Komentari na vest

Nije dobro počelo! Turci već na otvaranju kvalifikacija udaljili Orlove od Pariza

m

mali sport

pre 7 meseci

Katastrofa je kada košarkaši ne idu na OI.Odbojka nema pritisak.Katastrofa je u Italiji što žene ne idu nakon kvalifikacija.Odbojka u Srbiji je sport koji nije nacionalni.
V

Vrlo TAČNO

pre 7 meseci

Tako nekako.Zemlja košarke i ona se voli.Ima ulaganje.Najvece ulaganje je opet u fudbalu.Odbojci se radujemo kada se uzmu medalje.Nakon toga i pre toga prate se košarka i fudbal.Isto je sa vaterpolom.Na zalost.

Jole91

pre 7 meseci

Ovo može napisati samo neko ko nema pojma o nacionalnom sportu! Podsetiću samo da je i rukomet bio naš nacionalni sport pa je nestao sa mape! Slično se piše i u vaterpolu pa će onda generacije rođene iza 2020 da kažu da ovo nije naš nacionalni sport. Nacionalni sportovi Srbije: 1. Vaterpolo 2. Košarka 3. Odbojka 4. Rukomet 5. Basket 3x3 6. Atletika 7. Borilački sportovi 8. Fudbal!
k

komsijana

pre 7 meseci

To je zato sto drzava ugnjetava Partizane
g

gost 926

pre 7 meseci

Kad odbojka bude imala Covica i Ostoju bice i para i svega.Mekani su odbojkasi.Previse bas i vidi da nisu sportski radnici iz kontakt sporta.
b

bez komentara

pre 7 meseci

Boricic predsednik cev i 2 u fivb.Gajic ministar sporta.Tanackovic glavni za skolski sport u Srbiji. Znači ovako prvi čovek evropske odbojke iz Srbij.Ministar Odbojkas sve probleme zna vodio savez.Baza je skolski sport a vodi ga odbojkas.Svetski prvak žene iz Srbije u odbojci.I nista po pitanju uslova se ne menja.Kad sa ovom vertikalom ne ide sta ce biti kad ne budu odbojkasi na tim funkcijama.Tužno.
K

Kazablanka

pre 7 meseci

E boze, da su pobedili bilo bi daj boze 10 komentara, jedan neocekivan poraz i odmah 60+ komentara. Mi smo narod koji sport voli samo kad pobedimo.
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Pa nije bas neocekivan, ako iole pratis odbojku. Oni su na 5 setova ispali od slovenije u 1/8 finalu ep koja je jaka...nasi su generalno oslabljeni zadnjih godina. Glatko amo izgubili od italije, protiv poljaka igrali dobro dva od cetiri seta....ostalo sve lose reprezentacije....eto ti i rumunija se digla, izgubili su u 1/4 finalu od francuza, a u grupi ih pobedili. Realno ja sam ocekivao neizvesnu utakmicu, ali pobedu nasih 3:2...3:1....e sad jbg tako je kako je
6

666

pre 7 meseci

Za tvoju informaciju, ovo će biti već četvrti Olimpijski ciklus koji odbojkaši propuštaju i to u nizu.
p

pariz 2024

pre 7 meseci

666 2016,2021 nismo bili Dve smo propustili . 1996,2000,2004,2008,2012 pet puta uzastopno smo bili na OI.
b

bosna probeharala

pre 7 meseci

Turaka zenska selekcija pola devojaka nisu Turkinje, Meliha Smajlovic, Ismailoglu je Dikem jer se udala. Eda Erdem, Eda Muric. Dve Bosanke i Vargas Kuba.Pola postave.Kod muskih tri bosanca pola postave u Turskoj.Dođoše nam bosanci i bosanke glave ove 2023 u odbojci.
D

Dizel 92

pre 7 meseci

Dobra analiza.
s

samo Bosna

pre 7 meseci

Pehar namenjen šampionkama evrope 2023 je podigla legendarna Eda Erdem iz Bosne. Ona je trebala nositi zastavu Turske u Tokiji 2021 al zbog korone je bila sprečena.Pariz je njen i zastava.Tijana treba da nosi za Srbiju.Tića MVP evropskog dva puta a iz Bosne takodje.
p

pero7

pre 7 meseci

i sve. je tako...i sta to menja..sve nam smete..a ne krecemo.od sebe..smeta Boskovic
č

činjenica

pre 7 meseci

Eda je poreklom iz Rožaja a ne iz Bosne.
b

bosna samo

pre 7 meseci

činjenica Jeste ali je Bosanka.Rodila se tamo.I Lagumdzija je iz Rudog a da se rodiio i u Podgorici muslimam Bosnjak je.
č

činjenica

pre 7 meseci

Ajd sto prisvajate muslimane pa makar oni bili i sa severa CG ali nikako da ukapirate da Srbi i Hrvati nikakve veze ne žele da imaju sa nečim što se zove Bosna. Kao što Tijana igra za Srbiju(a i njena sestra bi isto igrala da ima kvalitet) tako i Hrvatica Božana Butigan(Hercegovka takodje) igra za Hrvatsku. Hrvatskih sportista koji su rodjeni u Bosni ima još više nego srpskih.
p

prema dole

pre 7 meseci

I vec ispali! E Kolakovicu, nema ko u prvom mandatu igrackih zaostataka iz prethodne generacije pune medalja, vec je to sto imas. A imas Kujundzica, Perica, itd....Srpska muska odbojka polako klizi prema drugoj svetskoj ligi. Za godinu/dve nece nas biti ni u Ligi nacija, igracemo ovu evropsku ligu, kako se vec zove. Realnost. Ne mislim ni da je Kolakovic najvise kriv. Ni Grbic sa ovim timom ne bi postigao nista.
V

Voja OŠ

pre 7 meseci

Grbic je imao taj kad je bio najaci pa nije uspeo ni u Rio ni u Tokio da nas odvede.Naravno da ne bi ni u Pariz uspeo.
s

smena odnah

pre 7 meseci

Kolakovic nista nije kriv.Sacekati LN ako se ne ode preko rang liste u Pariz smena cele generacije i trenera.Gvidetija treba smeniti odmah.On je kao Terza nema razlike.On je klupski trener.Uzece lagano ligu sampiona a u Parizu dalje ne moze od 4 mesta.Za 25 godina nije uzeo medalju na Sp i Oi ,zasto bi i sada.
p

pero8

pre 7 meseci

otac od lagumdzije je igrao u Vojvodini..srbija nema dizaca od Grbica..korektor miljkovic i Atanasijevic do povrede..pa osvojili smo evropsko sa nikic i drugi kovacevic..mi niti dizaca ni korektora...smetaju vam steanci..a delevse pasosi..Boricic sto godina drzszi savez..nemas mladog igraca..sto rextova prijovicka zaradilavod tri koncertai milin e..ovaj ovo ono...ko ce od decepa bilo koji sport da trenira..radi..pa yslovenci 3 put zaredom medalja sa prosekom igraca od 100 godina..Jedino Urnaut bi klasa..
s

smena odmah

pre 7 meseci

pero8 Prevedi molim te ?
k

kraduckaju samo...

pre 7 meseci

Još jedna uspešna krađa Turske federacije.Sa Bosanskim igračima do Pariza.....
g

gost 123

pre 7 meseci

Tolika zemlja a jedno zlato u ekipnom sportu zahvaljujuci Kubi.Bosanci pola reprezentacije Turske.Dokle je sport otisao.Slovenija sa Srbima prvak evrope u kosarci.Spanija sa Amerikancem prvak evrope prosle godine.Srbija u kosarci takodje sa amerikankama.Hrvatska sa 9 fudbalera iz BIH druga na svetu.Poljska u odbojci itd itd.Sta mi glumimo samo mi nije jasnom
@

@gost123

pre 7 meseci

Pa glumimo Srbe.
M

Mister91

pre 7 meseci

Mi zivimo i dalje na temeljima stare slave, a to ne može. Nema sad ni priblizno kvaliteta kao nekad. Ovo je realnost. A i zasto klinci da igraju odbojku? Danas ovi fudbaleri amateri iz nase lige imaju ozbiljne pare, a odbojkasi nemaju dosta ni za parizer.
M

Mladi odbojkas

pre 7 meseci

Ja u Pozarevcu imam 1000€ mesecno i dobro mi je, hvala na pitanju
1

1000 e samo

pre 7 meseci

Moja devojka u restoranu 1100 e i hoce preko duplo veca plata. Toliko Kosarkas nedeljno da baksis konobaru na splavu u Beogradu.Tuzno
S

Samo da znaš

pre 7 meseci

@1000 e samo. Tvoja devojka ne traži veću platu, ona hoće drugi k....
T

Tata Boža

pre 7 meseci

Srbija očekuje medalju u penjanju uz stenu.Okrećemo se malim sportovima rvanje tekvando džudo itd Nigde na televiziji rec o odbojci jutros. Ovi momci su pet meseci tu i svaka im cast.Nemamo kvalitet za vrh odbojke vise.Kosarka i fudbal imaju sve klince odbojka dobije danas one koji ne uspeju na kosarci i fudbalu.Ruzno reci ali otpatke iz kosarke.Tako se ne prave olimpijci.Dovesti stranca kao i ostatak sveta i platiti ga debelo.Sa jednim ugovorom nekog kosarkasa u Srbiji resen problem.
0

07

pre 7 meseci

Imamo basket 3x3 tu smo velesila i treba se tome okrenuti više i posvetiti da se promoviše i bude više gledano
t

tako je

pre 7 meseci

07 Momcima svaka cast ali pored same kosarke nemaju sanse za popularnost.
0

07

pre 7 meseci

Tako je jeste na zalost ali lepo je znati da smo bar u basketu 3x3 velesila
6

666

pre 7 meseci

Dokle god su nam korektori Atanasijević i Luburić, mi ćemo biti i ispod svakog preseka. Jer ćemo sada već sigurno propustiti i ovaj Olimpijski ciklus, koji uzastopno??? Postoje dva rešenja za to. Prvi je da svesno žrtvujemo nekoliko sezona, sa novim mladim korektorima, koji će, ako ništa drugo, da urade bar ono što su uradili, ne uradili Atanasijević i Luburić od Lige nacija pa na ovamo. Odnosno forsirati nekog iole dobrog korektora, dok ne dobijemo nekog novog Ivana Miljkovića. Od 2011 pa na ovamo sa ovom dvojicom smo osvojili samo tri medalje i propustili nekoliko Olimpijskih ciklusa. Druga opcija da na toj poziciji ipak dovedemo nekog prosečnog Brazilca, koji će sigurno više uraditi nego ova dvojica zajedno do sada. Na primer, u ženskoj konkurenciji u košarci smo doveli Anderson i od tada osvajamo medalje.
A

Amerika mila

pre 7 meseci

Anderson zadnja takmicenja Oi TOKIO bez medalje Sp 2022 debakl -40 u cetvrtfinalu Ep 2023 debakl -40 u cetvrtfinalu Ni na jednom poslednjem velikom takmicenju nemamo medalju. Ona je donela jednu evropsku medalju pre 3,4 godine.
0

07

pre 7 meseci

Imamo Meljanca koji iz nepoznatih razloga sad niie pozvan, imamo mlade u Srpskoj ligi kao što je Zečević iz Vojvodine a i u stalim klubovima postoje odlicni korektori mladi moglo se naći ali izgleda nije se htelo nego su se gurali Atanasijevic i Luburić
č

činjenica

pre 7 meseci

Brazilska muška reprezentacija takodje u raspadu, znaš koliko je sati kad su i oni morali da naturalizuju Kubanca Leala. A to dal cemo ikad vise imati Miljkovica pitanje je ali treba sačekati i što više šanse davati Luki Stankovicu a ne ovim penzionerima.
d

d. g.

