Komentari na vest

Jedina pozitivna stvar iz Zagreba – povratak u elitnu evropsku diviziju

M

Momora

pre 4 meseca

Steta,pogotovo sto vecina ovih momaka vec par godina provodi u reprezentaciji a nikakav uspeh nisu napravili sa istom.Mene mozda i najvise brine sto mi u narednim godinama pod hitno moramo golmana da unapredimo(Misovica)koji je veliki talenat,videli smo nazalost da Bane polako posustaje,ma koliko on daje celoga sebe,ali bioloski sat je nepobediv.Pritom,od Drasovica nema vajde,ostace veciti talenat poput Subotica,Velkica,Vucinica,Stojanovica..Steta,jer smo vaterpolo sila.Ali ok,u kosarci smo drugi na svetu,tu je Nole,odbojkasice.A vi hrvati samo tisina,i dalje kaskate za nama u sportskom smislu🇷🇸🇷🇸🇷🇸
N

News

pre 4 meseca

Problem naseg sporta je sto imamo nizak natalitet I sto deca ne igraju sport. Drugi Problem je sto u Srbiji u svim sportovima dolaze stranci koji nemaju kvalitet I zauzimaju mesto nasoj deci. Mi smo u rukometu pre bili sila a sad smo srecni ako nekog pobedimo. U vaterpolu padamo I Bice jos gore jer nemamo kvalitete trenere da zamene stariju gardu u svim mladjim kategorijama. Drzava daje mnogo novca kosarci a mi ne mozemo da stvorimo jednog dobrog Srpskog igraca godisnje a pre smo imali oko 10ak I vise igraca. O fudbalu ne treba trositi reci jer je to cist kriminal.
p

prvak

pre 4 meseca

Ako je to ono što treba da nas raduje i zadovoljava u sportu koji ozbiljno igra pet zemalja, onda smo u ozbiljnom problemu!!!
T

TD

pre 4 meseca

Kako samo pet? Srbija, hrvatska, madjarska, Crna Gora, Grcka, Italija, Spanija, to ti je najmanje sedam selekcija.
p

prvak

pre 4 meseca

Prijatelju da li je pet ili sedam ne menja na značaju...Mi koji smo zvanični olimpijski prvaci, višestruki evropski i svetski prvaci, dominantna sila zadnjih trideset godina treba da se zadovoljimo ulaskom u evropsku diviziju jedan?! Jasno da je bila izvrsena smena generacije ali ovo je svakako neuspeh jer smo morali dobiti Mađarsku B reprezentaciju...
J

Just Water Polo Fun

pre 4 meseca

Pa definitivno nemamo previše razloga za radovanje...Ono što mi se čini je da strašan problem imamo u šutu. Kad su pokriveni Manda i Jakša, nema ko da da gol. Radulović je odličan igrač ali pod hitno mora nešto da uradi na realizaciji u utakmicama sa ozbiljnim repkama. Milojević igra vrhunsku odbranu ali ne ume da da gol....Mislim da bi Marko Radović dobro došao sa svojom šutinom...itd. Ovo je bilo baš tužno. Strahinja bukvalno ništa....I skloniti Baneta...mator je brate. Ubio nas je protiv Mađara*-možda dve odbrane.