Komentari na vest

Mislite da u Red Bulu cvetaju ruže? Izgleda da nije baš tako

S

Siti iz F1

pre 2 meseca

Red Bullu se previše dopušta i podilazi kao i Sitiju na ostrvu, jednostavno je pravda u rukama onih, koji imaju najviše love. Svojim sponzorstvom ucenjuju F1 i najveći dokaz toga je ono otimanje titule Luisu Hamiltonu u zadnjim krugovima, zadnje trke u sezoni, jer su menjali pravila, kako to Red Bull traži i ova ovolika dominacija, treba da se preispita tehnički, jer se to stalno potenciralo u eri Mercedesa i ranije Ferarija pa i Meklarena. Verštapenu se od početla karijere gledalo kroz prste, zbog krajnje pogibeljne vožnje, zbog čega ga sada svi izbegavaju u iole neizvesnijem duelu, jeste dobar vozač, ali teško da bi došao do neke pobede u lošijem bolidi, kao što su radili, bivši šampioni.
r

rea

pre 2 meseca

Ne, uopšte im nije trkanje u prvom planu, samo su ponovo napravili ubedljivo najkompletniji bolid i imaju najsavršenijeg čoveka za tu ulogu za volanom.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Tata Jos bi da bude glavni. Čuj nameštena trka u Arabiji? Nameštena mu titula 21 i pravila za njih ne važe od kad su zapretili da neće više sponzorisati FIA serije.
h

hehehe

pre 2 meseca

te sezone da je bilo posteno luis bi usao u zadnju trku sezone bez matematicke sanse za titulu a tek kako je luis uzeo svoju prvu titulu... e to je za pricu uze covek masinu titulu, najveca bruka ikad...kad uzmes sve to u obzir luis sa sedam titula da peva realno ih ima 6