Komentari na vest

Obrazi su brideli i više

O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Nekada nisu ni igrali za vreme predhodne drzave,harali Partizan,Mladost,Jug,Posk….cz nije ni bila prvoligas, a Novi Beograd nije ni postojao….ali dodjose divlji i oterase pitome.
s

senseimaster

pre oko 2 meseca

Jel isto važi i za rukomet,odbojku???

@senseimaster

pre oko 2 meseca

U rukometu je Metaloplastika bila tata mata sada hara Vojvodina.
T

TD

pre oko 2 meseca

Shvatite vec jednom da "Veciti derbi" vise ne postoji u kosarci, rukometu, vaterpolu i hokeju.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

E to je vasa tuga,sto ste pokusali da nas ugasite,pa vam se sada sve vraca s kamatom,pa samo vam kmecanje ostaje....i sta jos kaze prepodobni zeks i jos prepodobniji tegi ???

Alo

pre oko 2 meseca

Inace je Zvezda bila neki faktor imala neku tradiciju u tim sportovima veci deo svoje istorije prakticno kao da nije postojala i gasila se i ponovo formirala to se vec dogodilo davno.
J

JSD zlo

pre oko 2 meseca

Ugaseno jedno zlo manje, idemo sad na fudbal, pa odbojku, kosarku... samo lagano...
x

x111

pre oko 2 meseca

Imas 7 godina

Aca

pre oko 2 meseca

Ugasite sve ali onda zaboravite na sve golove i koseve i sve pobede reprezentacija sa nosiocima decom Partizana u svim sportovima medju njima Mitrovic,Mijatovic ,Djordjevic,Divac,Kica ,Praja,Filipovic ,Aleksic ,Jaksic da ne nabrajam dalje samo bez Mitrogola nasa reprezentacija ne bi videla ni ovo Evropsko i 2 prethodna svetska prvenstva. A kosarka bez Djordjevica ne bi videli medalju da nije Duleta i Zoca ne bi Bogdanovic i Avramovic nikada odigrali na tom nivou da ne pominjem ranije sastave.
7

777

pre oko 2 meseca

Da je zvezda ili bilo koji drugi klub u pitanju ne bi pisali ovakav tekst, isto je u rukometu i odbojci,ovo vase forsiranje partizana je degunantno
T

TD

pre oko 2 meseca

Neplivacu, tri puta si napisao isti komentar sa tri razlicita naloga i nadimka, smanji malo dozivljaj...
b

brukaaa

pre oko 2 meseca

Jos jednom ste pokazali da brinete samo o jednom klubu i da vas drugi klubovi ne zanimaju, neverovatna je vasa propaganda
m

milanius

pre oko 2 meseca

A taj klub je najuspešniji srpski sportski klub
D

Druze

pre oko 2 meseca

Kako da ih brinu utakmice fk crvena zvezda, kad svaku utakmicu počnete sa 2 penala, odnosno 2 gola prednosti
a

auuu jbt

pre oko 2 meseca

Kakva kuknjava zbog jednog kluba,koliko se blamirate,
I

Istina na kvadrat

pre oko 2 meseca

Ako misliš da se kuka zbog VK Partizan, ne kuka se... Kuka se za klubom koji je izbacivao reprezentativce ove zemlje. Što ne može da se kaže za Novi Beograd ili Crvenu Zvezdu

Vkp

pre oko 2 meseca

Kukace se i za Novim Beogradom kad stvori makar jednog Jaksica ili Filipovica pa mu gase toplu vodu a Partizan ih ima bar 10 koji se nikako ne mogu pripisati drugom klubu Novi Beograd nijednog.
s

senseimaster

pre oko 2 meseca

ako treba kukati onda kukati za Vojvodinom,to je klub koji je stvarao reprezantativce najviše....a ovaj o kome se piše je klub sa najviše otetih igrača što srpskim što crnogorskim klubovima....bilo je neke priče nekih reprezentativaca da ako si hteo u repku morao si u partizan,pa zbog njih je Filipović pauzirao godinu dana....ima nas koji malo duže pamtimo od ove dece ovde...

Vkp

pre oko 2 meseca

Sigurno je neko Filipovica dovukao za usi u Partizan kada je imao 8 godina i onda se kada je stasao malo hteo da napusti pa ga neko ponovo vukao za usi i njega i jos 10 ine koje sam naveo logicno je da je ostao u najboljoj skoli najboljem klubu na svetu ili bar jednom od 3 najbolja kluba a ovi iz Vojvodine su se samo prikljucili kao talenti jer zele karijere da naprave.Sad sta se desava Novi Beograd kupuje gotove igrace ne ume ni od ogromnih talenata da napravi igrace koji su upola dobri kao Filipovic i Jaksic.