pre 7 meseci

Kad batali Bošković isto sledi i u ženskoj odbojci. Odbojka je sport u koji se ne ulaže.
O

Odbojka Niš

pre 7 meseci

Ulaže se i to jako puno u celom svetu.Problem je što nema ulaganja u Srbiji.
B

Bas tako

pre 7 meseci

Tijana pokriva sve probleme odbojke u Srbiji.
6

666

pre 7 meseci

Ako i posle katastrofalne greške našeg Saveza, kada su doveli Gvidetija i dalje ostane na toj poziciji onda si u pravu. Ali valjda su od Lige nacija pa sve do ovog Evropskog prvenstva shvatili svoju grešku i da će tog Gvidetija, koji je zajedno sa našom reprezentacijom vodio čak pet selekcija i za to vreme osvojio (ako se ne varam), samo četiri medalje, od kojih ni jedna nije bila zlatna, poslati u prošlost što se tiče naše reprezentacije. I dovesti nekog dobrog trenera, da nam ni ženska reprezentacija ne pukne u budućnosti. Terzić je na primer Tijanu pozvao u reprezentaciju već sa 17 godina. A opcija za njeno mesto je Bjelica koja ne može da se sastavi sama sa sobom. Dakle već sada treba naći nekog korektora, koji će za izvesno vreme, bezbolno zameniti našu Tijanu, kada ode u penziju.
P

Pera VUK

pre 7 meseci

Italija,Kina i Japan pa Holandija se nisu plasirali kod žena sada u Pariz a mi kukamo.Kina i Japan dali milione za domaćinstvo.U Srbiji se plati samo za košarkaše i košarkašice da imaju kvalifikacije u BG.Odbojka je u kategoriji ostali sportovi u Srbiji u svim medijima.Onda čemu čuđenje.Zemlje.kod kojih je glavni sport i popularan i treba da imaju prednost.
6

666

pre 7 meseci

Stvar je u tome da našu odbojkašku ligu u obe konkurencije, ne prati ni jedna sportska televizija. Jedino RTS na kraju od četvrtfinala ili polufinala. Budžet cele lige, manji i od KK Zvezda i KK Partizan. Plus većinom naših sportova mogu u novije vreme da se bave samo tatini i mamini sinovi. Talenti, za razne članarine nemaju novac.
g

gost 876

pre 7 meseci

Imate onog sa kikicama u BG placen silne milione.Bio i onaj sto se sad slika sa peharom super kupa spanije.Za novac i ugovor koji je dat samo za njih dva odbojka bi eksplodirala u Srbiji.
d

dzhoni

pre 7 meseci

Kujundžić i Krsmanović su igrači koji bi bili petopozivci u svim našim ekipama od sredine 90-ih pa do pre nekih 10 godina. Jednostavno nemamo više kvalitet.
М

Ма ајде@@@

pre 7 meseci

Клинац тренира одбојку... За кратко време био видно напредовао, видео се таленат, постао понајбољи у свом тиму. Ишли по Београду да играју неке турнире, тренери неки рекли одличан. А онда из суперлигашког београдског клуба, позив добију друга деца, млађа од њега две године, али и вишља, близу 2м, само што деца појма немају. Трома, нема скока, нема талента, ништа, али имају висину. Тада сам схватио да од мушке одбојке нема више ништа, јер се не гледа таленат, већ ето, да је дете 2м,па ће од њега направити одбојкаша. То што не може да скочи, што не зна да смечује, нема везе, тренингом ће научити. А дете које има само 1.9м, а скаче 70 или 80цм увис и бије лопту као да чекићем удара, нема везе... Нема висину, престар, итд. Нема везе што има таленат!?!
S

