Komentari na vest

Nije još kraj! Ostaje Jedinstvo u Evropi, samo iz elitnog ide u jedan rang niže

c

crle

pre 4 meseca

Nadam se da ce Branka Tica biti pozvana u reprezentaciju . Mislim da vise zasluzuje nego Tentovke
D

Da da da

pre 4 meseca

Kakav Tent i Pazova u reprezentaciji Srbije.One nijedna u postavi BIH ne bi igrale.
D

Dr Grom

pre 4 meseca

Uz KK Partizan trenutno najlepša slika klupskog sporta u Srbiji,ali pojedinim medijima je važnije gostovanje Čovića na pinku nego velika pobeda ovih divnih devojaka.
B

Bravo

pre 4 meseca

Napokon neki nas tim da ne ispadne iz Lige sampiona tj da ne bude poslednji u grupi… zao mi je sto se o ovim devojkama malo vise ne prica jer zaista daju sve od sebe… ovaj mec je bio dokaz da zaista daju sve od sebe i da se sve moze kada se hoce.. sjajna igra i borba devojaka, zasluzena pobeda. Malo ko je verovao da cete pobediti i to 3:1 a u BG ste izvukle 3:2. Pokazale zube i u gostima ih dobile jos ubedljivije!
A

AK10

pre 4 meseca

Igralo se u Rumi, ne u BG, ali da, svaka čast devojkama.
B

Boba Liman

pre 4 meseca

@stevo mrak u svakom sportu je tako.Turska liga .nije postojala dok nije uložen novac.Azerbejdžan je imao svetske šampionke nas Gajic bio trener .Ne treba ici dalje.Uzmi rukomet Vardar dobio novac i prvak evrooe odmah.Španski klubovi harali evropom bilo para sada im liga kao naša pola ih se ugasilo jer nema novca.Košarka nasa dva kluba igraju egal sa svima jer imaju novac i doveli igrace.Da nema para bili bi 5 i 6 u KSL i jedni i drugi.Kad bi Kampaco ili Panter bili u Srbiji da nema novca.Sve je jasno.Zato je i ovaj uspeh Jedinstva zaista veliki.
s

sjajan uspeh

pre 4 meseca

koliko se malo ulaze u odbojku
D

Da da da

pre 4 meseca

Zna li se kad Zvezda igra.Ako pobede i one imamo dve ekipe među 8 u CEV Kupu Bravo za Pazovu.
S

Steva Mrak

pre 4 meseca

Samo novac je bitan za uspeh u klupskom sportu.Nas 5 ovde sad ako dobijemo 10 miliona eura napravicemo ekipu za finale lige sampiona.Kupis 10 top igraca dobrog trenera i šišaj ovce.
A

AK10

pre 4 meseca

@Da da da Odbojkašice Zvezde su izgubile u Francuskoj večeras 3:0 i ispale, nakon što su dobile prvi meč 3:2