Komentari na vest

Najveći transfer prelazog roka: Luis Hamilton ide u Ferari?

B

Boca Beograd

pre 3 meseca

Šteta što je u svadji Alonsom još od debitantske sezone...njih dvojica u timu, sedneš i uživaš kako kidaju obojica kao tad...
B

Brko

pre 3 meseca

Saniz u Merc, odličan par sa Russelom. Ferrari neće ništa rezultatski dobiti sa Hamiltonom, ali novčano itekako hoće. Lecler je top vozač, pokazao je da može lako da pobijedi pretprošle sezone u one dvije trke koliko im je motor trajao. Kao što neko napisa ovdje, oni moraju bolid da usavrše
L

Lobo84

pre 3 meseca

Ferari je veći i od Reala i od Lejkersa. Tri najveća i najprepoznatljivija brenda na svetu su: Ferrari, Coca Cola i Apple.
G

Gahauh

pre 3 meseca

Apple teško da je među najpoznatijim brendovima. Možda u budućnosti.

NemanjaKZ

pre 3 meseca

@Gahauh: Zavisi sta je tvoje vidjenje "najpoznatijeg brenda"
G

Gost0007

pre 3 meseca

Ne znam bas koliko Ferrariju treba marketing ali ovim potezom bi probudili navijace da ce ove godine Ferrari biti konkurent Red Bulu. Pa ipak, godine tuge i tragedije koju svake sezone navijaci gledaju nece jedan Hamilton promeniti. Na stranu njegovo iskustvo ali Ferrari treba da unapredi bolid, vozaci su okej. Tesko da ce Lekler prihvatiti da bude drugi vozac tima.
g

ghost11

pre 3 meseca

Mogao bi transfer u penziju

Bojank91

pre 3 meseca

Nov bolid nov vozac. Bilo bi zanimljivo
P

Popce

pre 3 meseca

Ako je ovo tačno Ferari će imati jednu od najjačih vozačkih postava u ovom veku, a možda i duže. Za Sainca ovo možda nekako može da ispadne dobro jer će imati opciju da bira u koji će tim da ode i od njega će zavisiti najviše tržište vozača na kraju ove godine.