Komentari na vest

Novi Beograd zagospodario regionalnim vodama! Istorija ispisana, drim-tim osvojio prvi trofej

N

Nikola Mihail

pre oko 2 godine

Otomanska istorija, Austrougarska istorija, rimsko carstvo, VK Novi Beograd, isti takva istorija kao u ovih carstava ! VK P A R T I Z A N ,,i njegova do kraja sveta istorija~
G

Gost123123

pre oko 2 godine

Шта пишеш друже?
M

Matija Ban

pre oko 2 godine

Bravo momci. Srbi su najtalentovaniji narod na svijetu
h

hehehe

pre oko 2 godine

Sutra prestaju da postoje... AHAHAHA
m

mikki

pre oko 2 godine

aj neka je sasrecom, da makar nesto proslave sapic i drugari mu veceras
K

Kojaaaa

pre oko 2 godine

Ironija i to sve u veceri kad su sefovi kluba izgubili mnogo vecu bitku ali odbijaju da to oriznaju veceras vec odlazu za sutra
G

Gostimir

pre oko 2 godine

Sutra ces kmečat kako si pokraden 🤣🤣🤣
I

Ivan OL 91

pre oko 2 godine

Tako je!!! U inat svim Srbima koji su navijali za Jadran. Ako ste se nadali da će ovaj projekat da traje godinu dana, da vas razočaram; sledeće sezone dolazi i Skumpakis, tako da na vašu žalost Srbija će i naredne godine imati jak tim.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Može doći ko i kad hoće. Ovo je jedno veliko nula, ništa, projekat države koji ne stvara igrače, neće nikad biti šampion Evrope i raspašće se za par godina. Nije ni prvi ni poslednji.
б

бартендер

pre oko 2 godine

Ако је ова гангулина скаламерија понос и дика Србије, онда ћу заиста навијати и за црног ђавола против њих!
M

Mop

pre oko 2 godine

Ono što zaista ima veze sa sportom je ok. Ovo je 2/3 reprezentacije dovodeno u jedan klub za gomilu novca, koji niko ne prati a sa razvojem vaterpola veze nema. Ovaj klub niti ima tradiciju niti će neku decu tamo privući. Deca u Beogradu idu ili u Partizan ili u Zvezdu. Ovi nemaju decu koja tamo treniraju a za naše uslove slupali ozbiljnu lovu. Da su recimo u Kragujevac doveli Pjetloviće, u Šabac onog Grka. U Zvezdu Rašovića u Partizan Jakšića i Mandića deca bi se radovala da ih samo gledaju kad treniraju. U Vošu isto par momaka iz te ekipe. Ko bre ove gleda kad oni nemaju mlade igrače. Komplet ekipa kupljena za ogroman novac.