Komentari na vest

Niko nikada kao Danska: Čudesni Lauge i tandem Pitlik – Gidsel oduvali Galske petlove za istorijski het-trik

S

Stole Kraljevo

pre oko 1 godinu

Da se u ženskoj odbojci svetsko prvenstvo igra svake 2 godine kao u rukometu, umesto svake 4 godine kao što je sistem u odbojci, naša Srbija bi bila četiri puta za redom prvak sveta.
N

Novski

pre oko 1 godinu

Koliktivni sport uz NBA ligu, po mom misljenju sa fizicki najdomininantim sportistima. Nevjerovatno kakvu eksplozivnost posjeduju ljudi. Dansaka najbolja bez premca. Cjelokupno prvenstvo za cistu peticu.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Kad pogledam Ove Danske rukometase I njihove krstenice moze se slobodno reci da posle Ove generacije da ce Danska da Bude kao nasa vaterpolo reprezentacija sledi Im veliki pad mladji samo Pitlik I Gidsel klase.
T

Trpadzija

pre oko 1 godinu

Nemas ti pojma o rukometu a ni Srbija generalno. Zato nam je najveci uspeh u zadnjih 10 godina poraz od 1 razlike od skandinavaca
A

Aca Lazarevac

pre oko 1 godinu

Bravo! Cestitke i Vladi Novakovicu, velikom navijacu Danske! Jesu priznali Kosovo, ali nekako mi je Danska uvek bila draga!
S

Spomenko

pre oko 1 godinu

Francuska je daleko najtrofejnija selekcija u rukometu.
M

Misko123

pre oko 1 godinu

Eto sta znaci kad je neka drzava monarhija..drzava sa manje od 6.mil. stanovnika...
N

Ne bas

pre oko 1 godinu

Monarh za slikanje, socijalizam za narod. O, pa ovde je bilo i monarhije i socijalizma, pa nesto nismo blistali ni u jednom periodu
M

Milos1987

pre oko 1 godinu

Kakav je ovo rukomet bio večeras, svaka čast Dancima, fantastičan meč.
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Najjača rukometna selekcija u istoriji ovog sporta!!! Bez ikakve dileme. Uživanje ih je gledati!!!
G

Gostj999

pre oko 1 godinu

Ono sto je Amerika u kosarci i mi u vaterpolu to je Danska u rukometu.. Najjaca reprezentacija svih vremena bez ikakve dileme, 3 SP ZAREDOM, ovo finale 5 razlike lagano dobili bez Hansena, dominirace jos 10 godina sigurno brutalnu generaciju imaju. Milina ih je gledati, nakon gola svi se kao osice vracaju u odbranu nemoguce im je dati brz gol, narednih 10 godina zlato je rezervisano ostali ce se boriti za 2. i 3. mesto.
T

Trpadzija

pre oko 1 godinu

6-7 na svetu ?!

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Francuska je ubedljivo najtrofejnija reprezentacija u muskom rukometi I bice I dalje kad su od OI I sad na SP bez 7 iskusna igraca usli lagano u finale I imaju mlade kvalitetne igrace Danci veterani posle Ove generacije je veliki znak ? Kao kod Nas u Vaterpolo.