Komentari na vest

INTERVJU – Nikola Rađen: Zvezda i Jug kao fića i mercedes, evropska vaterpolo titula iz 2013. uspeh u rangu Barija

Vkp

pre 11 meseci

Koliko je moguce poredjenje sa fudbalom kad je Zvezda dovela najbolje igrace najveceg kluba Pro Reka kao da neko dovede iz Real Madrida najbolje igrace koji u tom trenutku nisu najskuplji , zapravo su manje preplaceni ,a nasi domaci igraci su u to vreme bili najbolji na svetu ali to su sve bili instant projekti od Beceja do sada Novog Beograda.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Plus od mene za ovo, ali, Partizan je najveci VK na svetu.
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Koliko je ovo dobar portal... Odlični, pismeni tekstovi. Da nešto konačno pročitaš normalno. Čak i vruće vesti Zvezda/Partizan doziraju umerenim i korektnim senzacionalizmom.
D

Djape45

pre 11 meseci

Šefikov gol sa celog terena nešto što se pamti ceo život :D
L

Lom

pre 11 meseci

Šta je ovim vaterpolistima te prvo bio grobar pa delija delija pa grobar saltaju se ko neki klinci

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

I nema sanse da je Jug bio DALEKO bolji, to je tek glupost.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Ne biste to osvojili da ih Partizan nije maksimalno iscrpio u polufinalu, poneli smo se patriotski:-D Inace, i Kup '13 i Kup '14 ste neregularno osvojili, '13 smo izgubili od vas u produzecima, a jedan gol u regularnom delu ste nam dali tako sto je dosudjen korner ili aut za vas onda kada nije smeo da bude po novim pravilima koja su tada tek stupila na snagu (ali su stupila, sta ja tu mogu), a onaj gol Sefika '14 je definitivno bio posle isteka vremena.

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Ako su zvezda i Jug po tradiciji kao fića i mercedes sta su onda zvezda i Partizan, kada se uporede tradicije? Fića i Spejs Šatl
B

Bolest

pre 11 meseci

Ti si bolestan čovek!
k

khg

pre 11 meseci

Bravo Legendo
d

dzonson666

pre 11 meseci

Rađen - urađen
d

d. g.

pre 11 meseci

Na kako je ružan način naslov izvučen iz konteksta.
D

Dzi

pre 11 meseci

Ma i veci 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Sta ljudima pada na pamet... Bari je najveci uspeh ikada u istoriji sporta ove zemlje ..najveci sport i niko drugi nikad nista u istom nije osvojio.. te leve amaterske sporttove tipa vaterpola trpati u isti kos sa fudbalom moze samo u jugoslaviji i nidje drugde.
S

SeverKoreanArmy

pre 11 meseci

Ovog jos drzi lobe.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

A Čedu si zaboravio da pomeneš? Cena te titule je uništena uspešna fabrika Fidelinka ali veći problem je što je ta titula otvorila vrata uništavanju srpskog vaterpola koje imamo danas
D

Dzi

pre 11 meseci

Vaterpolo to je Partizan. 😂 Si zaboravio da dodas. Cena tih titula su milioni evra bacenih na amaterski sport.
D

DelijaNS

pre 11 meseci

Cena te titule i te ekipe je konacno oslobadjanje vaterpola iz kandzi crno bele mafijaske pijavice. Posle te titule Srbija je dobila najboljeg trenera u istoriji i osvojila pregrst reprezentativnih trofeja na medjunarodnoj sceni. Jaka Zvezda, jaka i Srbija, jak Partizan slaba Srbija. Uvek bilo i bice ( videti pod kosarka 2002-2013, fudbal ere mirka i toleta)

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

@delijaNS, jak Partizan, slaba Srbija?! Reci to kosarkasima koji su 90-ih osvajali sva ona zlata za nas, a medju kojima je 90% bilo Partizanovaca, bruko jedna!!! I kakva bre crna zvezda, vas ima jos samo u fudbalu i odbojci (a u fudbalu necete jos dugo), zapamtite to! Vi ste sd derivat!
@

@ssss

pre 11 meseci

DelijaNs očigledno pratiš vaterpolo cirka pet godina ako ti je Savić najbolji trener svih vremena!Najbolji treneri svih vremena su Vlaho Orlić,Stamenić i Rudić.Ali kako to sad tebi objasniti?
З

Звездаш онај стари

pre 11 meseci

Никола тебра свака част али сад да неко направи озбиљан буџет за ватерполо узели би опет евро титулу. Не може ни кошарка са фудбалом никако а тек ватерполо.
K

Kleo

pre 11 meseci

Slusaj ovo, osvojena titula u LS u vaterpolu jednaka osvojenoj tituli u LS u fudbalu, mozes misliti. Pa u fudbalu PSG i Siti spucali milijarde da osvoje LS, proslo preko 10 godina i dalje nisu uspeli, u Zvezdu neko za jedno leto gurnuo pare, osvoji LS i rasturili se posle, i ovaj sad poredi to sa Zvezdinom osvojenom LS u fudbalu, sto nijedan klub sa ovih prostora nece ponoviti narednih 500 godina.
y

yo.dorro

pre 11 meseci

Uporediti titule LŠ u fudbalu i LŠ u vaterpolu jer ravno poređenju titule LŠ u fudbalu i Kupa Šampiona u fudbalu.
в

вига овај

pre 11 meseci

Види га овај паметњаковић, па у том купу шампиона су били сви најјачи клубови европе без енглеза који су махом играли у Ренџерсу...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Samo Bucer i donekle Stivens su bili od igraca koji su bili u Rendzersu, a igrali su na SP '90, ovo je neka vasa nova laz, vec sam to citao na drugom portalu, krece neki novi cz-mit.
s

sramota

pre 11 meseci

Na kraju nismo dobili ni obecani bazen, hvala drzavi
p

pera gh

pre 11 meseci

obrati se franji udovicicu, predragu perunicicu, gradonacelniku vrnjacke banje, aleksandru vucicu i drugima. da podsetim drzava je kupila dva bazena za EP 2016.god u Beogradu. Bazeni su otisli u Vrnjacku Banju, i eno ih raspadnuti kod Autobuske stanice. Danas je 2023. god i bazeni nisu ovoreni i nece ni biti. I niko za to ne odgovara.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Ko vam je obecao taj bazen? Zbog cega da ga dobijete? Te sezone ste tek osvojili prvu titulu prvaka drzave nakon 19 godina ako se uopste i moze priznati da je to isti klub jer zapravo uopste nije bio (cak dva puta ste bili gaseni u medjuvremenu), KKP je izvisio za halu, malo pisi o tome!
R

Realnost

pre 11 meseci

Mislite VK Partizan osvojio još jednu titulu???