Komentari na vest

Kraj posle 101 utakmice: Atanasijević napustio poljski Belhatov

B

Bato Bato

pre 12 meseci

Drugi u ligi šampiona je bio. Dva puta prvak evrope sa Srbijom. Šest medalja sa reprezentacijom ima. Većina igrača ni jednu medalju ne osvoji nikada u reprezentaciji. Finale lige šampiona igra mali broj igrača. Bio je i na olimpijskim igrama. Sutra može u penziju.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 12 meseci

Nije se on naigrao kvalitetne odbojke poslednjih godina bez namere da osporim bilo koga a Belhatov je takodje u velikom padu godinama...Zaksa Kedjerzin Kozle,Jastrzebski i Zesov su svetlosnu godinu ispred njih po kvalitetu,meni licno to njegovo u ovom mandatu tamo je izgledalo kao obostrani pokusaj na osnovu starijih lepsih dana da se podignu i budu iole konkurentniji za titulu sto se naravno nije desilo i ne samo to nego je od dosta slabijih timova umeo Belhatov da izgubi i nema tu nista sporno u jednom porazu ali oni potpuno budu nadigrani u tim mecevima i gotovo se ne pitaju ni za sta...Pipo Lanca je pre neku sezonu nakon Perudje otisao i u Monci bio odlican i bas je doprineo njima,celu sezonu je vrhunski igrao pa je jos posle otisao u finisu sezone u Samon,sledece sezone ce ici u Taranto,bolje bi i njemu bilo da ode u neki slabiji tim gde ce zapravo moci da dodje do izrazaja a ponovo bez namere ikoga da osporim bi mu i slabiji timovi nego sto je Taranto bili bolja opcija
M

Milan Dražić

pre 12 meseci

Ja se ponadao da se oprašta. Lik je posle 2019 teški rekreativac. Ne daj Bože da se vrati čak ni u našu ligu, samo bi zauzimao mesto nekom mladom igraču.
D

Dhjz

pre 12 meseci

Pokazi mu ti kako se igra
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Mislim da je vreme da Bojan Janic i Partizan reaguju Atanasijevic bi bio solidno pojacanje.
М

М21

pre 12 meseci

Солидно ? Било би највеће појачање у историји српске одбојке ...