Komentari na vest

Liga nacija jedno, kvalifikacije za OI nešto sasvim drugo: Revanš Kanadi sa kamatom

k

kazi nam brundo

pre 8 meseci

Kako je moguće da imamo samo jednu medalju racunajući sve ekipe sa loptom iz Srbije i njihov rezultat na poslednjem evropskom. Vaterpolo M i Ž bez polufinala Fudbal M i Ž bez plasmana na EP Rukomet M i Ž bez polufinala Košarka M i Ž bez polufinala Odbojka M bez polufinala. Samo Ž odbojka ima medalju sa EP. Kaži nam Brundo naš dobri? Kaži nam Brundo mogu li devojke peti put uzastopmo na olimpijadu u jednom sportu gde se ne ulaže ništa i gde roditelji plaćaju sve.Kaži nam dobri naš Brundo?
0

07

pre 8 meseci

A gde su ti basketaši 3x3 koji su iznad odbojkašica?Koji su velesila gde god da se pojave evropsko/svetsko bilo gde naprave velik uspeh. Koji su u Tokiju na olimpijadi srebro osvojili a u Pariz idu po zlato
m

mali sport i tačka

pre 8 meseci

Nisu meni nigde ,to su mali sportovi.Kao i kuglanje gde imamo mnogo uzastopnih titula prvaka sveta.Kakav basket kakvo kuglanje.Mali sportovi.Četvrta liga istok u prevodu.Nisu ni među 20 najpopularnijih muških sportova tako da..
N

Nimo1212

pre 8 meseci

Poslednja dva kola su biti ili ne biti ali ocekujem da će sve dobiti devojke. Napred Srbija!
p

pipe subaja

pre 8 meseci

Bravo Devojke. PONOS!
m

ma da bre to

pre 8 meseci

na ovom turniru vrlo verovatno samo kina moze da nas dobije, a i za njih je to veliki znak pitanja, a i da izgubimo samo od njih to ce biti dovoljno za vizu za OI posto se ovi ostali medjusobno kolju. msm da holandjanke nemaju sta da traze protiv nas.
B

Brundo

pre 8 meseci

Poeni bi morali da budu bolje rasporedjeni.75-80 % Srbije ne moze ni da pogleda ove kvalifikacije.Bitno da RTS uzima pare za pretplatu.Drzavna televizija koja ne prenosi meceve reprezentacije.Da je fudbalska reprezentacija u pitanju prevrnuli bi svaki kamen da obezbede prenos.
N

Nnnnnnnnn

pre 8 meseci

Tacno ce vidi da je Maja bila starter 5 lopti dala Busi za 3 seta, sramno. Nadam se da nece igrati protiv Ceske, pa da Mirkovic malo vise uposli primace kao protiv Ukraine, da malo Tijana oladi.