Komentari na vest

Konačni spisak za Fukuoku: Sedmorica debitanata na SP, šestorica rođenih posle 2000.

c

cao cao

pre 10 meseci

Srećno! Mnogi nisu verovali u smenu generacije 2009. Ko zna 😉
К

Краљевчанин

pre 10 meseci

Сретно наши делфини. Верујте у себе и сви за једног до златне медаље. 🙏

КоТоГовориИстину

pre 10 meseci

Легенда и најбољи одбрамбени играч свих времена Александар Ћирић је слободан! За селектора душу дало. Ако ико зна како вратити злато,он зна!
V

Vaterpolo

pre 10 meseci

Dosta bi znacilo da je Mandic tu ali ko zna otvaranje sa Spancima dosta tesko poslije toga sa Crnom Gorom moramo odigrati dobro.Ima kvaliteta vidjelo se protiv Amerikanaca kada su vodili tri razlike ali onda su odigrali bas lose pogotovo sa Rumunima.Bili smo treci 2017. od tada nema medalje na sp svjetsku titulu smo uzeli u Kazanju onako mocno od tada nas nije bilo u finalu.Dosta ce zavisiti od zreba mada ako ne budemo igrali bolje u odbrani sanse protiv Italijana,Grka,Madjara nece biti velike.Nemaju pritisak nasi to bi mozda trebali iskoristiti nismo medju pet favorita sigurno ali sve zavisi od toga mozemo li bolje u odbrani.
z

zb

pre 10 meseci

Filip Jankovića ima 27 godina, a Đorđe Vučinić 24. To što su debitanti ne značilo da su mladi. Nastup Filipa Jankovića u reprezentaciji koja je aktuelni olimpijski šampion dovoljno govori o granama na koje smo spali.
J

Just Water Polo Fun

pre 10 meseci

Pa to što neko kasnije debituje za Reprezentaciju ne mora biti minus (npr Živko Gocić je kasno počeo da igra za reprezentaciju) mada iskreno ne vidim zašto Filip a ne recimo Marko Radović (levoruk). Dobar je Filip igrač al mislim da nije nivo Reprezentacije. Bilo kako bilo Mišović, Vasa, Marko Dimitrijević su budućnost pa čak i ako na ovom prvenstvu ne urade ništa. Mali Bogdan Gavrilović je nosio Radnički kad se Vrlić povredio-bio jedini centar i dobar je ali verovatno premlad. Ja cu svakako da navijam za Reprezentaciju i nadam se bar među 4....zašto ne. Za više bez levorukog igrača, jako teško. Stevanović je koliko god kritikovan odličan trener a tu je i Ćirić kao pomoćnik....mislim da će izvući maksimum. Najopasniji smo kad nas svi otpišu .... iz inata :)
I

Ivan OL 91

pre 10 meseci

Kao prvo, Marko Radović je morao biti na spisku. Kao drugo Bogdan Gavrilović? Talenat svakako ali za seniorski tim na SP mislim da još nije dorastao, vidjelo se to i u Radničkom. Nikola Lukić gdje je?