Odbojkaši Partizana sa trenerima (©MN Press)
Odbojkaši Partizana sa trenerima (©MN Press)

Kola krenula nizbrdo: Oslabljeni Partizan počišćen u Masteru, još je bez pobede u 2024. godini

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 22:15

Spartak iz Subotice upisao ubedljivu pobedu u odloženom susretu Superlige Srbije, crno-beli doživeo treći vezani poraz

Odbojkaši Partizana u oslabljenom sastavu očigledno nemaju šta da traže protiv mnogih protivnika u Superligi Srbije. Dobila ih je Vojvodina 3:2, savladao lako Radnički 3:0, pa ih je večeras Spartak počistio načisto u Masteru - 3:0 (25:16, 25:21, 25:14).

Definitivno su crno-bela kola krenula nizbrdo, jer odavno nije Janićeva četa bila u ovakvoj rezultatskoj krizi. U 2024. godini i dalje nemaju pobedu, a do prve će doći najranije u februaru.

Izabrane vesti

Sa Milijom Mrdakom, Novicom Bjelicom i Lazarom Marinovićem na klupi očigledno da nisu mogli više. Kad se oni vrate na teren, to bi trebalo da bude sasvim druga priča, ali u ovom trenutku nije baš prijatno...

Spartak je zabeležio ubedljivu pobedu, iskoristio je sve šanse koje su mu se pružile... Ponovo su najraspoloženiji bili Veljko Mašulović i Mario Džasper, koji su upisali po 14 poena. Nemanja Jungić ih je pratio sa devet, dok je Nikola Pavlović upisao osam.

U domaćoj ekipi Luka Tadić je bio najefikasniji sa 14 poena. Vidak Cvetković i Ignjat Dopuđ dodali su po devet.

Posle odigranih odloženih utakmica, kompletirana su sva prethodna kola - zaključno sa 14. Partizan je sada četvrti sa skorom 9-5, a Spartak šesti sa 8-6. Zvezda je sama na vrhu, posle slede Radnički i Vojvodina.

Naredni protivnik Partizana je Borac iz Starčeva, a Spartaku u goste dolazi Jedinstvo.


tagovi

OK PartizanŽOK Spartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara