Komentari na vest

Najslabiji kad je najpotrebnije: Orlovi i dalje mogu u Keln

T

Televizor

pre 4 meseca

Brale kakvih crnih 7 miliona, popis je pokazao da nas je oko 6.4 miliona, a i toje naduvano posto je predsednik rekao da u Srbiji ne prespava ni 6.2 miliona.
G

Gostinjo

pre 4 meseca

Najskuplji, a lose igrate
M

Mrcina

pre 4 meseca

Mi smo svoj prolaz ispustili za 78 sekundi protiv Islanda.Mađari su nas pregazili.Po čemu Orbović zaslužuje ovoliku minutažu?Čovek veze nema,nikakav kvalitet.Đerona je očigledno precenjen stručnjak.Nemamo mi čemu da se nadamo,Island će razbiti Mađare,a i pitanje je da li ćemo mi dobiti Crnu Goru.Sve u svemu,jako loše.
T

TP-1

pre 4 meseca

Je li,mediji,jel smo spremni za medalju ? Sta kazete,sazreli smo? Bas smo dobri....kakav narod,kakvo neprogesionalno izvestavanje! Treba reci da treba zakonom ukinuti rukomet u Srbiji (fudbal takodje) iz budzeta Srbije i zavrsiti sa necim u cemu nismo talentovani. Za 30sekundi primamo 2 gola protiv Islanda. Madjarska bolja sve vreme....Ajte vi momci kuci,nije ovo za vas!
g

gost BS

pre 4 meseca

Igra bez krila , na duboku zonu bez ulaska na drugog pivotmena... Kukic igra rukomet 60- tih , statican, bez ideje ... tesko je igrati ako nemate ni jednu akciju a nemamo a za to je kriv Djerona . Kos ni u protoklu sto je totalno neshvatljivo . Orbovic odavno nije za repku ... sve u svemu ocekivano.
J

Jhg

pre 4 meseca

I da dobijete Crnogorce nista vam ne znaci jer ce Islandani demolirati madare I to dobro..na sto se vi lozite..neverovatno..
м

ми нисмо

pre 4 meseca

Користили крила уопште, што значи да смо буквално целу играли 4 на 4... при том,ни пивота нисмо користили. Одбрана,знало се и причало да је Мађарски пивот најопаснији ....и.... ништа ... нисмо ништа спремали за њега...
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Kad smo mogli protiv Islanda za četrdesetak sekundi da prokockamo dva gola prednosti što ne bi izgubili od ovih Mađara koji su očigledno bolja ekipa od nas.I ponovo se dešava isto,krenemo sa velikim ambicijama,malo se ložimo i zavaravamo sami sebe a onda dođe otrežnjenje i borba za plasman od 12-14 mesta.I neznan ko je kriv,ko nema pojma i ne zaslužuje dres reprezentacije ali znam da mi kao ekipa nemamo kvalitet za bilo kakav ozbiljan plasman a od medalje smo daleko par svetlosnih godina.
Z

Znao sam

pre 4 meseca

Kako sam i predvideo. Ponovo je šansa za drugu fazu ako bude biće. Toni Djerona postavljen 2020 za selektora Srbije. 2021 smo propustili SP, 2023 smo bili 11. mesto, što nije toliko strašno, ali nije ni da nije, jer smo jedine pobede beležili sa moćnim afričkim selekcijama. Na EP dva prvenstva za redom pod palicom španskog stručnjaka ispadamo u prvoj fazi. OI i da ne spominjem, misaona imenica. Nije sporno to da naša reprezentacija nema kvalitet da se bori za medalje (mada, ako je već tako čemu Španac da se sladi), ali čekajte majku mu, zdrav razum, minimum minimuma je bar drugi krug Evropskog prvenstva. Pa od toga jedino niže ima da se ne kvalifikujemo, što je nemoguće, jer koliko zemalja igra rukomet, toliko ih je na prvenstvu. Bruka i sramota. Kao o veliki stručnjak Bahar Bakar u Zvezdi. Klasičan prodavac magle. Najsmešniji i najtragičnije su ove budale što ga brane.
g

gostinjo

pre 4 meseca

Perunicic mu nasao igrace i ovaj na foru svoje mrsavosti i zabrinute face uzeo milion.
O

Optimista

pre 4 meseca

Ovo je zemlja kosarke
S

Srbenda 77

pre 4 meseca

Miloš Kos proglasen zvanično najperspektivnijim mladim igračem evrope,a danas nije bio u protokolu,alal vera selektore'
i

ipak

pre 4 meseca

vise volim Crnu Goru
A

ABCDE

pre 4 meseca

Jel cujes da nam nesto varnici sto ti nekog vise volis!!!
B

Baggio

pre 4 meseca

Sport koji ne igraju deca po ulici/u skoli sem u rukometnim klubovima. Liga slaba. Nema vecih ulaganja. Nema navijaca. Nema klubova u LS. Nema popularnosti. Nema rezultata dugo vremena. Nema vise ni vrhunskih igraca tipa Vujin, Ilic. Drzava sa 7 M stanovnika, plus jos koji milion ako racunamo RS i gastrabajtere. Ljudi, ovo nije blamaza ni neki veliki neuspeh. Ovo je realnost. Samo igranje na velikim takmicenjima je pristojan rezultat. Nema sta da zamerim nikome od igraca i strucnog staba. Ovo je nesto mnogo iznad njih i izvan njihovog uticaja.
y

y77

pre 4 meseca

islandjana ima 400k, cisto da znas
D

Da da da

pre 4 meseca

Vučela 90 a Dule Vujoševic nastavio od 2000 unistavanje rukoneta.Sav novac u Partizan i termine i sve njima.Sve smisljeno.
H

Hhb

pre 4 meseca

Pravac Kovin
C

Cuturabezkotaca

pre 4 meseca

Kad je Djerona dosao 2020.g imali smo puno bolje igrace nego sada: Nenadic, Zelenovic i Djordjic, Abutovic. Pre toga Ilic, Vujin, Sesum, itd...mislim da bi Djerona puno bolje rezultate napravio sa tim igracima. Treba ostati Djerona i dati sansu Dodicu, Kosu, Borzasu i Kojadinovicu, ako oni porastu u igrace koji igraju u Kilu,Barsi, Vespremu, Kelceu i budu pokretacka snaga, onda se moze nadograditi igra na krila, pivota i kontra, odbrana... Ne moze se medalja ocekivati sa igracima iz Ademar Leona, Dinamo Bukuresta, itd nekih osrednjih timova Francuske, Madjarske, Nemacke.
G

Gostxx

pre 4 meseca

Ne mogu oni mora Orbović da igra standardno...
T

Tres

pre 4 meseca

Ova reprezentacija da je imala kvalitetnijeg srednjeg beka, druga priča bi bila...
г

гост 1312

pre 4 meseca

Сад иде оно наше чувено, ако ми ове 2 а они изгубе 3 од оних, онда ћемо ми… Исланд ће ове Мађаре да расшрафи без проблема, ми овако никакви смо их имали вечерас, нудили нам се нон стоп, али џаба кад не знамо! И све то на страну, овај Марсенић је можда добар момак, али овакву незналицу у дресу репрезентације ја не памтим…
б

браво

pre 4 meseca

Играо сам пивота 20 година,он је рмну нападу лош,ем у одбрани тром јесте јак ало тром, не користи ни мозак ни ноге... Пелшамбек (опростите ако сам лоше написао презиме) је за Марсенића КЛАСЕТИНА
M

Makks

pre 4 meseca

Jesi li ti onaj sto je govorio da nisu patriote oni koji su ih kritikovali nakon prvog meca sa Islandom? Jesi li ti onaj koji je glumio veliku Srbendu pre dva dana i govorio da je izdajnik svako ko im ne pruzi podrsku? Hajde cuti sad, botino. Bez prozivanja, paljba licemeru. Sportski pozdrav
L

Licimur sam ja

pre 4 meseca

Pre dva dana pises da su izdajnici srpskog roda svi koji su kritkikovali ove iste igrace nakon Islanda, a upravo sada isto radis. Obraz, sta je to. Djon. Sportski pozdrav
j

jwjd

pre 4 meseca

Kao u vecini sportova, to nam je postala odlika.
m

miou

pre 4 meseca

Ljudi,ne razumem se toliko u ovaj sport ,tj samo ga gledam kad igra nasa reprezentacija,ali primetim kao i svaki laik da nama desni bek ozbiljno fali!!!JEL MOGUĆE DA MI NEMAMO KRŠTENOG DESNOG BEKA TIPA KIRE LAZAROVA,ILI NEKAD BLAZE LISICICA,VUJINA...????KO SU OVI LIKOVI VEJINI,ORBOVIĆI???Šta oni traže tu?!Drugo,pomislim nekad kao ovi naši lepo igraju,itd,a onda pogledam francuze,špance...KAO AŽDAJE SU,DRUGA DIMENZIJA!
C

Crvenčanin

pre 4 meseca

Imamo Zelenovića,nego nije pozvan iz neznanih razloga
B

Bubanj

pre 4 meseca

Mi smo cetvrti esalon evropskog rukometa i tu je pocetak i kraj svake price.
K

Kju

pre 4 meseca

Zenska reprezentacija 21 na zadnjem svetskom iza senegala ovi mladji i mladje katastrofa , arkus liga unistena , sudija vise i nemamo , trenera jos manje , eto to vam je slika i prilika naseg rukometa i SAVEZA sve u svemu nula. Sta li ce sad bracni par sa pasosima slovenije i cg da smisli A da i gen. sek. Iz bosne ahaahahahahahaahah cirkus kompletan
G

Gostimirko

pre 4 meseca

Vama srbijancima uvijek krivi drugi. Vi ste sposobni i sve znate!! Zato sto dijelis srbe i dajes im naziv "bosanac", "hrvat", "siptar" i jesmo tu gdje jesmo. Jesi cuo kod hrvata da to rade?? Zato i jesu velesila i u sportu, i kao drzava za Srbiju, kod njih je hrvat svako (nema tih odrednica, niti oni kad negdje dozive neuspjeh se vade da su im to uradili neki drugi svojom nesposobnoscu). Zato njihovi svi, ma gdje bili rođeni sa ponosom igraju za Hrvstsku, za vas još malo nece igrati ni vasi srbijanci (ovo srbijanci namjerno pišem, kad vi pravite razliku, red je da i mi pocnemo) kao ovaj Zoran Ilic koji je otisao igrati za Mađare. PS: O čemu pričamo kad su za vas srbi iz Republike Srpske krivi za rat u BiH i proglasavate nas za neke monstrume. DOLAZI ĐAVO PO SVOJE!
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Naš rukomet je upropastio još Vučela devedesetih.
N

Nadanje

pre 4 meseca

Pozdrav za Lazara Kukića. Trebalo bi mu dodeliti neki orden po povratku u Srbiju. Da ne bude da je za džabe postao politički angažovan. Ali mi je ipak glavno razočarenje Đirona. Čovek je bez ikakve reakcije celu utakmicu. Smešno ili tužno, zavisi sa koje se strane gleda.
М

Митт

pre 4 meseca

Нит имамо рукометаше свјетске класе, нити је Ђирона тренер тог ранга. Дај да ми се држимо кошарке и одбојке и да ватерполу вратимо стари сјај.
Š

Šibar 61

pre 4 meseca

Koje crne odbojke,pa mi na zadnje dve OI nismo se kvalifilovali
н

нс бој

pre 4 meseca

Не знам да ли живимо у истој земљи,ал овде све пропада,спорт је све слабији и гори.Земља нам је разорена и уништена,не постоји институција која функционише,криминал и корупција на све стране,зашто би се спорт издвајао.
F

Fgh

pre 4 meseca

Ajd zaboravi i pakuj kofere...vi ste baksuzi...nadasve u rukometu
h

honduras

pre 4 meseca

uvek pred zadnje kolo u fubalu, rukometu...pocinje ono nase, da bi prosli dalje protivnik A mora da pobedi ali sa malo golova a protivnik B mora da izgubi sa sto vecom razikom da bi mi i protivnik C usli u krug u kojem bi bili najbolji ako pobedimo protivnika D.a kada se to ne desi to je onda zato sto su nas pokrali i sto nas mrze jer smo najbolji u svim sportovima.
n

necee oni

pre 4 meseca

nidje.
B

Babaroga

pre 4 meseca

Ne treba drvlje i kamenje po momcima i treneru. Nikada nismo igrali bolji rukomet u poslednjih 10 godina. Znalo se posle Islanda i kada nismo pobedili a imali smo +3 minut i po do kraja, da će momci pasti psihički. Da smo pobedili Island, pobedili bismo i Mađare jer bi se vukla jaja po parketu i ispogađali bismo zicere koje smo pronašili večeras a nnogo smo ispromašivali. Kad se setim kako smo igrali ranije i da nam je svaki drugi napad bio neaktivan i da smo gubili po 10 razlike od svih ovo je super. Ne znam zašto nije igrao Borzaš u drugom poluvremenu kada je pokidao u prvom. Glavu gore
r

rea

pre 4 meseca

I da odemo u drugu fazu, šta vredi kad se tamo ukrštamo sa Špancima, Hrvatima, Nemcima i Francuzima!? Možemo li sa bilo kojom od tih reprezentacija biti u 7 golova razlike?
p

puko trener

pre 4 meseca

MGde nestade Borzas nakon 20 minuta? Vise nije igrao! Ovaj Spanac odredi po koliko minuta ko moze da igra i adio!? Ludilo. Kos buducnost, a ni na klupi! Orbovic, Vejin celo drugo poluvreme! Ovaj Spanac je u nekom svom filmu!..Ali, nevezano od toga. Nemamo igru kao i uvek,
M

MSt

pre 4 meseca

Ja ne znam šta ljudi očekuju od našeg rukometa? Pa naša liga je polu-profesionalna, imaš Vojvodinu koja jedan jedini ozbiljno organizovan i profesionalan klub, ostalo sve polu-amaterski i amaterski klubovi. Partizan igra sa svojom decom koja ništa naročito nisu jer sa njima nema ko da radi, Zvezda nema ni svoju decu, a ima ekipu za donji deo tabele domaće lige, samo je ime spasava da ne ispadne iz lige. Dinamo Pančevo polu-amaterizam, Metaloplastika polu-amaterizam, Dubočica polu-amaterizam, ostalo ne bih komentarisao, jedan Železničar iz Niša više ne postoji. Smešno je porediti stanje u našem rukometu sa drugim zemljama. Tužno je što smo mi sve te evropljane učili da igraju rukomet a sad smo 30 godina iza njih, ostali smo na nivou kad smo ih učili i nismo napredovali ni malo.
C

