Komentari na vest

Kovačević: Bili smo na nivou koji nije doličan reprezentaciji, treba da se zapitamo

r

realno samo

pre 7 meseci

U igri smo preko rang liste.Ima cela liga nacija 2024.Sanse itetako postoje REALNE. ovom trenutku vize nemaju, a nadaju se učešću preko rang liste nacionalni ženski timovi Italije, Kine, Japana, Holandije, Kanade, Nemačke... Tako i u muškoj konkurenciji.Ide nam na ruku plasman Slovenije.Mi smo prvi na listi za Pariz.Koliko se prati odbojka u Srbiji i gleda uživo na tribinama tokom godine i kolika su ulaganja rezultati su iznad ocekivanja.Mala baza i jeste jer odbojka.nije zastupljena u medijima i nije popularna.
s

sasha166

pre 7 meseci

I dalje smo na poslednjoj poziciji za plasman na oi preko liste, sada je vazno misliti na to i u naredna dva meca treba pokusati da se pobedi bar jedan i dodatno pobegne Kubi i Holandiji pred svetsku ligu mada je i ova prednost velika. Nije trenutak za defetizam, u igri smo i takmicimo se.
G

Gost....

pre 7 meseci

Sram vas bilo za blacenje i urusavanje reputacije srpske odbojke koja je stvarana decenijama.....na nivou tunisa niste, stidite se jer igrate bez volje i zelje.....dno dna
G

Gost188385885999

pre 7 meseci

Kovacevic je prvi koji treba da ode! Pa za njim svi ovi stariji... Da okosnicu cine ovi zreliji momci generacije Kujundzica a da se njima prikljuce najtalentovaniji juniori i kadeti i da se uz ozbiljan dugorocni program i ozbiljnog trenera prekine propadanje muske odbojke. Najveci problem je na poziciji dizaca i tu ce najvise morati da se poradi. Vuk sigurno nije resenje, a Batak mozda moze da bude taj uz ozbiljan rad... a medju mladjima mozda ima nekog koga mozemo izgurati na poziciji dizaca.
0

07

pre 7 meseci

Ne znam što ie Kovačević još tu i dobio kapitensku traku kad nije za to da bude kapiten
A

Angelo

pre 7 meseci

Он највише треба да се запита...од 2019 преко оне ствари игра сваку утакмицу...друга-трећа лига смо одбојкашка последњих 3-4 године и то је реалност.
A

Angelo

pre 7 meseci

Он највише треба да се запита...од 2019 преко оне ствари игра сваку утакмицу...друга-трећа лига смо одбојкашка последњих 3-4 године и то је реалност.
N

Ne mozemo nista

pre 7 meseci

Japan igra odbojku kakva nama ne prija. Brza i sa jakom odbranom. Momci se bre brane grizu, mi nemamo odbranu, Japan kad igra kao danas moze da ubije sve a ne nas. Nama je pola ekipe povredjeno, i bez energije. Njihov dizac forsira brzu igru i lako resavaju kontre. Nama je prijem los, onaj Ram ima servis slican Krsmanovicu on nam napravi as, sta treba da ocekujemo protiv Amerike gde Defalco ima svaki servis 120km/h… naseg dizaca procitali ovi srednjaci Japana glat a tek Turci, pa sta ce tek biti kad dodje Smith iz Amerike covek medju najboljim srednjacima sveta.. tacno treba da se zapitaju svi od saveza selektora do igraca..