©Star Sport
©Star Sport

Novi težak udarac najjačem protivniku: Novi Beograd Radničkom uzeo i Dobožanova

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.23. | 19:11

Još jedan odlazak iz srca Šumadije u redove srpskog i regionalnog šampiona

Novi Beograd nezadrživo nastavlja da u svoje redove dovodi nosioce igre najjačeg protivnika u domaćem prvenstvu, Radničkog iz Kragujevca. Posle Marka Radulovića, koji uveliko trenira sa Novobeograđanima, Nikole Lukića, koji će od sledeće sezone nositi kapicu kluba sa bazena 11. april, aktuelni srpski i regionalni šampion dogovorio je još jedan transfer iz redova Kragujevčana.

Kako piše specijalizovani portal total-waterpolo, reprezentativni čuvar mreže Lazar Dobožanov od naredne sezone će nositi kapicu srpskog šampiona.

Izabrane vesti

U međuvremenu, kao što ste već mogli da pročitate na našem portalu, Sud za Sportsku arbitražu Olimpijskog komiteta Srbije nije dozvolio prelazak talentovanog vaterpoliste Nikole Kojića iz Partizana u Radnički iz Kragujevca, mada total-waterpolo piše da su dva kluba blizu dogovora oko uslova pod kojim bi Kojić ipak mogao da stigne u klub iz srca Šumadije.

Isti izvor najavljuje još vaterpolo transfera u narednom periodu, ali i da se Radnički iz Kragujevca ozbiljno sprema za prelazni rok. Kragujevčani će morati značajno da pojačaju ekipu, ne samo kako bi doveli adekvante zamene za pomenute igrače, već da bi pokušali opet da budu konkurentni jednom od najjačih timova Evrope.


tagovi

VK Novi BeogradVK RadničkiLazar DobožanovVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara