Komentari na vest

Maja Ognjenović: Znamo za šta igramo, umor ne sme da se oseća

k

kokolo

pre preko 2 godine

Ko još ovo prati da mi je znati? Na OLIMPIJADI USA - SRBIJA 3:0. Srbija osvojila 10 u 3 seta poena hahahahahahaha
S

Stefan Stefo

pre preko 2 godine

Odavno nisam nisata gluplje procitao,odbojka je zenski sport u kome se vrti najvise novca kao u fudbalu kod muskaraca prvo to,a drugo istu tu USA su dobili na predhodnoj Olimpijadi,jos ove sezone Srbija igra bez Mihajlovic (medju 5 najplacenijih igracica svijeta),Malesevic se povukla,Stevanovic ne igra. Mi smo jedini narod na Svijetu koji ima Djokovica,Jokica,Bogdanovica,Boskovicevu i bajemo na njih dok zemlje u regionu od prosjecnih igraca tipa Nurkica drze njihove slike na pozadinama,obasipaju ih paznjom i postovanjem,zato smo mi ovdje gdje jesmo,zato smo svaki rat dobili a na papiru ga izgubili!

Wolfasin

pre preko 2 godine

Vi ste neverovarne svaka vam čast.
K

Kao kakao

pre preko 2 godine

Napred nase curice lepe, a ti drzavo da ovo debelo nagradis bez obzira na vecerasnji ishod,kada mozes da punis budzet nekim muskim kosarkaskim klubovima za koje igraju uglavnom basnoslovno placeni starnci,moze i nesto nase da se nagadi ,a ove devojke su to itekako zasluzile.DO PBEDE ,VOLI VAS VAS NAROD
V

Volleyball fan

pre preko 2 godine

Jel' ti stvarno misliš da država ne puni? Ako negde u odbojci puni to je ženska odbojka. Od školica do profi klubova. Zato muška (koja je za razliku od ženske, donela zlato sa OI) ne dobija ni ćorav dinar, već više od decenije.
V

Volleyball fan

pre preko 2 godine

I pošto su krenuli minusi, čisto dva primera gore navedene tvrdnje: ženska odbojkaška ekipa, iz budžeta opštine, za opremu u sezoni 2021/22, 2.5 miliona dinara, predpionirke imaju trenerke, rančeve, patike, dukseve, jedna i druga garnitura majci, jakne, dve garniture dresova, majce sa kragnom, bez kragne... ekipa iz istog mesta, ali muška, iz budžeta opštine, za opremu u sezoni 2021/22, 0 dinara (celokupan budžet 500 hiljada), seniorska ekipa (dakle ne pioniri, predpioniri i slične gluposti) nije dobila 6 godina jednu jedinu garnituru trenerki, 1 garnituru dresova koristi 3 godine, naravno ostatak opreme je misaona imenica, lopte se dobijaju od saveza po principu daj koliko daš, a o ostalim rekvizitima (za bar neki normalan rad) da ne govorimo. odbojkaški majski turnir u beogradu, kadetkinje izlaze na finale, tu su laseri, lightshow, plamenovi, spiker najavljuje imena. posle njih na teren izlaze kadeti - niko ništa, odigrajte i vi to vaše što imate pa da idemo kući.
b

bojan91

pre preko 2 godine

Kakav krindž.