Komentari na vest

Olimpijska viza primarni cilj, ali nije jedini… Zagreb žrtvovan zbog Svetskog prvenstva

B

Belgrano

pre 3 meseca

Plasman u cetvrtfinale ce biti dovoljan za olimpijsku vizu i to je moranje svih moranja. Ne interesuju nas price o pritisku, losem danu, povredama, ne morate medalju da uzmete, ali MORATE da se plasirate na OI.
N

Niko123

pre 3 meseca

Druze, ne moraju oni nista!ti od njihovih dostignuca, nemas nista, kao i svi mi.Oni igraju samo za sebe i ni za koga drugog.
B

Belgrano

pre 3 meseca

@Niko123, ako je tako, sta je onda svrha sporta na top nivou i zasto ga na svetu prati stotine miliona, a ponekad i milijarde ljudi? OI su vrh piramide profesionalnog sporta i tu se vidi kako razvijas decu, omladinu, bazu, a kasnije i profesionalan put tih sportista. Zar ne zelis da se nasa drzava tu takmici protiv ostatka sveta i da nasi sportisti budu deo najveceg spektakla koji postoji u sportu?
N

Niko123

pre 3 meseca

Belgrano Svrha profesionalnog sporta je da se vlasnici klubova,menadzeri i"sportske"organizacije, koje to nisu, jos više bogate, na račun publike.To je inače jedna od najunosnijih industrija zabave!Da ne govorim o pranju para u "sportu" Tu su svi igraci samo potrošna roba, koja je masno plaćena.Sto se tiče razvijanja sporta i omladine, tu ne bih ubrajao profesionalni sport, zato što nije zdrav!Vec amaterski.Šta sve oni uzimaju tokom karijere, nisi svestan, da bi izdrzali sve te napore!A da mi idoli budu ljudi, koji su uz vlast,umesto da budu neutralni, to nikako.Veruj mi i ja sam, kao i ti sada gledao drugacije sport,pre 10-15 godina, dok nisam "progledao"Zasto bih se nervirao, kada nemam nikakve koristi?
D

Diorjesrr

pre 3 meseca

Iskreno prošla su vremena kad smo očekivali bilo koju medalju.... sad očekujemo da se ne osramotimo.... sta nam napravise od vaterpola