Komentari na vest

Nova maksimalna pobeda Srbije na SP! Odbojkaši gaze po planu, Portoriko bez šanse za iznenađenje

S

Sipa

pre preko 1 godinu

Upisana tri boda, maksimalna pobeda, sve je to lepo. Ali kao iskreni i dugogodisnji navijac nase odbojkaske reprezentacije, nisam nimalo uzivao u današnjoj utakmici. Mislim da momci treba da se stide danasnje partije. Otisli su na svetsko prvenstvo koje je verovatno poslednje mnogima i da nemaju zelje, motiva da maksimalno odigraju svaku utakmicu. Sto bi rekao pokojni Duda, pokazite malo dostojanstva prema dresu koji nosite i prema zemlji koju predstavljate. Kada u klubu igraju protiv znatno slabijeg protivnika itekako su na svom maksimumu. Nerazumljivo mi je da jedan Katic ne zeli da odigra na nivou ovakvu utakmicu i pokaze da ljudi koji ga osporavaju grese i da igraci kao sto su Liske i Potke koji bi ovo trebalo da rutinski odigraju moraju da vuku ostatak ekipe. Na ovakvim utakmicama se gradi samopouzdanje za ostatak prvenstva, a prema vidjenom ne pise nam se lepo.
G

Gost234499

pre preko 1 godinu

Sve potpisujem i slazem se. Jos bi dodao da nisam ni siguran da li je u pitanju neangazovanje vec da je to losa igra. Dobismo 3:0 obe utakmice ali nekako bledo, bez igre, sa puno gresaka a opet na veliki broj gresaka Ukrajine i Portorika. Kad se sastanemo sa ozbiljnim reprezentacijama nisam siguran da ima sta da dobro ocekujemo.
D

Domaći Klin

pre preko 1 godinu

Ovde je sve do eliminacione faze besmisleno komentarisati. Čak više je nego zabrinjavajuće što sa Ukrajinom i Portorikom igramo setove na razliku.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ne znam ali Katić kao libero je kritičan poprilično. Peković je meni mnogo bolji. I na servisu i u odbrani u polju. Pokriva onako nizak puno.
M

MilanČek

pre preko 1 godinu

Pa zato što lik i nije libero nego primač (i to kanta od primača za koju nema mesta) prebačen na libera, jer menadžer....
M

Mop

pre preko 1 godinu

@MilanČek baš zato i napisao 'kao' libero. U pravu si. Čovek nit napad i prijem kao primač nit odbrana kao libero. Užas