Komentari na vest

Kola krenula nizbrdo: Oslabljeni Partizan počišćen u Masteru, još je bez pobede u 2024. godini

G

Gost19938t8

pre 3 meseca

Kolko sam ja cuo nije do povreda nego do love. I ovo malo sto se daje u odbojci klubovi ne isplacuju redovno...uprava kasni 3 meseca sa platama i naprasno se svi povredili. A koloko se prica i u CZ se sprema strajk zbog iste stvari...
B

Bjeljina RS

pre 3 meseca

Mladi ljudi brzo odustaju od sporta, bez obzira na to je li riječ o odbojci ili nekom drugom sportu. To klubovima teško pada i pravi problem u odbojci jer taman kad se približe godinama u kojima bi mogli pokazati sve ono što su radili u mlađim kategorijama, život ih odnese na drugu stranu. Od odbojke se u Srbiji uprofesionalnom smislu ne možete živjeti kada mlade napusti entuzijazam, koji na početku uvijek imaju, odlaze raditi, ili nastavljaju školovanje na fakultetu. To ispadne logičan izbor.Mali broj nastavi ili ostane u odbojci a 0,1 posto od generacije izađe preko u inostranstvo i žive od odbojke.Odbojka je kao hobi sport u Srbiji.Jako malo dece ima motiv da budu profesionalci odbojkaši.Sa druge strane u košarci i fudbalu to je cilj 50 posto djece i njihovih roditelja.U Srbiji fudbaler i košarkaš koji uspe može zaraditi veliki novac u košarci i fudbalu.
T

Tata Bora

pre 3 meseca

Veselin Vujević rukometna legenda Novo vreme i nova pravila Za uspeh u bilo kom ekipnom sportu danas su potrebne 3 stvari Lova,novac ili pare. Sve ostalo je nije bitno.
d

dds

pre 3 meseca

Neka se fuzionisu opet sa Vizurom
k

kg sport

pre 3 meseca

Dok plate košarku i fudbal za ostale nema para, kupite se momci i bežite napolje, nema leba u našem sportu...jedan košarkaš (stranac) dobija mesečno kao cela liga u odbojci!?
B

BG Sport

pre 3 meseca

Košarka je odabrana kao nacionalni sport u Srbiji.Plan je da ponovo budemo domaćini evro lige finalnog turnira.Plan je i da naši klubovi igraju finala i osvoje evropu.Jednostavno košarka je sport br 1 u celoj Srbiji.Ima tradiciju i navijače voli se.To se stvaralo i gradilo 80 godina.U Košarku se uvek ulagalo a odbojka dobija pomoć da opstane i ne ugasi se.Nebo/zemlja.Odbojka se donekle prati kad je polufinale i finale kad igra Srbija u njemu u Srbiji.Košarka se prati cele godine i pune su hale. Najskuplji trener u evropi vodi Srpski klub a treći najplaćeniji košarkaš evro lige igra u Srbiji.Danas naši KK mogu da kupe svakog igrača iz evrope kog požele.Neograničen je budžet za oba kluba i ako kažu da imaju 40 miliona eura.Gde su hale i mlađe kategorije oprema stanovi ishrana itd.Ogroman novac.Odbojkaši su na nivou na kom su i bili pre uspeha reprezentacija tj pre 30 godina.Sport gde kao student možeš da završiš besplatno faks i to je to.U košarci nemaš potrebe da ideš van imas uslove kao i ostali iz evrooe u Beogradu.U odbojci ako si talenat i želiš da uzmes neki dinar od odbojke moraš ići preko.Tu je razlika 1 prema 100 milioma u korist košarke u odnosu na odbojku u Srbiji.Neuporedivo zaista.Sa druge strane i tužno.Jako tužno...
P

Plavo more

pre 3 meseca

Jedan trener u Srbiji u košarci je plaćen kao komplet stručni štab super muške i ženske lige i prve muške i ženske lige u odbojci ,i još sa svim trenerima mlađih kategorija iz gore navedenih liga.U prevodu ili brojevima on sam plaćen kao njih 250 sve zajedno.
C

Crni Panter

pre 3 meseca

Pa u KSL treneri imaju 100 000 eura ugovor igrači oni najbolji između 150 000 i 200 000 eura godišnje.Jedan košarkaš recimo Spartaka ima veći ugovor nego što je budžet odbojkaškog kluba Spartak .Neumesno mi porediti košarkaše Partizana sa budžetom ok Partizan.
M

Mamuz dreši kesu

pre 3 meseca

Taj trener desetostruki prvak Evrope a Jovao nije devet puta bio ni prvak svoje ulice u SP
N

Nora 123

pre 3 meseca

Mamuz dreši kesu Nije ni Ostoja dresio kesu.Lako sa državnim parama dovesti igrača od 2 800 000 eura i trenera od milion eura.Problem je što odbojka ne može da zadrži dete od 19 godina ,a ne da napr plati Tijani Bošković ugovor neki naš klub, kao što je plaća sada Turski klub gde igra.
c

crni panter@

pre 3 meseca

ko moze toliko placati..jedino spartak..cajetina i gajdobra..ostali ni u aba ligi ni cacak ni mega ne placaju..spartak je madjarski kspital..cajetina od gondole..a hercegovac?
b

bg sport@

pre 3 meseca

mogu odabrati i kriket..gde su to hale pune..kad igraju fmp i mega..niti ima igraca niti talenata..i da prodjes grupu u fudbalu vise je nego finale u kosarci..jos par poraza zvezde i partizana i raspasce se koncepcija.hale su ruzne staromodne..cacak..fmp..spens.subotica..nis ne znam da li postoji..kg..kraljevo se muci..sistem nakaradan prvak ne iide u abu..koga zanima partizan krka ili zvezda mornar..da nema nba i rulomet bi obisao kosarku po popularmosti..nego ovde prodaju maglu..
p

panter@

pre 3 meseca

koji kosarkas..jedino cvetkovic..i to moze samo cakanj da plati..ko hervegovac rade sa lazarevicem..nicovicem i onda se sete kosarke ..da kupuju zemlju.prodaju struju naftu..niko od njih nece dati svoje pare osim da pokrije svoje muljaze sa naftom..strujom..zemljom