Komentari na vest

Kultni TV turnir šampiona u Doboju - najjači na svetu: 21 kontinentalna titula i 150 državnih kruna na jednom mestu

Mladen

pre 9 meseci

Sjećam se kada sam ja počeo da dolazim na turnir, prokleti rat bio, i.ao sam oko 8-9 godina.Na terenu ekipe iz Srbije Jugopetrol Zelezničar,Vojvodina,Partizan,Zvezda,domaća Sloga i Borac imali zajedničku ekipu par godina,vjerovatno je jos neka od ekipa bila ali se ne sjećam.Nakon rata Twlant Dušebajev na turniru u Doboju ali ne mogu da se sjetim za koga je igrao,trener reprezentacije tadašnje Jugoslavije Zoran "Tuta" Zivković inače osvajač medalja sa reprezentacijom u Egiptu na SP.Peruničići, Đurković,Vladan Matić,Nikica Živković, ma milion igračina a kasnije sam crem de la crem,braća Karabatić,pola HR reprezentacije,Barca,Siudad Real,Celje pivovarna Laško,Vesprem,Zagreb.E sad ako hoće da vrate navijanje na turnir moraju da se pozovu Zvezda i Partizan kao tamo nekih ranijih godina.Ja kao dijete sam bio na sjeveru i navijao za Zvezdu, grobati iz Modriče godinama dolazili da bodre Partizan,Delije Srpsko Sarajevo.Najveći turnir u Evropi iz mog Doboja!
m

mutavi

pre 9 meseci

Mozes i tubiti na glavi ako zelis, ali Doboj je u Bosni :)
P

Pilica

pre 9 meseci

Država je Bosna i Hercegovina, entitet Republika Srpska.
d

duse

pre 9 meseci

Država Bosna.
R

Rukomet je ponovo IN

pre 9 meseci

Godinama je ovaj turnir služio samo za politički marketing. Nedorasla lokalna vlast je uništila sam duh turnira. Nadamo se da će ga Šarić konačno vratiti na mjesto koje zaslužuje! Početak obećava... P.S. Večeras dolazim na drugo poluvrijeme, nakod što odu Dodik i njegova svita!
D

Dobojlija

pre 9 meseci

Bravo za Doboj bravo za Republiku Srbsku tako nesto da organizuje mala RS i jedan grad kao što je Doboj (za koga je malo ko čuo u svetu) i dovede takve učesnike kapa dole. A za one kojima (kako vidim) je politika zapadna i političari zapadni draži od ovih sto ce večeras otvoriti turnir neka ostanu kući i ne truju atmosferu oko hale i u samoj hali. Još jednom bravo za Doboj, bravo za RS i sve one koji su doprineli da se ovo održi.
S

Superhik

pre 9 meseci

Dobojlija, veze ti druže nemaš sa Dobojem! Iskrena želja ljubitelja rukometa u našem gradu je da se turnir konačno vrati rukometašima, kao u vrijeme kada je bilo prestiž učestvovati na TV turniru šampiona. Danijel Šarić je čovjek rukometa i osim pokroviteljstva, gdje se doznačavaju sredstva svih građana Republike Srpske, druge veze sa politikom mu zasigurno nisu potrebne.