Komentari na vest

Kolaković: Duga i teška sezona okončana ne baš dobrim rezultatom, ali još smo živi...

z

zna se sve

pre 7 meseci

Ako Kuba ode kraj nadanju.Veceras cekamo rasplet.prvih 11 se zna
g

gost 123

pre 7 meseci

Mi danas imamo vise klubova nego 1995.Uslovi su bolji.U reprezentaciji nikada bolji uslovi za pripreme.Nagrade i nacionalne penzije postoje za uspehe.Ovi momci su se dokazali i odradili svoje.Hvala im za sve.Gde su naslednici.Struka zakazala totalno.Gde su novi treneri i igraci.Bilo bi lepo jednu analizu uraditi.Da li stranac igrac donosi prevagu kao igrac.Ako treba uzmite ga.Moze Poljska moze i Srbija.Ovako dalje ne ide.
H

Handball Fan

pre 7 meseci

Meni je isto prošlo kroz glavu. Ima li kakav dvometraš sa Kube da nas pojača ili kakav Rus koji se uželeo reprezentativnog takmičenja (pošto oni očito zadugo neće moći nastupati). Čisto za neko vreme da se premosti ovaj sušni period dok se ne proizvedu naslednici dostojni onih koje smo imali dve decenije unazad. Ne verujem ni da bi otpor javnosti bio veliki, jer većina, jelte, po sopstvenom priznanju ne priznaju odbojku kao bitan sport (čak je i ne prate). Potrebna je definitivno u kratkom roku neka sveža krv u rosteru , plus neki energičniji strani selektor. Jesu rezultati poražavajući, al se ne mogu oteti utisku da smo pre samo petnaestak dana odigrali sjajan meč sa Poljskom, skoro im dva seta uzeli.. Pa Nemačku koja se prošetala kroz ove kvalifikacije mi smo na Euru pre dve nedelje rutinirali. Isto i Belgiju, koja je zamalo sada prošla na OI. Jesmo li u međuvremenu zaboravili igrati odbojku ili smo formu očajno tempirali. Evo npr Italija se muči, ko zna dal će i proći, a igrali finale Eura pre 15tak dana. Kalendar je užasan, što opet ne umanjuje činjenicu da smo u padu i da nam trebaju hitne promene i na klupi i u sastavu. Pošto nema šanse da će nas pozvati na OI, krenuti odmah u novi Olimpijski ciklus za 2028 sa osveženim snagama.
g

gost 123

pre 7 meseci

Handball Fan Slazem se u potpunosti.Pali smo kad je najbitnije.Nemačka nije bolja od nas koja je u najačoj grupi ubedljivo bez poraza prva kao ni Belgija koja se danas porazom od Bugara oprostila od Pariza gde je vec bila viđena.Kanada kao ni Kuba nisu bolji od nas.Kanada ide na OI a Kuba ceka rasplet u zadnjem kolu a realnim sansama.Kad smo u top formi i kompletni realno ni Japan nije kvalitetniji.Nevezano što Slovenija i Argentina ne idu.Italija ili Brazil.To ne treba gledati od toga nema nista.Treba sagledati sve i krenuti u nivi ciklus od 0.Sve ostalo je gubljenje vremena.
v

volleyball FAN

pre 7 meseci

Đerona je podigao nama rukomet od kada je dosao.Italijani kod žena nastavili niz osvajanja medalja u odbojci.Kosarkasice sa Pejdz i Anderson dosle do titule prvaka evrope.I u odbojci stranac trener i stranac igrac koji pravi razliku.