CZV FAN

pre 4 meseca

Dfuze 90% ovih reorezentativaca što igra za nasu zemlju nastupa u inostranstvu vrhunskim klubovima koji uvek teze ka najvećem cilju! Ta priča ti sada ne pije vodu bez obzira sto nam je rukomet u nasoj zemlji na niskim granama...
К

Куре на специјали

pre 4 meseca

Партизан је добро кренуо, имао талентовану генерацију ( Којадиновић, Зечевић, Трнавац), а онда је политика умешала прсте и отерала председника клуба јер је певао једну песму која на прија уху "најдуховитијег Србина у историји". Е, док год буде тако, пролазићемо како пролазимо. Какве везе има музички укус председника ове земље са радом у спорту? Да не кажем ко је и из које странке дошао на његово место.
O

Odgovor za CZV FAN

pre 4 meseca

Izvini dečko ali mislim da ne kapiras poentu price, svi oni su počeli u tim polu-amaterskim i amaterskim klubovima, sad pomalo liče na igrače kad su se dokopali ugovora u osrednji evropskim klubovima u kojima nisu glavni igrači i pritom su na mentalnom nivou i dalje polu-amateri i uvek će biti.
r

rea

pre 4 meseca

@CZV FAN, daj bre u kojim vrhunskim klubovima igramo, imamo 1 top igrača, to je golman, 1 solidnog igrača Marsenića, ostalo sve je D klasa igrača koji igra po osrednjim timovima Mađarske, Nemačke i Francuske, a "lider" tima nam igra u Dinamu iz Bukurešta koji je u rukometu ono što je Dinamo Zagreb u fudbalu, recimo.
E

Elementarno

pre 4 meseca

Ko to igra u vrhunskim klubovima sa najvišim ciljevima?! Možda tu mogu da se svrstaju Milosavljev, Cupara, Marsenić i Pešmalbek. Ostali igraju u prosečnim klubovima.
K

Kondukter

pre 4 meseca

Možemo, ali smo izgleda kupili povratnu kartu za utorak...
R

Rukomet Luzeri

pre 4 meseca

Kakvo loženje je uvek na ovaj rukomet, nešto se svi nadaju, polete i na kraju NIŠTA. Bukvalno skoro 30 god tako. Par medalja i to je to. Meni ovi momci uz to što deluju krajnje neinteligentni,imaju izrazito LUZERSKI mentalitet. Nešto poput fudbalera. Rukomet godinama reprezentativni ne gledam, jer se samo iznerviram. Izgubiče i od Crne Gore. Nažalost. I biće opet JEDNO VELIKO NIŠTA. Ali, da smo mi živi i zdravi 🙂🍀
1

123321

pre 4 meseca

Srbija je jedina zemlja u kojoj igraci nalik Vejinu i Orbovicu imaju prostora u odnosu na Kojadinovica i Kosa koji da igraju za Spaniju bi bili glavni igraci… Tragicna odluka Djerone. Neko mora da snosi posledice za ovo!
N

NN lice 123

pre 4 meseca

Već sam pisao kada je Kukić davao izjavu da idemo do kraja, pa ću se ponoviti. Ljudi, skromnost je vrlina. Ne pričaš bez pokrića da ćeš napasti medalju a nikad grupu nisi prošao. Ćutiš i radiš u tišini. Svako takmičenje isto, laju bez pokrića.
v

vroom

pre 4 meseca

Naravno da mogu u Keln, kupe kartu i sednu na voz - tamo su jako brzo.....ali bi tamo mogli samo da gledaju rukomet.
@

@ssss

pre 4 meseca

Pre sam pratio bukvalno sve sportove.Rukomet još od Metaloplastke.Vremenom sam prestao da gledam sve sportove jer mi to vreme jednostavno ne dozvoljava.Rešim ja da odgledam rukomet posle desetak godina i prvu tekmu samo što infarkt nisam dobio.Pogledao sam i ovu drugu.Moj glavni utisak je da bi prvu utakmicu dobili da je Cupara bar jedno poluvreme branio.Goša koji nam je branio celu prvu utakmicu i dobar deo druge ne znam da li je imao jednu odbranu.E sad kažem u zadnje vreme ne pratim rukomet pa ne znam kakav je golman.Ali moj glavni utisak je da je loše branio.Isto tako mislim da jako malo ili skoro nikako nismo koristili krila.Eto voleo bih da mi neko ko prati u poslednje vreme ozbiljnije rukomet odgovori da li su mi zapažanja bila dobra.

