Komentari na vest

Maja kapitenski upozorava: Sa ovakvim pristupom ne možemo da se nadamo ničemu dobrom

B

Brundo

pre preko 2 godine

24 reprezentacije koje ucestvuju na EP u odbojci je previse.Ono sto se meni ne svidja je kad Terzic kasno trazi tajmaut ili kasno reaguje izmenom.Fali mu energije.Reprezentacija ne igra lose.Igra dovoljno da pobedi.Nije spektakularno ali vec neko vreme se mucimo na prijemu.Srednjaci su odlicni.Blok odlican.Napad isto odlican.Jedino u odbrani povremeno spavamo.
D

DachoKV

pre preko 2 godine

Jedno pitanje jel vi mislite da se ameri npr u basketu loze ovoliko kada igraju kontinentalno prvenstvo sa haitijem kostarikom i panamom i zasto ne? jer pod jedan imaju selektora orocenog na cetvorogodisnji mandat jedan olimpijski ciklus. i nakon sto ga zavrsi njemu se spram rezultata sudi dalje, postoje jasno oznaceni prioriteti i radi se na njihovom ispunjavanju. kod nas je selektor orocen na 185 godina jer savez normalno nece svog poslusnika skloniti nikada a i sto bi kad covek tako lepo po zadatku ime da prosledi medalju velikom manitu ali kada se ne ostvari neki primaran cilj onda je frkica kako javnosti to predstaviti pa sad imamo situaciju spasavaj se ko moze kada ce i belorusija i Estonija postati odbojkaske velesile samo da prenebrinemo cinjenicu da selektor a i ostatak strucnog staba nije aboliran tu odgovornosti nije uspeo da devojke spremi za najvaznije utakmice leta a i celog ciklusa,u tokiju.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Svedska isto je kao nacionalni tim smesna ali eto imaju i one trenutno cetiri vrhunske odbojkasice,sestre Lazic i sestre Hak,Izabela je jedna od najboljih odbojkasica planete,igra za Vakifbank,dosla iz Skandicija,Lazic jedna iz Bizontea dosla u Nant,druga iz Resovije Zesov u Radomku Radom,Ana Hak sa Miluzom prvak Francuske.Desava se da bljesne generacija kao kod njih ali vecinom je to prepumpavanje i preuvelicavanje,skrivanje iza cinjenica i s'toga si potpuno u pravu!Rusija bi tako bez komplet prvog tima trebalo da se plasi Belorusije zato sto za njih igra Daviskiba iz Monce.Svaka joj cast i svaka cast nasima na medalji ali ima tu i "druga strana medalje" koju cim pomenes a jasno se vidi krece pljuvacina
G

Gost07603

pre preko 2 godine

Francuska preozbiljan rival koja je dobila nikad jaču Hrvatsku koja inače ima kontinuitet medalja na svim takmičenjima poslednjih 50 godina.. Dajte bre više kako vas nije sramota? Šta su onda Brazil i Amerika kad je Francuska ozbiljan takmac? Manite više te predstave.. Šta jel' neko stvarno očekuje da će one biti toliko opuštene da Francuska dobije utakmicu? Pa one da igraju svoju najbolju odbojku a mi da igramo sa 2 igračice ne bi nas dobili do 2058. I to nije potcenjivanje, već realnost. Dosta više tog medijskog mraka u kom se večito nalazimo. Imali ko od novinara da ima herca da postavi neka pitanja ili su takvi nažalost nestali, a ostali poslušnici koji samo znaju da klimaju glavom bez trunke dostojanstva? Pričamo o Bosni, Azerbejdžanu i Francuskoj kao super ozbiljnim ekipama... Da bi na kraju moglo da se kaže, evo pa vidite kako je Evropsko prvenstvo ozbiljno takmičenje. Po tekstovima bi se reklo da je ozbiljnije i od Olimpijade, jedino se niko ne seti da kaže da su najveći rivali Turska (poražena od jedne Južne Koreje u Tokiju, što je sramota uz dužno poštovanje Koreji koja je reprezentacija C kvaliteta, a za razliku od Tokija fali im još 2 igračice) i Italija koju smo mi nakantali 4 puta ove godine. Ona dvojica paćenika sa RTSa viču na sva zvona pobeda nad Rusijom posle 60 godina jedino nisu rekli da Ruskinje ne igraju bez 6 igračica iz Tokija. Nama kada fali samo jedan igrač u bilo kom sportu odmah se predstavlja kako je to D sastav reprezentacije i kako smo super oslabljeni, ali zato Rusija kad pošalje C sastav to je "uvek jako ma šta poslali". Velika sramota je takvo izveštavanje (koje vređa ljudsku inteligenciju), i trebalo bi da ide na čast tim ljudima i na obraz, ali užasno je kada čovek izgubi svoje ja, svoj stav, svoje mišljenje i svoju čast!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Tu se u tvom komentaru zapravo vidi koliko ti nisi redovno pratio jer da jesi znao bi koliko je Azerbejdzan sa Polinom Rahimovom proteklih godina bio jak,medju najjacima na planeti sto sa klubovima sto sa reprezentacijom a upravo kada smo prvu od tri zlatne medalje osvojili je cetvrti bio.Francuska jeste slaba,imaju Kazo kao tu i tamo dobru i imaju Zardino koja hvata dosta teskih lopti dok je Lusil vrhunski igrac,na kraju krajeva cuo si za Koneljano verovatno ko su i sta su pa vidi ko je bio u timu protekle godine,da ti pomognem ona,osvojila je sve sto se moglo osvojiti bez poraza a igrala je redovno.Jos jedan dodatak,ne znam koliko si i nase utakmice pratio ali 99% posla i obavlja jedna odbojkasica a to je Tijana Boskovic i to nije od evropskog prvenstva vec godinama unazad.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Ovaj komentar je pre dva minuta imao 7 pluseva i 5 minusa,ahahahahaha sta vi radite ljudi
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

idemo Srbija samo napred!🇷🇸❤️💪🏆😂🍺
P

Preletacevic

pre preko 2 godine

Jesi mogao sve emotikone da stavis koji postoje?