Steva Ljig

pre 7 meseci

Neozbiljno je da očekujemo da Srbija ima dve ekipe na OI.Bili smo 2008 i 2012 zajedno na OI.Vaterpolo nema žensku ekipu u vrhu a muški je pao.Rukometa nema nigde Fudbal nakon svih ulaganja u ženski fudbal i dalje nema rezultat.Muškarci ako se plasiraju na EP i SP to je uspeh.Jedan košarkaš iz beogradskih klubova ima veći ugovor od svakog budžeta odbojkaškog kluba u Srbiji.Kad se to promeni biće i rezultata.Najava dana Zvezda kreće iz Laktaša u pohod na Aba ligu nigde i na svakoj TV nemaizveštaja sa utakmice kao da nije igrana odbojka a reprezentacija je u pitanju.Ženska košarka pala,vaterpolo,rukomet.Muška košarka se vratila a šest godina bili bez medalje.Muška odbojka je od 1995 u samom vrhu.Poslednje 3 godine smo pali.Teško je biti 30 godina u vrhu.Nije to problem nego što ne vidim da će biti bolje za 5 ili 8 godina.Odbojka nije iskoristila medalje u prošlosti da dobije status koji joj pripada a sad kad krene nizbrdo nikoga zanimati neće.Bila i ostala mali sport u Srbiji.Bez navijača bez novca i bez medijskog prostora sa jako malom bazom.Iz takve situacije je čudo kako su se medalje osvajale .Nekad je moglo ali više ne.Drugi ulažu a mi pričamo kako smo talentovani i imamo taj inat itd.Prošlo vreme.Sve reprezentacije imaju strance.Poljska sa strancem prvak evrope.Turska pola postave stranci itd.Mi mala zemlja nećemo stranca.Ok sve a onda prođeš ovako.Srbija srbima i kukanja bez!
M

Marko BG

pre 7 meseci

U selekciji Turske, Adis Lagumdžija je osvojio 19 poena, Bedirhan Bulbul 13, a Mirza Lagumdžija i Marko Matić najbolji srednjak Turske lige po 12. Tri Bosanca tj dva i jedan Hrvat.Pola tima stranci a ovde broje krvna zrnca Tiajni Boškovic Srpkinji godinama.Mi smo u regionu bili najaci godinama ovi momci su mogli igrati i za Srbiju.Mi smo ispustili i Mitra Đurića tako a i Željka Ćorića.Jedan bii najbolji u Italiji a drugi sada najbolji dizac Francuske a oba Srbi.
2

21 vek

pre 7 meseci

Ekrem igrao za Jugoslaviju a trener mu bii Gajić u Vojvodini.Tata Đurića zivi u Srbiji i igrao za Jugoslaviju.Ima i sada mnogo talenata u BIH samo neko treba da se bavi njima.Nisu daleko a navigacija te odvede na tačno mesto.21 vek
M

Mkkkkk

pre 7 meseci

To je sistem kod njih. I zenska selekcija pola devojaka nisu cistokrvne Turkinje, nego kao i svako ko je otisao tamo nateran da promeni prezime. Meliha Smajlovic, Ismailoglu sad je Dikem jer se udala. Eda Erdem, odnosno Eda Muric. Neriman Ozsoy iz Bugarske aj vise ne igra za reprezentaciju.. eto i muska i ko zna koliko jos njihovih sportista tako… izgleda kao nacija ne postoje
2

21 vek

pre 7 meseci

Mkkkk Kakve informacije Svaka ti cast.Pa one su Bosanke?
M

Mikkkk

pre 7 meseci

“21.vek” ako su ponosne Bosanke sta ce u Turskoj, tj sad su ponosne Turkinje jel te? Bas lep snimak nadjoh gde tu istu Bosanku Melihu SMAJLOVIC, ISMAILOGLU ili kako hoces teraju da prica kako joj je Turska dala sve kako su joj promenili zivot bla bla bla… odes tamo dobijes pare, promenis prezime jer Boze kako da se prezivas Muric i Smajlovic moras biti Erdem i Ismailoglu, i tako prestanes da postoji. Npr kao komplet njihova muska repka a i pola zenske.
г

гершла

pre 7 meseci

Ова репрезентација просто више нема квалитет. Није се ни могло очекивати да нешто ураде на овом турниру.
č

