjeni opremanju kabineta za informatiku.

Informacija bitna za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg poznatog gosta Marka Jeremića, dobitak će biti doniran i za MDD Merhamet u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2101 ENG 2 Hull - Barnsley ki 1 1,95
Uto 21:05 2051 ENFAK Swansea - Sheffield W. ug 3+ 2,20
Uto 20:00 4001 ŠPA 1 Espanyol - Real Madrid pk 2-2 2,15
Uto 18:30 5361 TUR K Akhisar - Galatasaray ki 2 1,80
Ukupna kvota16,60

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMarko Jeremić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara