Komentari na vest

Oproštaj i od drugog trofeja! Vošini klinci uzeli Partizanu Superkup, sad ga eliminisali iz Kupa Srbije

S

Samo puni...

pre 4 meseca

I POSLE BRUKE U ZADRU OD -16 SAD OPET JOS JEDNA I U RUKOMETU..🤣
x

x1222

pre 4 meseca

Rukonetu???? Au klinac,nema dalje
j

jaran021

pre 4 meseca

Hop cup Vošin kup! Klinci deru!
D

Dzi

pre 4 meseca

Pobeda mladosti, Srbije i sporta.
D

Dzi

pre 4 meseca

Bravo. Bitno je da izgubi svaki toksican trener.
U

Ugasi JSD zlo

pre 4 meseca

Bravo Vošo !
6

62626

pre 4 meseca

Velike zasluge idu trenerima. Momcima svaka cast na zalaganju i trudu. Zao mi je igraca Partizana, koliko god svi mi volimo sport mora od neceg i da se zivi, placaju racuni.. Nisu to zasluzili posle svega sto su uradili za klub.
s

sc master

pre 4 meseca

u pravu si druze, treba da se zivi, sramota nema se za racune, a ugovori od 20-30.000 eura za postavu godisnje sto je za musku odbojku poslednje 2_3 godine top iznos..nego,da nije nesto i do ljudi uprave i sl?
F

FREDI KRUGISA

pre 4 meseca

Vojvodino, ljubavi! Eh da fudbaleri igraju kao ovi momci, gde bi nam kraj bio
P

Pandora_

pre 4 meseca

Gazi Vošo beogradskog blizanca!
A

AK10

pre 4 meseca

Fenomenalna atmosfera, prepune tribine, nije mušica mogla da sleti.. Čak i stepenište puno.
н

нс бој

pre 4 meseca

Вошини нови клинци ометлали црног близанца.Зато смо институција у одбојци. Ово је права Воша,не морамо ништа освојити,ал играју срцем,за клуб,за град,привукли су пажњу.Не морамо утући милионе довести 20 странаца,као близанци у фудбалу и кошарци,да би били у трци за титулу,здрава спортска прича.
A

AK10

pre 4 meseca

U pravu si da je ovo prava priča i da ovim momcima treba pružiti podršku uvek, bez obzira na rezultate. Samo je smešno pričati o novcu i OK Vojvodina, kad je do prošle sezone imala strance u ekipi i budžet od milion evra, za koji bi mogli da pozavide i svi fudbalski klubovi u državi sem Zvezde i Partizana.. Ubedljivo najveći budžet je imala Vojvodina 5 godina unazad.
t

tre

pre 4 meseca

bas zdrava prica od ove godine…pitanje da l bi bilo tako da ti nije otisao Zbiljic u fk…inace…miloine ste stukli za poslednje 5,6 god..i nista…tako da…nije ti za uporedjivanje
h

hebo vas vise budzet

pre 4 meseca

kao da budzet igra,Lester je bio prvak Engleske, cibona aba lige, zvezda kanta u evroligi godinama...nema to veze sa budzetom koliko do rada i trenera, ne skace onaj u bloku 5 cm vise zbog budzeta
н

нс бој

pre 4 meseca

@АК10 Прво у фудбалу сваки наш прволигаш има буџет преко милион еура( смешне паре за фудбал),да не причам о близанцима у кошарци заједно између 30-40 милиона,не можемо поредити.Друго ми смо у одбојци имали две,три сезоне неки јачи буџет,једне сезоне изгубили титулу,једне смо освојили на силу,није се створила хемија. Сада имамо младу екипу 3-4 врхунска играча,имамо хемију,ово вреди да се финансијски испрати,да се држе на окупу,да са пар појачања за 3 године добијемо тим за Лигу шампиона. Да близанци имају овако нешто у фудбалу или кошарци направили би осмо светско чудо од тога.
M

Mladi lavovi

pre 4 meseca

Milanović Stanković Bajandić i Drugovi su novi biseri Vojvodine Evro klase. Prva dva imaju tek 18 a tako dobro i zrelo igraju ko da im je 28g.Bravoooo
A

Asad

pre 4 meseca

Zato što ste vi, verovali slepo, da ste najbolji, lagao vas neko, zato što su vam, od svega pare preče ...