Komentari na vest

Odrastanje u surovom svetu: Zvezdina lekcija Partizanovoj deci - dupla razlika u derbiju!

M

Marko min

pre oko 2 meseca

Td sinko nemoj ti meni da pricas za vaterpolo,majstoru vaterpola da se gubim i da veze nemam,kad ti pojma nemas,a ja o ovom sportu mogu da Pricam do sutra. Nikola janovic je bio igrac Zvezde i iz Zvezde je presao u Becej u taj sampionski Becej. Sastav Beceja je bio Sostar,Uskoković,Ciric,Sapic,Zimonjić,Janovic,Balas Vince,Mesaroš,Rodic,Krstonosic,Sefik,Milic,Peković,Soro. Soro je bio treći golman i nebitan u celoj priči.Zimonjic im nije bio ni u prvih 7 a jedini je Sostar tu iz Partizana ostali su ili iz Zvezde ili Madjari ili Crnogorci poput Uskokovića.Taj Treci Madjar verovatno mislis na Zoltan Kasasa trenera posto si i tu pogresio i otkrio koliko znas.pozdrav
O

ODNOS PREMA PARTIZANU

pre oko 2 meseca

A šta je s reprezentacijom?
M

Marko min

pre oko 2 meseca

Čuj ovog hahaha Bečej osvajao s Partizanovim igračima haha a za Bečej igrali u to vreme Šapić,Ćirić,Pekovic,Janovic svi prešli iz Zvezde plus 2 Madjara iz Partizana skoro i apsolutno niko sem Sostara.Prvo pogledaj ili se raspitaj pre nego što napišeš ovakvu glupost.
T

TD

pre oko 2 meseca

Kakav Janovic, sta se gubis? Ako mislis na Vasovica, on je presao iz Budvanske rivijere. Nemas ti pojma, iz Partizana su uzeli Sostara, Sora i Zimonjica i naseg bivseg trenera, a nisu imali dva vec tri madjarska igraca.
N

NR

pre oko 2 meseca

Ovo 15ti klub iz pepela se zove Zvezda. Smejurija.
V

Vladica Petkovic

pre oko 2 meseca

VK Partizan je temelj srpskog i evropskog vaterpola....Ali cim je vlast pocela od 2012 da urusava klub i skolu ovog kluba,poceo je i pad reprezentacije....vidite dokle smo stigli,ne mozemo uzeti medalju....A zna se sta je Partizan decenijama davao reprezentaciji....7 puta prvak Evrope,zahvaljujuci njegovim igracima prvaci su bili i Becej i Zvezda,Pro Reko itd....ali kad su Vucko i ekipa poceli da urusavaju klub,i otisla proslavljena generacija u penziju,ode reprezentacija u ofsajd....to sve govori....
П

Па...

pre oko 2 meseca

...и није баш тако. Патетика на нивоу. У Звезди 2013. је само голман био из Партизанове школе. За Бечеј се слабо сећам, али си и то сигурно измислио. По тој логици, Партизан је освајао са играчима Војводине, Рађеном и Пјетловићем. Ово о репрезентацији не заслужује одговор, али ћу ти одговорити питањем. Шта је кошаркашка репрезентација освајала док је Партизан био шампион? То сте заборавили?
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

A ko vam brani sada da pravite igrace? Mozda se ne Secas ali bilo je nepisamo pravilo da nema reprezentacije ako nisi u Partizanu. Sve Je tvoj klub morao da uzme. Nemoj da si licimer.

Vkp

pre oko 2 meseca

Nije problem sto iz Partizanove skole koliko je igraca u tom sastavu Zvezde bilo iz njene skole pa niko.
Z

Zvezda mi je sve

pre oko 2 meseca

Živeo predsednik, živela zvezda!
U

UPDP

pre oko 2 meseca

A zenska kosarka, to nije interesantno?
A

Asad

pre oko 2 meseca

Potapaj!
T

Titanik

pre oko 2 meseca

Sa potopom Partizana potopljena je i srpska reprezentacija. Uništena Partizanova škola vaterpola, a sve zbog nečije sujete i potrebe da bude prvak u svim sportovima. Naš narod za takvu situaciju kaže “klali vola zbog kilo mesa”.
b

bruka

pre oko 2 meseca

Patetika patetika patetika, sve osim bazena. Povredjeni igraci, deo sezone, otisli igraci, deo sezone, uvedeni klinci, nije nam prvi put. I ovako bih voleo i u fudbalu, jebes sve, ubaci 11 klinaca odmah da igraju, za neke smesne novce, ali ih obavezi na pe
K

Ko bi drugi

pre oko 2 meseca

S kim je igrao Partizan?
j

jjjjjj

pre oko 2 meseca

ha ha ha kako vas nije sramota umesto da napisete da je Zvezda deklasirala partizan tu neke izmiljotine pobedili decu ,juniore cudo ne rekoste odojcad
h

halo

pre oko 2 meseca

To je taj aparthejd, kad Zvezda pobedi, onda juniori, nikad gori Partizan, muči ih jadne država, ali zato hvala Bogu oni još uvek slave 40 razlike protiv ekipe Zvezde koja je izgledala kao da su pokupili desetoro dece iz Končara i odvukli ih na utakmicu kao da su Lebrona i Karija razbili :)))

Istina

pre oko 2 meseca

To je vas izgovor bio deceniju i jace ekipa KK Partizana je pobedila najvecom razlikom u istoriji derbija juniore Zvezde koji su bili neki slicno neki malo mladji i stariji nego sto su sada u aktuelnom sastavu Partizana Trifa,Koprivica,Smajli i Vukcevic svi ,,juniori ".