čarapan

pre 7 meseci

Igra na silu, bez imalo talenta...
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Jbg kad tad mora da pukne....kad je vaterpolo pukao, sta ocekivati za odbojku? Bas zalosno, ali treba ljudi koji vode sve ovo da se zapitaju malo kako ce na onaj svet. Pa gospodo zar je uvek malo?
N

Nnnnn…

pre 7 meseci

Tacno uraditi kao Italijani. Otkaz selektoru, neke igrace pozdraviti i hvala za sve, i krenuti sve ponovo..
M

Mop

pre 7 meseci

Ne znam ali mi deluje da ce oni sve da izgube
0

07

pre 7 meseci

Ne deluje ti nego posle ovoga sigurno sve gube iako je postojala šansa da ovim otvore turnir sa pobedom izgleda da će se čekati rang lista i VNL sledeće godine
6

666

pre 7 meseci

Ne deluje ti, jer kao su od Lige nacija pa do danas igrali, njih nije pobedio samo ko nije igrao protiv njih.
w

wewefr

pre 7 meseci

odavno muska odbojka nije ono sto je bila ,greota
G

Gostimirko

pre 7 meseci

Nije odavavo, nego od dolaska Kolakovića (sinonima za gubitnika). Pa 2019. Evropski šampioni sa Kovačem, 2021.Polufinale EP. ONDA DOLAZI OVAJ I DEBAKL. Sad odmah u toku dana mora biti stavljen na avion i za Crnu Goru.
A

A plus

pre 7 meseci

U grupi Slovenija ,USA i Japan...pa ni medju 4 ne mogu biti a ne medju 2...daleko od OI i tog nivoa
d

deki_kg

pre 7 meseci

Kolakovic je bio los izbor i ovo je posledica
m

meoni

pre 7 meseci

Kolak došao da se vidi sa kumom u Japanu. I da obidje ambasadu... Ja rekoh ljudi se sprdaju kad pricaju kako vodi tajmaute... Kovačevic isisao svu energiju tima. Ni K od kapitena. Uroše, brate... Daj malo nasmej se saigracima, unesi energiju. Ova igra danas... 17 blokova Turske. Voimja oca. Nije jos nista izgubljeno... Idemo od sutra po pobede. 💪🇷🇸
6

666

pre 7 meseci

Od Lige nacija pa sve na ovamo, ispade da nas, nije pobedio samo onaj ko nije igrao protiv nas???
C

Cane1

pre 7 meseci

Jednostavno receno :ekipa gubitnika.Nama nisu dobri ni Grbic ,ni Kovac nego divede se trener ,koji je za klasu slabiji id ove dvojice i koji ni u jednom segmentu nije unaprijedio igru.Kujundzic ,Oeric ,Krsmanovic nakon dugogodisnjeg igranja u svjetskoj ligi ni u jednom elementu ne pokazuju napredak,Todorovic dizac cije akcije citaju bez problema i slabije ekipe od ove prosjecne turske ekipe.Sto se tice Podrascanina njega je trebalo "vec odavno penzionisatu",jer vec dugo u repr.dresu ne pokazuje nista.Vjerovatno ce neko reci da je bilo povreda najvaznijih igracs ,ali sa njima godinama nam je igra zalosna.Da zakljucimo da je vrijeme za korijenite promjene ,a ne da nam "debelo staroodni "Gajic i co. i dalje upropastavaju odbojku.Znam da danas u Srbiji kao i kod zena uglavnom odbojku igraju studenti isrednjoskolci za nekakav dzeparac ,ali gospodo u savezu vi zato primate visike plate,nema vise skrivanja iza prethodnih uspjeha(na njihovu ,ali i nasu srecu kod zena ti jos uvijek traje zahvaljujuci ponajvise briljantnoj Boskovicki).Vi ste zaduzeni da omasovite ivaj sport.Pogledajte rezultate muskih mladjih kategorija.Uzas.
T

Tacnoo

pre 7 meseci

Pretacno. Sve od A do Š. Promene iz KORENA
n

napred Srbija

pre 7 meseci

Može biti trener bilo ko.Kod zena isto.Terza prvak sveta,Santareli prvak sveta Gvideti finale EP.Imaš tim tj Tijanu imaš medalje.Tako i kod muških.N Grbić dva puta nije uspeo da nas odvede na OI i Kovač jednom nije uspeo.Sa losijim timom još teže je Kolakoviću.Terza uspeo Gvideti takođe.Santareli sa Hrvatskom nije mogao ništa.Imaš tim imaš rezultat nemaš tim džabe sve.Gvideti i Santareli zajedno da vode muškarce u ovom momentu teško bi uspeli Bez zdravog Urosa bez Jovovica i bez Lisinca bolje ne moze.U Srbiji se ulaže u fudbsl i košarku dok Turci ulažu u odbojku.Normalno da i rezultat sa ulaganjem dođe.Momcima nema šta da zamerim znam da žele više od svih u Pariz.Bez ulaganja i jakih liga teško ce odbojka napred.Novo vreme je na sceni a Srbija je zemlja košarke .Odbojka nema podršku pa je neozbiljno i očekivati rezultate.Ne znam na koji nacin ljudi misle da se stvore igrači bez ulaganja u ovo vreme.Mi i gramo na parketu pola sveta na tarafleksu.Samo od toga krenite.Mala baza odbojka.nije popularna u Srbiji.U Turskoj je najpopularniji sport.
g

gadge

pre 7 meseci

Kakve lige takve su nam i reprezentativne selekcije
6

666

pre 7 meseci

Lige su nam upravo take, da i u muškoj i ženskoj konkurencija, kada neki naš klub u Evroligi ostvari jednu ili dve pobede u svojoj grupi, to je uglavnom i maksimum.
L

Liaaaaaa

pre 7 meseci

Sto je najgore, aj da su Turci hahaha sve Bosanac do Bosanca, ovi cak nemaju ni svoje igrace nego sto bi rekli doveli ih i dali im pasose…. Zasluzena pobeda “Turske” nad nekadasnjim Evropskim prvakom koji nazalost od te 2019. ne lici ni na sta. Bez ideje, igra totalno nejasna. Bez motivacije totalno! Zao mi jedino Potketa, legende zasluzuje OI da igra, al nazalost dok ne dodje do kompletne promene u muskoj reprezentaciji daleko smo od OI i medalja na nekim takmicenjima. Nazalost, realnost.
n

nadrealnooo

pre 7 meseci

Odbojka nam je u kanalu,talenata ni na vidiku,savez u rasulu,reprezentacija ispasta! nista nisu krivi ovi momci i selektor, jednostavno ovo je njihov maximum. Veliko bi iznenađenje da se kvalifikuju na OI!!!
0

07

pre 7 meseci

Oni ce se kvalifikovati sigurno ali nece nista moci na olimpijadi sto je najzalije
Z

ZzzRrr

pre 7 meseci

Završili pre nego što je počelo. Kad ove nismo dobili, šta da igramo protiv SAD i Japana
P

PANA82

pre 7 meseci

Katastrofa,mozemo odma da se pakujemo kuci,protiv Slovenije i Amerike nema sta da trazimo,bez Kovacevica i Lisinca smo nula
L

Liaaaaa

pre 7 meseci

Kompletna igra je katastrofa. Nemamo servis, prijem strasan, libero hvata lopte iz auta… totalno bez ideje
0

07

pre 7 meseci

Kovacevic igra a Lisinac nije neophodan jer imamo dobre blokere pored Potketa i Krsmana. Ali nisu uvedeni danas bili. Ali i da se sad ne kvalifikujemo sledeće godine preko VNL i rang liste ćemo se kvalifikovati
R

Raka

pre 7 meseci

U pravu si. treba svi i da napustimo poslove,razvedemo se,prekinemo svaki kontakt sa okruženjem. samo leći u krevet i čekati kraj