Komentari na vest

Novi težak udarac najjačem protivniku: Novi Beograd Radničkom uzeo i Dobožanova

G

Gost "

pre oko 1 godinu

Znaju li navijači Novog Beograda da navijaju za isti ?
G

GOST IZ DRAŽNJA

pre oko 1 godinu

Podseća na fudbal i Bajern Minhen kad je kupovao sve najbolje igrače iz Dortmunda i ostalih Nemačkih klubova. (Nojer iz Šalkea).
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ni blizu. Bajern je ogroman klub a ovo je... Šta?
D

Debeli Sava

pre oko 1 godinu

Ovoj zemlji nema spasa. Grobari u svemu vide Zvezdu, a navijači Zvezde sve Filip Višnjić do Filipa Višnjića. Slepi guslari koji samo guslaju o Toletu i Duletu Vujoševiću koji nisu aktuelni bar 10.godina. Umesto da se kaže kako Šapić uništava srpski vaterpolo praveći nekog monstruma, vi se prepucavati o Zvezdi i Partizanu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ljudi pisite sta hocete ali navijaci Novog Beograda su posle dolaska Dobozanova u ekstazi.🤣🤣🤣
V

Volim fucu

pre oko 1 godinu

Grobarima pamet seze do polovine devedesetih, dalje nema gde. Oni sebe nazivaju institucijama u svim sportovima u kojima su uz pomoc vlasti imali monopol preko dvadeset godina. Imate li vi srama uopste. Procitajte nesto, obrazujte se, informisite se. A sto se ovog kluba tiče, pa proci ce ko Bečej, a zanima me gde ce Soro i Gocić tada prosipati rodoljublje!?!?!
Š

Šumadinka

pre oko 1 godinu

Odlazi najlepši sportista grada kragujevca 🥲
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Dok radi državna kasa samo sipaj i ne pitaj. Koliko se sipa novca u zvezdu, posebno u fudbalu i košarci prosto se zapitaš kako i u vaterpolu toliko novca ne ulažu a onda se setiš Šapića i kome pripada.
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 godinu

Ti to sanjas Zvezdu.Vaterpolu klubu Partizanu drzava odpise sva moguća dugovanjaSamo porez je bio 6mil eura a ti spominjes Zvezdu.Rukometnom klubu vam drzava odpise dug od 4,5mil eura za porez ti spominjes Zvezdu.Kosarkaskom klubu Pobegulji da budzet od 30mil plus Arena a dug za porez 9,2 mili eura ti spominjes Zvezdu.Fudbslskom klubu Pobegulji dve god placa licencu za UEFA takmicenja pa cak plate i transfere kako bi mogli da regustrujete igrace a verovatno ce morati isto to da uradi jer ako ne uzmite dugove do 31.03 sledi suspenzija a ti spominjes Zvezdu.Nista pod milim Bogom ne placate.Ne postoji granica vase sramote i alavosti.

VST

pre oko 1 godinu

Do dolaska ovog rezima Zvezda je u svim sportovima bila samo davna proslost a u vecini nije nikada ni imala nikakvu tradiciju par trofeja za celu istoriju do tada ali dolaskom rezima odjednom vaskrsava.
g

gost1111

pre oko 1 godinu

@Gost Pera Trta A vama cvetaju ruze???Zna se ciji ste,zna se ko vas trenutno pokriva.Gde je dug od ugasenog kluba kk crvena zvezda???o ostalim dugovima se ne prica.Samo se prica o dugovanjima SD Partizan jer opet kazem zna se ciji ste i ko gradi po Bgu.Pametnom dosta
M

Mariofil

pre oko 1 godinu

Oprobani recept kako se prave veštački šampioni. Setimo se Bečeja i VKCZ. Sve će se ovo raspasti kao kula od karata. Plesaće još najviše dve godine, upropaštajaci vaterpolo sport u Srbiji. Pokušaj da upropaste najtrofejniji srpski klub VK Partizan im neće na sreću proći.
G

Gostiša

pre oko 1 godinu

Bilo je lepo dok je domaća liga bila trening za jedan klub. Pozdravite Šoštara i bratiju, pa počnite da od njih tražite uzroke propadanja kluba...
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Ma da bre, unistavaju vas tako sto vam otpisu 6 miliona duga za porez i poklone vam bazen na Banjici… Zasto tako ne uniste i ostale klubove, evo npr Radnicki?
G

Gostkg

pre oko 1 godinu

Plastika
z

zukii

pre oko 1 godinu

isto kao u u kk zvezda, ili vk zvezda pre
h

hanter

pre oko 1 godinu

Ne lupaj
c

cccc

pre oko 1 godinu

isto kao u igokei
o

omladinska zadruga

pre oko 1 godinu

Drsko i bahato
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Kasa otvorena i zgrće se i rukama i nogama. Kao i u kk institucija. Tako klub može da vodi i moja pokojna baba Cana.
M

Miloš111

pre oko 1 godinu

Dok je bilo Institucije bilo je i vaterpola i trofeja i medalje, od kad nema Institucije ne moze vise ni Gruziju da pobedimo.