OG predstavio novog glavnog trenera CS2 tima

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.04.24. | 20:34

Unapređen pomoćnik Lambert Prigent

Pomoćni trener ekipe Lamber "Lambert" Prigent je unapređen u glavnog trener OG-a, a dobio je i pojačanje u vidu pomoćnog trenera, tu ulogu će preuzeti njegov sunarodnik Adrien "killazoo" Legarda.

Lambert je svoju trenersku karijeru započeo u ekipi Team LDLC gde je prethodno igrao, u januaru 2022. godine. Nakon toga je kao pomoćni trener prešao u TSM u avgustu prošle, a u OG stiže u januaru ove godine. On je u proteklom periodu bio assitent Caspera " ruggah" Due koji je prešao u Astralis, nakon čega je OG ostao bez glavnog trenera.

Izabrane vesti

Sa francuske scene stiže i novi pomoćni trener killazoo, koji je svoju petogodišnju igračku karijeru završio prošle godine, nakon čega je trenirao nekoliko manjih ekipa, kao i 3DMAX u kom je bio glavni trener sve do sada. 

OG je sada rešio pitanje stručnog štaba, ali i dalje nemaju startnu petorku, već su na četiri igrača od kako je iz prvog tima uklonjen Lulian "regali" Harjau. 

Oni su u međuvremenu doveli na pozajmicu Madalin-Andrei "MoDo" Mireia iz ekipe TSM, sa njim su odigrali Skyesports Masters gde su stigli do finala i odneli 70.000 dolara za durgo mesto, a trenutno igraju Global Esports tour Rio gde su doživeli težak 4-13 poraz protiv MiBR-a na startu turnira.



tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara