(©La Laguna Instagram)
(©La Laguna Instagram)

Lana Radaković pojačala La Lagunu: Amerikanka sa srpskim poreklom stiže na Tenerife

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.23. | 20:16

Visoka je 187 centimetara i igra na poziciji srednjeg blokera

Vreme je da počne profesionalna karijera Lane Radaković. Amerikanka sa srpskim poreklom je novo pojačanje Tenerifa La Lagune.

Ima 22 godine, visoka je 187 centimetara i pokriva poziciju srednjeg blokera.

Izabrane vesti

Do sada je igrala za Univerzitet Vašington, a u nastavku sezone će pokušati španskoj ekipi da pomogne da dođe do titule.

"Uvek sam bila neko ko može da unese mnogo energije na teren. Gledala sam utakmice i izgleda mi da devojke uživaju u igri. Uzbuđena sam što mogu da im doprinesem energijom, jer sam takođe veoma strastvena. Želim da vidim koliko dobro mogu da se uklopim u ovo okruženje. Nadam se da ću brzo da se prilagodim jer smo na polovini sezone. Nisam baš u lakoj poziciji, ali sigurna sam da mogu da se snađem", rekla je Lana Radaković.

Imaće mlada odbojkašica nekoliko dana za prilagođavanje...

"Stvarno se radujem susretu sa ljudima iz kluba i saigračicama. Učim španski i posvetiću mnogo truda da se brzo prilagodim, upoznam kulturu jer želim da budem u mogućnosti da komuniciram sa navijačima".

La Laguna je trenutno na četvrtoj poziciji u prvenstvu Španije sa skorom 7-5. Narednu utakmicu igra 6. januara sa liderom na tabeli Menorkom.


tagovi

Odbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara