Odbojkaši Francuske (© FIVB)
Odbojkaši Francuske (© FIVB)

Odbojkaši Srbije bez Fajnal ejta u Ligi nacija

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 03:57

Nemačka nije uspela da savlada Francusku

Odbojkašima Srbije bila je potrebna pobeda Nemačke nad Francuskom, ali to se nije desilo. Galski petlovi su dobili Nemačku sa 3:1 (21:25, 25:20, 25:22, 25:21) i tako obezbedili poslednju kartu za Fajnal ejt Lige nacija u Poljskoj. ostavili izabranike Igora Kolakovića praznih šaka.

Francuze je do zlata vredne pobede, koja ih vodi na Amerikance u narednoj fazi, predvodio Trevor Kleveno sa 17 poena, dok su Šinenize Bartelemi i Stefan Boje dodali po 13. U Nemačkoj se sa 18 istakao Lajnus Veber, dok je 14 ubeležio Anton Breme.

Izabrane vesti

Učinili su nam danas uslugu Amerikanci i Slovenci, savladali Francuze i Holanđane, ali Nemačka nije ispoštovala. Iako je dobila prvi set.

Odlično su Nemci otvorili, dobili uvodni sat 25:21 i podgrejali nade odbojkaša Srbije. Ipak, Francuska se na vreme trgla i poravnala.

Francuzi su u nastavku zaigrali još angažovanije, jasno, imali su daleko više motiva od Nemaca koji su susret dočekali sa tri trijumfa. Odigrali su koliko je bilo potrebno u naredna dva seta kako bi rešili pitanje pobednika.



tagovi

Liga nacija za odbojkašeMuška odbojkaška reprezentacija FrancuskeMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara