Komentari na vest

Italijanke na startu dale tračak nade Ruskinjama, pa ih počistile sa terena

R

Rubikova kocka

pre preko 2 godine

Iste te Italijanke su naše pomele u finalu Svijetskog prvenstva i sad na Olimpijskim igrama sa 3:0...
B

Brundo

pre preko 2 godine

Ko je nama uzeo dva seta...Reprezentacija Rusije veze nema.Prijem nikakav, organizacija igre se svodi na improvizaciju, komunikacija u igri nikakva, tehnicar juri po terenu kao muva bez glave...I na sve to se jos i sporo krecu.Kako su oni osvojili dva seta protiv nas ja stvarno ne znam.
G

GV

pre preko 2 godine

Možda su uzele dva seta jer je nama rezultat od 3:2 garantovao prvo mesto, a njima otvorio priliku da uzmu drugu poziciju u grupi, što su kasnije i ostvarile.
B

Brundo

pre preko 2 godine

GV To je nedopustivo i tako ne sme da se igra.Ovo je nasa kuca.
s

sale brat

pre preko 2 godine

Italijanke deluju mocno dobar servis, odlican prijem igraju najbolje na turniru ali nisu nepobedive realno imaju prednost u finalu ali opet pobedjivali smo ih imamo Tijanu ali nas ceka Turska prvo
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Danas su fenomenalne bile,Belgijanke su maltene otpisane iako su vrlo borbene bile kad se povredila Brit Erbots a nema im Kaje Grobelne,danas Rusija doslovno nije znala sta ce protiv Oro na servisu i Pietrini na mrezi.Sve su bile jako dobre,dosta teskih lopti vec vidjenih na zemlji su uspevale da izvade,pogotovo onda za vreme serije Alesie Oro sa servama.Svaki odbitak na mrezi su skupljale Danezi i Pietrini.Ruskinje su bespomocno delovale danas.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Русије није била у свом елементу. Проблем са сервисом и организацијом напада, Италијанксе сјајне у блоку и на смечу. Свиђа ми се ова техничарка Алисија Оро.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Odlicna je.Pominjao sam je vise puta,vrlo nezgodan servis,porve se na mrezi stalno oko lopte,igra odbranu kad god je potrebno.