Humanitarni tiket u podne: Nikola Stojković tipuje za lečenje Anje Božović iz Gornjeg Milanovca

Vreme čitanja: 4min | sub. 10.02.18. | 11:20

Kapiten Metalca odigrao je dvojku na Jorgandžije

Današnji dobrotvorni tiket po želji našeg gosta, 611. po redu, započinjemo pravom poslasticom za ljubitelje engleskog fudbala, utakmicom Totenhem - Arsenal. Ovo neće biti samo duel ljutih gradskih rivala, već i meč koji može odlučiti o tome ko će naredne sezone nastupati u Evropi. Trenutno su Sparsi bliži tome, jer imaju četiri boda više u odnosu na Tobdžije. Pobedom bi se značajno približili jednom od glavnih ciljeva.
,,Za početak ću odigrati gg, deluje realno."

Sada se okrećemo Bundesligi, gde će se sastati Bajer Leverkuzen i Herta iz Berlina. Domaćin je jako dobar ove sezone, iako je titula za njega izgubljena, jer Bajern ima nedostižnih 18 bodova prednosti. Ali domaćinu predstoji velika borba da zadrži drugo mesto na kome se sada nalazi. Herta igra osrednje, pa tako se nalazi na sredini tabele. U poslednje vreme beleži dosta nerešenih rezultata i kao autsajder ide na gostovanje u Leverkuzen. 
,,Čini mi se da će biti dosta pogodaka, zato igram 3+.“

Izabrane vesti

Selimo se na jug, u Španiju, gde će koplja ukrstiti Malaga i Atletiko Madrid. Domaćin se nalazi u očajnoj poziciji, zadnji je na tabeli, i samo čudo ga može spasiti od ispadanja u niži rang. Da stvar bude gora, u goste mu dolazi Atletiko iz Madrida, tim koji je posle Barselone najviše pokazao ove sezone u LaLigi.
,,Samo pobeda Jorgandžija dolazi u obzir, 2 bez razmišljanja.“

I dalje se zadržavamo na Pirinejima, gde će se sastati dva Reala, Madrid i Sosijedad. Kraljevski klub je neočekivano loš ove godine u nacionalnom prvenstvu, i kako sada stvari stoje, titula je izgubljena za tim Zinedina Zidana. Međutim, ostaje borba za čast. Gosti su nakon nekoliko katastrofalnih utakmica uspeli da pobede u poslednjem kolu, i to sa ubedljivih 5:0.
,,Real će sigurno biti efikasan, pa ponovo igram 3+."

ODIGRAJ TIKET NIKOLE STOJKOVIĆA
 

Naredni duel dolazi nam iz Austrije, gde će se susresti Šturm i Volfsberg. Domaćin je neočekivano vezao dva poraza dozvolivši Salzburgu da ga pretekne na prvom mestu. Doduše, zaostatak od dva boda nije alarmantan. S druge strane, gosti već duže vreme ne znaju šta je to pobeda. Njihov maksimum je remi.
,,Ovde je sve jasno, Šturm dobija, pa stavljam 1.“

Ponovo se vraćamo na Pirineje, ali ovog puta reč je o utakmici protugalske lige između Portimonense i Benfike. Domaći tim je uspeo da pobedi u poslednja dva duela, tako nagovestivši nešto bolji nastavak prvenstva. Za Benfiku je svaka utakmica jako bitna ako želi da drži priključak za vodećim Portom. Istina, razlika je neznatna, samo dva boda.
,,Orlovi su favoriti, samo 2dolazi u obzir.“

Plemeniti tiket završavamo utakmicom turske lige, Bešiktaš - Kardemir Karabuk. Ako pogledamo istoriju prethodnih duela, videćemo da je mahom domaćin odnosio pobedu. Takav ishod se može očekivati i u ovom susretu dva turska kluba.
,,Za kraj ću odigrati 1&2-4.“

Par rečenica o našem subotnjem plemenitom kladiocu:

Nikola Stojković rođen je 2.2.1995. godine u Smederevu. Igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Ponikao je na Marakani. Naravno, i profesionalnu karijeru je započeo u Crvenoj zvezdi, za koju je odigrao samo jednu utakmicu. Nakon Zvezde nastupao je za BSK iz Borče, gde je u 28 nastupa postigao tri gola. Od 2015. godine član je Metalca iz Gornjeg Milanovca, čiji je kapiten.         

Dobrotvorni listić zaključujemo informacijama o kompanijskom društveno odgovornom radu.

MOZZART donira sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije i to u akciji „Novi dresovi za nove šampione“. Poslednja donirana dva kompleta sportske opreme dobio je FK Ovčar iz Markovice kraj Čačka.

Pomažemo naše zlatne vaterpoliste, rukometaše, džudiste, karatiste, paraolimpijce... Potom, košarku u Srbiji i regionu. Bili smo naslovni sponzori KLS lige Srbije, članovi sponzorskog pula ABA lige. Sponzorišemo i doniramo čačanske klubove Borac i Železničar. 

Pomažemo fondaciju “Podrži život”, subotičku “Kolevku”, fondaciju “Budi human”…

Nastavljamo sa akcijama o kojima smo govorili. Novost je donacija 1.500 televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Kompanija MOZZART donirala je 72 televizora školama na teritoriji Školske uprave Zrenjanin. Mozzart će donirati ukupno 670 televizora i na taj način pomoći unapređenju rada obrazovnih ustanova u Srbiji, jer su aparati pre svega namenjeni opremanju kabineta za informatiku.
Kraja, dakle nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije Mozzart.

Još jedna bitna informacija za Republiku Srpsku:
 
Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Nikole Stojkovića, dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom Višegrad, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

ODIGRAJ TIKET NIKOLE STOJKOVIĆA

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizaKlađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiketNikola Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara