Komentari na vest

Kreće SP za rukometašice: Norveška supersila, Dankinje i Francuskinje najveći rivali, Srbija došla da uči, oslabljene Crnogorke

r

rsrsrrsrrs

pre 5 meseci

Danska nije skandinavska država. Moj omiljeni sport je rukomet. Godinama gledam i muški i ženski rukomet. Situacija je očajna. Ako se izuzme Vojvodina ( koja je KK Crvena zvezda i KK Partizan) mnogi igrači u prvoj muškoj ligi igraju za 500 evra, kod žena igraju za stipendiju. Mali broj dece oba pola biraju rukomet. Apsolutno sve je na niskom nivou i šira javnost ih se seti samo kada su velika reprezentativna takmičenja. Rukomet nam je na izdisaju.
H

Handball Fan

pre 5 meseci

Srbija je pre deset godina igrala finale SP, a sada projektujemo 1 (slovima: jednu) pobedu i 5 poraza. Kakav sunovrat i poraz svih rukometnih radnika u Srbiji, Saveza i svih ostalih. Neka im je na čast i obraz. Nadam se da će se Andrea Lekić lepo odmoriti tokom ove reprezentativne pauze. Toliko o ovome SP. I mala korekcija u tekstu, Stavanger je norveški a ne danski grad.
b

bas tako

pre 5 meseci

Mi u zenskoj odbojci gde smo medju najboljima na svetu nemamo poluozbiljan klub. U zenskoj kosarki gde smo osvajali medalje isto ne postojimo, o rukometu da ne pricamo.
b

bela kosulja preko krsta

pre 5 meseci

Sve ste lepo rekli, samo niste rekli da je tada onom samozvanom ''vlasniku'' srpskog rukometa muzu predsednice bio zabranjen ulaz u savez. Doduse, jedno vreme je bio na ''skolovanju'' u Tuzli.... Sacuvaj nas Boze kakve spodobe i karikature danas vode rukomet. Molimo se Bogu da tu smejuriju od (ne)coveka napokon neko vrati u rodni kraj ako sme tamo da ode...........................