Otvarac_za_oci

pre 4 meseca

Pa manje vise. Milosavljev je protiv Islanda imao 8 odbrana samo u prvom poluvremenu, znaci da je branio bas dobro. A igru po krilima nismo imali jer uopste i nismo imali igru ali u pravu si tu.
n

niko u

pre 4 meseca

poslednje vreme ne prati rukomet ozbiljno..
r

rea

pre 4 meseca

Milosavljev je bukvalno u 5 najboljih golmana sveta i protiv Islanda ne da je branio, nego je pohapsio apsolutno sve što je iole moglo da se uhapsi.

Otvarac_za_oci

pre 4 meseca

I da, stanje u sportu je najcesce odraz stanja u drzavi. Od nacionalnih sportova ostali su nam kosarka i prodavanje magle.
g

gresis

pre 4 meseca

a zvezda fudbal..i ofk..graficar..imt..mozda pixi pronadje kombinaciju..ostali su nsm pevaci ..prijovicka..kesici..amidjici.maldivi..dubai..instagram tik tok..kacenje vecera kola..provodi. svi lepo zive...nova godina..svi srbi na proslavi...ni za goli otok nismo..za maglu jesmk
H

Hm...

pre 4 meseca

A koje bi to bilo bolje stanje u drzavi? Da li je to neko iz nase drzave kriv sto su nasi rukometasi krajnje neinteligentni?
G

Gile 88

pre 4 meseca

Ne može se sa luzerskim mentalitetetom igrati rukomet. Odbranili smo sasvim dovoljno napada koji bi ozbiljnom napadu bili dovoljni za pobedu 28 golova za 60 minuta je dobra odbrana Mi promašujemo 6 zicera u proseku u putu na prazan gol pogodimo golmana u leđa u kontri za vođstvo napravimo prestup pa bacimo loptu a aut . Kukić potpiše za Seged pa odigra najgoru utakmicu od kada je reprezentativac. Prvenstvo je za nas završeno u poštenu partiju Mađarske protiv Islanda veruju samo oni koji veruju u Deda mraz
S

Stogod

pre 4 meseca

Nema veze sa postenjem Madjarska-Island, jer ako Island pobedi , Island prenosi jedine bodove , a Madjari idu sa 0 dalje, tako da ce igrati za sebe ....
h

hjìoo

pre 4 meseca

ova utakmica je izgubljena u onom poslednjem minutu protiv Islanda.Ni mnogo jace,i po kvalitetu i po mentalitetu reprezentacije se ne bi oporavile od one epske blamaze.Ako nista,usli smo u istoriju rukometa tom utakmicom.Ovo sada protiv Madjarske je samo mucenje jedne psiholoski skrhane reprezentacije.
J

Jb vas onaj ko vas sastavi

pre 4 meseca

Ene....
s

stq ocekivati

pre 4 meseca

ko nesto ocekuje od sporta u kojoj je vojvodina deset godins prvak..i predsednik i sve drug bajati i kumovi..ajde sto je expert za gas itd ne moze bas sve..
G

Grga Trombon

pre 4 meseca

3.20 kvota na Madjare, kladionice poludele, pa hvala im.😁 Za nase, nikad nista od njih. Sporo, kroz sredinu, tehnicke greske, krila koja mogu da odremaju... Sve se menja osim kamenja i igre nasih rukometasa.
T

Tripko Zvani Krtica

pre 4 meseca

Otkud ovol’ki madjari u Leskovac???!!!
D

Djon

pre 4 meseca

Ovi Madjari su malo manje tupavi od nas neće daleko,stavis flaster na njihovog srednjeg beka onog matorog i pola posla si zavrsio ostali su drvosece,jedino mi ne radimo tako očitu stvar hahaha
G

Gde je gost1213

pre 4 meseca

Javi sr
D

Deno

pre 4 meseca

S obzirom koliko navijača prati reprezentaciju na turniru ,ni ne treba da prođemo dalje.Hrvati pune tribine ,Bosanci pune tribine ,a Srbi ništa.
2

2024

pre 4 meseca

Koga da prate rodjace, rukometasi 12 godina nijednu krstenu pobedu nemaju ni na jednom takmicenju. Pa to je kao da kazes da je sramota sto tako malo ljudi gleda reprezentaciju u hokeju na travi.
B

Baxter88

pre 4 meseca

Nikad nismo bili rukometna nacija i tako ce uvek i biti...
D

Druže

pre 4 meseca

Pa zato ih niko i ne prati!
b

baxtee

pre 4 meseca

do 2000 rukomet je bio jedan od najteofejnijih sportova..metaloplastika s dva puta prvak evrope..proleter finalista..nadji jos jedan sport a da nije vaterpolo..onda geberacija ilic..vujin..nikcevic..stsnic..nenadic..ratko nikolic i bez medalje uvek to je sto niti saveza nema a tek trenera...pa
G

Gostinjo

pre 4 meseca

Danas je bilo vise navijaca. Oko 500. Protiv Islanda je bilo nekih 200-300.
T

Tomas ue

pre 4 meseca

pa njih ne prati..ni bliznja familija..ko da prati luzere i prevarante..,???ovog Spanca',prevaranta..tregedija je sto su nasi..a ne igrači nasih neprijatelja..da citiram..
B

Brundo

pre 4 meseca

Bice jedno 100 komentara a kao da se ne zna kakvo je stanje u rukometu.Zenska reprezentacija je na nedavnom SP pobedila samo Cile.Sest utakmica, pet poraza i jedna pobeda.Davno tako lose nije bilo.
G

Guh

pre 4 meseca

Medalja kažeš 🤣🤣😆
d

dujo

pre 4 meseca

Luzeri, Đerona tri godine nije načinio nikakav napredak, samo jednog srednjeg beka pozvao, Vejin, Milisavljević su igrači za srpsku ligu.
P

Pobesnela koala

pre 4 meseca

Deluje kao katastrofa, onako na prvu. Ali, realno, nama Vorkapic, Djordjic i jos par igraca dolaze iz nase lige, odnosno u padu su forme ili kvaliteta, sta vec. Vecina igraca ne igra u top klubovima i stvarno je suludo ocekivati bilo sta drugo, sem nekog povremenog bljeska. A i ne treba se nervirati oko sporta koji sudije kontrolisu maksimalno, to kazem kao neko ko je isti trenirao godinama. I sâm sam se iznervirao u nekim momentima (zicer Kukića, prodata lopta Kukića, zicer pivota, bacanje u tri lepe Vorkapića..), a realno ne treba. Losi smo. Mnogo losi.
C

Cer

pre 4 meseca

Djordjic dolazi iz nase lige? Vorkapic odavno ne igra nasu ligu. Neku si staru wikipediu otvorio.
P

PoloneZ

pre 4 meseca

Mi nismo za velike stvari. Nemamo igru, nasa krila nevidljiva, organizacija u napadu ocajna, sve se svodi na individualni kvalitet pojedinaca. Golmani nas cupaju da nas ne drve sa vise razlike. Bas tesko da mi ovo mozemo da prodjemo.
K

Kako je lepo

pre 4 meseca

Kako je lepo vidite reprezentacije koje ginu i puni adrenalina za svoj grb, a naši je.emliga , nikad to nisam video ni u jednom trenutku ni u jednoj reprezentacije! I
M

Magistar

pre 4 meseca

Prebili nas Madjari kao sto smo i ocekivali. Ovo je realnost naseg reprezentarivnog rukometa. Kao sto sam pisao, vrhunski uspeh bi bio prolazak grupe, na zalost od toga nema nista
A

Amadaou

pre 4 meseca

Kako nas praše ovi Mađari redovito u svim sportovima to je tužno postalo za gledati
D

Druže

pre 4 meseca

Ozbiljan država - ozbiljan Sport 😉
č

činjenica

pre 4 meseca

U košarci i odbojci nas buše stvarno?Sport koji ne igraju Amerikanci su ti u startu diskreditovani a to su i rukomet i vaterpolo…

Otvarac_za_oci

pre 4 meseca

Kukic je potpuno podbacio, velika steta sto mali Dodic ne igra jer mnogo bolji pregled igre ima. U sustini, jos jedan sport koji vise ne umemo. Nazalost ali je tako.
i

ironija

pre 4 meseca

Ne znamo da ga igramo evo više od 20 godina ne znam šta se čudite?Ono srebro iz 2012 je osvojeno na guranje jer bili smo domaćini.
L

Laki92

pre 4 meseca

Opet se javljam kao laik za ovaj sport koji ga prati kada su veća takmicenja. Ono što sam ja vcrs video je to da mi u suštini nemamo kvalitet, nemamo ni jednog bombardera koji može da improvizuje kada ne ide, isto tako krila ne koristimo ni najmanje, deluje da ne bi napravili višak na krilu ni da imamo dva igrača više, pivot takodje uopšte nije fizički dominantan, čak sta više, onaj Madjar ih je ubio sa pivota. Treća stvar, takodje smo u odbrani dosta mlaki, tako da kako smo igrali, ne znam kako smo uopšte i izgubili samo 1 razlike, verovatno zato što su nam golmani korektni. Nema se za čime žaliti, nemamo ni kvalitet za najbolje ekipe Evrope.
Z

Zlatko Psihopata

pre 4 meseca

Đorđe Teodorovic da lijepo preuzme kormilo umjesto Đerone i da se sprema novi OI ciklus sa njegovim bronzanim juniorima. I ova generacija je pokazala limite kao prethodna gubitnicka Sesum, Momir Ilić, Vujin.. Da je Đerona ubacio Cuparu na samo 10 minuta prije kraja protiv Islanda, barem bi prvu utakmicu dobili.
B

Brundo

pre 4 meseca

Nema tu sta da se filozofira.Fudbalska i rukometna reprezentacija su najgore u nasem muskom sportu.I kao sto mozete da vidite to traje dosta dugo.Takvo je realno stanje.I rad i nerad daju rezultate.Kao sto u skoli ima ocena za znanje tako ima i za neznanje.
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Baš tako, a odbojkaši i vaterpolisti se ozbiljno trude da ih ugroze.
Г

Грехота

pre 4 meseca

Одбојкаши и ватерполисти се бар дрмају, ватерполо смо извисили пре неки дан, фалило је мало среће, фудбал и рукомет су нам голо г.. квалитет имамо индивидиуални, ал’ џаба кад савезе воде болиди и лопови и + се не улаже.. само погледати колико су Холанђани, Португалци и и рецимо Швајцарци напредовали у последњих пар година, а ми вечито ложење, Португал пре 5 година није био на мапи, а били у Токију пре непуне три године, доказ да може и у кратком периоду кад се улаже и раде праве ствари..
T

Televizor

pre 4 meseca

@Грехота Mi u fudbalu nemamo individualni kvalitet.
G

Gost83

pre 4 meseca

Jbt kakvi luzeri...dva puta po 8 minuta nisu gol dali...strasno...
M

MateusSaldaja

pre 4 meseca

Podrska svima,vule vorkapic i vlada cupara najbolji!
m

mandouu

pre 4 meseca

Našta ovo liči? 🤣Gde ćeš dalje bajo moj. Pa ovo nije ni za nazad u Srbiju.
M

Makks

pre 4 meseca

gost1312, gde si majstore? Javi se. Osudjivao si sve one koji su kritikovali momke posle Islanda jer svi mi nismo veliki Srbi poput tebe. Ti si patriota, mi smo izadajnici. Paljba bre botino hahahaha
G

Gaj Kasije Longin

pre 4 meseca

Ajmo biti objektivni! Od zadjih 10 takmičenja na 8 smo dobro ili odlično odigrali prvu utakmicu, uvijek bi to bio tijesan poraz od favorita ili neki neriješen rezultat. Posle toga u drugom kolu po pravilu je dolazio raspad sistema. Ovo večeras nije bio raspad sistema, jednostavno obični poraz. Posle toga u trećem kolu kada bi već izgubili sve šanse i nadali se časnom oproštaju protiv najslabijeg rivala u grupi (npr. Bjelorusija, Tunis, Brazil) po pravilu dolazio još veći raspad sistema i poraz od 7-8 razlike tako da gubimo mi i od Crne Gore u trećem kolu! Mada ima nekog napretka ali je on baš baš minimalan. Živi bili pa vidili.
С

СРБИН007

pre 4 meseca

За ону мучену милену из савезс сам кокеза је појам памети и успешности
G

Gostxx

pre 4 meseca

Mi sa pozicije desnog beka nemamo ništa u napadu, Orbović i Vejin ne zna se ko je gori a izostavlja Kojadinovića koji je u top formi. Zelenović je za ovu dvojicu igračina ali ga Španac ne zove iz nekog razloga samo njemu znanog.
T

Trungeliti

pre 4 meseca

Ovo je jedna ekipa bez ikakvog karaktera, može je voditi 5 najboljih trenera na svetu, ne bi pomoglo
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Pratim rukomet 35 godina,nisam propustio da pogledam ni jedno prvenstvo nebitno evropsko,svetsko, OI.Ligu Sampiona dugo godina pratim,fajnl for doduse pretezno, nema se vremena, hocu da kazem da mnogo volim ovaj sport,ali kad sam pogledao sastav nase reprezentacije, odmah mi je bilo jasno da nemamo sta da trazimo na ovom prvenstvu,posebno u gurpi koja je preteska i prezahtevna,i zaista sve sto sam vidio na spisku da ne valja i da fali,vidio sam i uzivo,to nije rukomet to je amaterizam!!!Tako da nisam iznenađen. Najgori sastav Srbije u zadnjih 35 godina!!!Ali ubedljivo!! I ne kapiram ko je ovde nesto ocekivao? Smesno. Niti se zna ko je lider,niti imamo ubojite bekove,golmani izvikani,tj nisu oni izvikani,oni brane po evropi fantasticno,ali ovaj Milosavljev iz kluba i ovaj nocas ,to jednostavno nisu isti golmani,isto vazi i za Cuparu. Sto je to tako ja ne znam. Ali znam da ovo meni nije iznenađenje nikakvo.
o

opet ja

pre 4 meseca

mogu u keln ali nece sigurno
N

Nanas

pre 4 meseca

Priznajem da nisam neki strucnjak za rukomet,pratim ova velika takmicenja,ali mi nije jasno da od svih ekipa na svetu,jedino nasa reprezentacija igra taj neki zaostali rukomet gde se 3 beka do iznemoglosti dodaju,bez akcije za pivota i krila,i jos neko ako zna neka kaze,da li mi imamo jos neka krila osim ove brace Ilic,vec 20 god cini mi se da su uvek na spisku njih dvojica,sve u svemu , nista neocekivano od nas,sve vec vidjeno
c

cv

pre 4 meseca

ma ko da je bitno rukomet ko rukomet nismo se nesto ni potresli mi se najvise nerviramo za kosarku
P

Prdoje

pre 4 meseca

Zašto nisu ove neznalice u dresu Srbije izjednačili u finišu nakon -3 ? Idite kući i ne maltretirajte nas sa rukometom. Mnogo bolje je sada ispasti, nego da se sramote u 2 krugu.
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Nismo mi za ovaj sport, nema ništa lope sedeti sa strane i gledati ljude koji znaju da igraju. Mi se okrećemo sledećim kvalifikacijama itd... Onako da ispuste Island... pa i nismo za dalje
b

bajadera

pre 4 meseca

problem je što mi jesmo za ovaj sport, samo pogledajte imena koja su nastupala u vrhunskim klubovima na vrhunskom nivou samo u zadnjih par godina, pa imali smo najboljeg igrača evrope dve godine, ali šta vredi kad je rukomet državi ono što će uskoro postati i vaterpolo
A

Akonkagva

pre 4 meseca

Ovo beše oni koji se bore za "nešto veliko"?
K

Krajisnik

pre 4 meseca

Ispali smo jos u prvoj utakmici...orlovi postadose vrapci.
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Оставка председнице савеза!
G

Gostxx

pre 4 meseca

Ma može da dodje bilo ko na čelo saveza kad mi nemamo kvalitet a na sve to još imamo gubitnički mentalitet. Pa samo nam Pešmalbek igra u ozbiljnoj ekipi u LŠ ostalo u prosek ekipama većinom iz evropa lige.
M

Momora

pre 4 meseca

Realno gledano mi smo jedna prosecna reprezentacija,sa prosecnim igracima poput Vejina,Orbovica,Milosavljevica,i sa malo iznad prosecnim Kukicem npr.,mi nemamo sta da trazimo ovde,da se ne lazemo dzabe.Nije dobro za gledanje kako igramo,mi nemamo ni jedan jedini organizovani napad,prvenstveno jer nemamo igrace top kvaliteta i to je realnost naseg rukometa.
B

Babaroga

pre 4 meseca

Braća najluđa u Minhenu za Srpsku Novu godinu. Naravno da će da se zezaju 😁😁😁 sad se nastavlja žurka da braćom Crnogorcima 😊😊😊 Svi u Minhen na SP u fudbalu
B

Babaroga

pre 4 meseca

Čuj mene SP, svi na EP
E

Ee to

pre 4 meseca

8 isključenja po 2 minuta 5 ispuštenih napada sa zicero.
B

Brukanjeee

pre 4 meseca

Nažalost postali smo gubitnici u ekipnim sportovima narod gubitnika tužno.
G

Gostimirko

pre 4 meseca

Znači kad napišeš da nikad nismo dobili nikog jakog, i da nemamo pojma o rukometu dođu i napadaju te. Kažu Đerona doneo napredak, pa mi ne mičemo nigde. Sve ključne mečeve gubimo, igra ista.... LAKU NOĆ I NIJE SPORT VIŠE ZA SRBE.
d

deki_kg

pre 4 meseca

Cela reprezentacija na sns listi podrske vodji, sta ocekujete od njih
D

DjomlaDjomla

pre 4 meseca

Uvek se ponadamo da ce biti nesto od rukometa, ali cinjenica je da smo mi treca/cetvrta klasa evropskih reprezentacija. Kvaliteta mozda i ima ali ne moze da ispegla gubitnicki mentalitet.
v

vule 33

pre 4 meseca

KATASTROFA!!!!
B

Brundo

pre 4 meseca

Sok i veverica.Mnogo lose sastavljena reprezentacija.Ali to nije ni cudo u kakvom je stanju domaci rukomet, bilo klupski ili reprezentativni.Lopta ne laze.
G

Gost1234

pre 4 meseca

Hahahhahah mi smo komedija u svakom sportu…
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Навијај онда за бугарску,нама не требаш,ни ти,ни теби слични
k

kociii

pre 4 meseca

Girona je največi krivac.
E

Epson

pre 4 meseca

Girona je fudbalski klub u Spaniji, Gerona je selektor rukometne reprezentacije Srbije.
7

766!

pre 4 meseca

Ja veći amaterizam u reprezentativnom sportu odavno nisam video, ovo je stvarno svaki komentar suvišan, molim vas da više ne pišete o rukometnoj reprezentaciji molim vas