Komentari na vest

INTERVJU – Nikola Meljanac: Vidi se da mi je ostao 'tarzanski gen', moje emocije su mač sa dve oštrice

V

Volley expertizza

pre oko 2 godine

Momak je klasicni siledzija,narodski receno krkan..
T

Tutabugarin

pre oko 2 godine

Verujem da bi bas voleo da si takav krkan 😉kad vec expert nisi👎
T

Trfke

pre oko 2 godine

Vidim nekima nije pravo sto momak prica o finansijama,Pa nije lud da igra najbolje godine za Dz !
k

kolinda

pre oko 2 godine

njegov cale igrao u Obilicu kod arkana
T

Trpke

pre oko 2 godine

Stara mafijaska porodica !
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Ne treba nasa odbojkaska reprezentacija da se brine bice uspeha.Inace sto se klupske odbojke u Srbiji tice nasi klubovi bi trebalo da dovode Poljake,Brazilce,Kubance neke reprezentativce narocito iz Kube. Posto imamo dobre odnose sa svim tim drzavama i bratske odnose dosli bi u Srbiju u nase klubove a i siguran sam da bi sami hteli da igraju u bratskoj i prijateljskoj drzavi.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ne znam koliko pratiš odbojku ali Brazilci i Poljaci imaju 10 puta jaču ligu od naše. Kubance uzimaju opet neke jače sile u odbojci jer u klupskoj smo treći svet. Bez uvrede ali nisi u materiji očigledno
Z

Zukn

pre oko 2 godine

A to si zaključio na osnovu čega? Jednog intervjua u novinama, gde ti je neko zaličio na to da je kul lik. Što ti kaže čovek stvarno se vidi da nemaš pojma o čemu pričaš. Kažeš treba da dovode klubovi... Pa od čega? Osim Vojvodine pola klubova nema za šta pas da ih ujede.. A i Vojvodina se nije baš proslavila nekim pojačanjima naručitim, dovode nekog dekanu od 40 godina i neke lažne MVP igrače osme ruske lige....
E

Esex

pre oko 2 godine

Njegov otac bio je odlican fudbaler,mislim da je i do 40 godine igro fudbal,pred kraj njegove karijere odigrao sam kao mlad jednu sezonu sa njim u timu..smeker,car,ljudina a i sin mu je takav..sve najbolje za porodicu meljanski
t

trauma

pre oko 2 godine

Iz Sutjeske si ti,decko
Н

Никола

pre oko 2 godine

Свака част на успесима, али делује ми крајње арогантно. Пет пута је споменуо финансије. Још каже да је са 15, 16 година мислио о финансијама. Ваљда није све у парама...
S

Slucajnost

pre oko 2 godine

Mozda ste imali tu srecu da Vam finansije ne budu prepreka, ali na zalost puno je dece koja nisu ostvarila svoje zelje u sportu, bas zbog tih "para". Na zalost danas sve košta.
M

Mop

pre oko 2 godine

U životu sam puno puta čuo da oni koji upravo finansijski odlično stoje puštaju priče baš kao što je tvoja. Ne nego u čemu je. Od sunca treba da živi i bavi se sportom gde mnoge stvari roditelji pokrivaju finansijama. Pogotovu u sportovima koji nisu nisu nešto ispraćeni. Odbojka posebno. Uzgred samohrana majka. Nije to jednostavno ali nismo nikad oskudevali sa kritičarima. Što bi ti kvario prosek.
G

Gost298485

pre oko 2 godine

Decko je precutao u ovom intervjuu 90% losih stvari koje je doziveo u CZ i naravno da gleda svoju korist i zaradu. A isto je u svim klubovima pogotovo poslednjih 7-8 godina. Sam se izborio za status i svoj napredak posto je pre 4 godine skrajnut u stranu u timu, poceo je da ide u teretanu sam, i nadogradio svoju snagu, brzinu i skocnost. Da nije doslo novo rukovodstvo sigurno bi napustio CZ. Pre sadasnjeg, novog rukovodstva CZ, prema igracima su se ophodili kao da su potrosnom robom, ucenjivali ih dugorocnim ugovorima i aneksima ugovora, a nista novca nisu davali i nisu postovali ugovore. Zato je puno igraca otislo iz CZ a mnogi su i propali iako su bili talentovani i imali potencijal. Meljan je precutao jer je ceo sistem u odbojci CUTI I TRPI i mozda ti nesto damo ako ne cutis sigurno cemo te unistiti. Lose stvari u klubovima, savezu,... o trenerima, upravams je "zabranjeno" iznositi jer ces biti stavljen na crni listu od svih.
T

Trfke

pre oko 2 godine

Sta treba da najbolje godine igra za dzaba ?
Н

Никола

pre oko 2 godine

Нисам неко ко је добар са финансијама. И сам због тога нисам могао да се бавим спортом на озбиљнијем нивоу. Можда је коментар лоше схваћен. Наравно да не треба да игра за сићу, нарочито не сада. Али сматрам да у 15, 16 година избор клуба не треба да буде према финансијама, него према томе да ли ће играти у том клубу и колико. Сетимо се оне приче Вање Грбића да њему не треба играч у 15 година. Нажалост мислим да се данас то више потенцира. У фудбалу деца у 12, 13 година имају менаџера.
M

Mop

pre oko 2 godine

Odličan tekst. Sve najbolje momak. Odbojkaši su uvek bili drugačiji od mase sportista u zemlji. Ne pamtim nijedan skandal u režiji tih momaka nisam pročitao.
k

krenem da citam

pre oko 2 godine

i skontam,evo Miljane posle duze pauze . Odbojkasu svaka cast,trenirao sam i sam malo,kasno poceo ali jedan od najlepsih timskih sportova .Nikola je vec sada prevalio veliki put.Sretno u Aziji.
M

Mop

pre oko 2 godine

I ja trenerao. Falilo malo centimetara sa 185. A da odličan sport apsolutno si u pravu. Posle godinu dana treninga skakali ko kenguri.