(©FIVB)
(©FIVB)

Kolaković: Duga i teška sezona okončana ne baš dobrim rezultatom, ali još smo živi...

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.10.23. | 12:57

"Ostaje žal i za ovim mečom, i za drugim utakmicama ovde koje smo izgubili", rekao je selektor Srbije

Spuštena je zavesa na još jedno reprezentativno leto. Odbojkaši Srbije su danas odigrali poslednju utakmicu na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, izgubili su maksimalnim rezultatom od Slovenije i sada nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

Upisali su čak četiri poraza - sve je krenulo od Turske, a završilo se sa Japanom, Amerikom i Slovenijom.

Izabrane vesti

"U meču u kome stalno zaostajemo od starta, stalno jurimo rezultat, imamo nesklad servisa i prijema - svakako dolazi do problema i do toga da jednostavno ne stižemo do kraja da ih ugrozimo", rekao je Kolaković. "Drago mi je što smo uspeli da se vraćamo, ali jednostavno ne možemo da prelomimo u tim trenucima sa nekom važnom odbranom, blokom ili kontranapadom. Ostaje žal i za ovom mečom, i za drugim utakmicama ovde koje smo izgubili. Ovo je naša realna slika u ovom trenutku, s obzirom na to da smo se na dva takmičenja sa našim mogućnostima veoma dobro borili i izborili se za neke komplimente. Ovde to svakako nismo zaslužili".

Još nisu ugašene sve nade za odlazak u Pariz narednog leta.

"Liga nacija je svakako šansa da se ode na Olimpijske igre. Videćemo kakva će situacija biti - da li imamo prednost ili moramo da je jurimo, posle večerašnje utakmice Brazil - Italija. Suština je ova sezona okončana, bila je veoma duga i teška. Okončana ne baš dobrim rezultatom, ali još smo živi", naglasio je za kraj Kolaković.



tagovi

Igor Kolakovićodbojkaški savez srbijeMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara