Komentari na vest

Nastavlja se obračun, Jelenić podseća Sora: Bivši brazilski reprezentativac tužio VSS za dugove

B

Bida

pre 11 meseci

Pitaj sapica zastoje od vucka dobio 5 miliona evra za radnicki i odakle mu pare
j

jelenić

pre 11 meseci

izgleda kao bosanska varijanta Vlade Georgieva....😁
г

гост 1312

pre 11 meseci

У расправи између Шапића и Сора са једне стране насупрот Хитлера и Геринга са друге, ја бих морао бити на страни ове движојице нацистичких злочинаца! ВК НБГД је, у жестокој конкуренцији, највеће зло српског спорта!
R

RSRS

pre 11 meseci

Bilo koji covjek koji proda drzavljanstvo Srbije i ode da se bori za drugu drzavu ,ne vezano sad za sport koji pricam,koje on moralno pravo ima?? da ne pricam da je Soro portparol kluba koji bukvalno unistava Mandica i Jaksica!!! Soro ...pokrij se po usima ,molim te!!!!
I

Ivke88

pre 11 meseci

Ugasiti veštačku tvorevinu NBG..
G

Goss

pre 11 meseci

Šta da se priča kad se zna ko ovde krade.obojica prevaranti
m

mmmmm79

pre 11 meseci

Sve i da je primao on je to zaslužio svojim odbranama na golu Srbije.....to je isto kao i kad bi ja pitao tebe da li si 1999 bio na Kosovu kao ja....a moze se navesti Jos niz banalnih pitanja....Vi umesto da se potrudite da vaterpolo prezivi ovu smenu generacija kao da se trudite da sve srusite i ostavite totalni slom posle vas...
B

Bon.Jovi_985

pre 11 meseci

Druže moje poštovanje pre svega što si bio na braniku otadžbine ali poredjenje ti je potpuno bez veze. Moral Sora je upitan, o tome priča Jelenić. Prima pare od naše države a u isto vreme se odrekao državne kapice da ni za veće pare igrao za zemlju sa kojom nema ništa zajedničko. Zar ti to ne deluje nemoralno?
K

Kokos

pre 11 meseci

Soro nije branio za Brazil zato što je dobio veće pare, uopšte ga ne branim, već više nije bio kandidat za reprezentaciju Srbije i nije pozivan nekoliko godina, to je jako bitna razlika. Dakle, nije birao između Brazila i Srbije, već ga selektori više nisu zvali. Pretpostavljam da su Degenek, Borjan, Dragović i ivanović mnogo veći Srbi od Sora.
v

vidoviti

pre 11 meseci

Kako ovakvi ljudi kao sto je Soro uopste dodju na takve funkcije?
J

Javier

pre 11 meseci

Sve je jasno ako se zna ko ga je postavio na tu funkciju.
B

Baxter88

pre 11 meseci

Pa zivimo u Srbiji pobogu, Soro je ispunio osnovni uslov za tu funkciju, clan je stranke i tacka.