Nikola Grubić (©MN Press)
Nikola Grubić (©MN Press)

Nikola Grubić pojačao Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 16:35

Rukometaši iz Ljutice Bogdana doveli desnog beka koji je prošle sezone igrao u Luksemburgu, saznaje Mozzart Sport

Rukometaši Crvene zvezde dobili su osmo pojačanje ovog leta. Posle golmana Nikole Radovanovića i Miloša Kovačevića, pivotmena Dušana Andrejevića i Borislava Urte, igrača na spoljnim pozicijama Nemanje Đuraškovića i Aleksandra Pavlovića, krila Nikole Jelisića, redove kluba iz Ljutice Bogdana pojačao je i desni bek Nikola Grubić, saznaje Mozzart Sport.

Momak iz Kaća rođen 1999. godine igrao je u Partizanu, Dubočici, Ohridu, a prošlu sezone je proveo u Luksemburgu, u Diferdanžu. Vraća se u Srbiju, zadužiće crveno-beli dres i činiće tandem levorukih bekova sa iskusnim Milošem Bujišićem koji je i prošle sezone bio u Zvezdi.

Izabrane vesti

Turbulentno leto je iza crveno-belih rukometaša. Otišao je trener Ratko Đurković, a na klupu je seo prošlogodišnji pomoćnik crnogorskog stručnjaka, Anton Bukilić, nekadašnji igrač crveno-belih, koji je dugo u klubu.

Ekipu će i naredne sezone da predvodi na terenu kapiten Draško Nenadić, uz pomoć saigrača iz protekle sezone: Miloša Bujišića, Viktora Matičića, Uroša Kolundžića, Save Radovanovića, Mihaila Šljukića, Đorđa Majesa… Srednji bek Ivan Horvat je u procesu oporavka posle operacije kolena i neće ga biti na terenu do marta, aprila naredne godine.

Crveno-bele su ovog leta napustili Mirko Đurović (Benidorm), Uroš Simić (Metaloplastika), golmani Nikola Perić (Radnički Kragujevac), Dimitrije Jelić (Partizan) i Janko Gemaljević (Tikveš Kavadarci), Andrija Alavanja (Ub) i Rotem Segal (Bijer). Prošle sezone je Zvezda bila tek sedma u ARKUS ligi, a i sada su skromnije ambicije nego prošle godine kada se najavljivao pohod na vrh srpskog rukometa.

Na startu Superlige Srbije Zvezda će 10. septembra u Šumicama dočekati gradskog rivala Obilić.




tagovi

RK Crvena zvezdaRukometna superligaNikola Grubić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara