Komentari na vest

Ovog puta neće biti baksuzan broj - Partizan i Zvezda žele 13. titulu

S

Smarate

pre 18 dana

Bas ste dosadni. Dajte podrske ovim mladim momcima i trenirima. Koji i ppred svih nedaća i problema marljivo rade i trude se. Hvala Bogu pa i dalje ima takvih. Ovaj tekst nije da se mrači, već apel da se pruži podrška. Idemoooo svi u napad, pa ko bude bolji do tituleeee.
6

6262662

pre 18 dana

Mnogo devojvica trenira odbojku jer nemaju sta drugo, ipak je to najbolji sport za zensku decu, osim atletike koja je vec izumrela, tako da to nije nikakva pohvala za savez.. Treneri koji rade sa tom decom nemaju blage veze sa sportom, u malim skolskim salamanpo njih 30,nema nikakvog rada niti buducnosti. Sve se samo svodi na clanarine tako da nemojmo se zavaravati, sport u Srbiji se gasi velikom brzinom...
G

Gost 88866655

pre 18 dana

Kako nemaju šta drugo??? Majko mila šta se ovde neće čuti.hahahaha😀 Pa do 2006 god nije ih bilo na odbojci 5 posto u odnosu na danas.Kao da u Srbiji ne postoje svi sportovi koji postoje za devojčice i to su u dosta mesta i besplatni za razliku od odbojke.Od rukometa i košarke,fudbala,vodenih i borilačkih sportova,preko atletike,plesa, gimnastike,ritmičke gimnastike,stoni tenis,tenis,itd itd sve to postoji u ženskom sportu Koliko je samo raznoraznih školica sporta gde su i dečaci i devojčice zajedno.Odbojka najbolje radi .Decu i roditelje prevariti ne možes.Obiđu sve pa završe njih najviše na odbojci.Tačno da ih je 30 dece u maloj sali.Jer nasi klubovi nemaju termine.Ali isto tako zimi i 50 fudbalera rade na 2 gola trening.O košarci neću 50 male dece koja dobaciti do koša ne mogu.Nasi klubovi bar stave 2 ili 3 mreže koje su spuštene na visinu prilagođenu deci i vecina ih ima i lopte za decu.Košarka radi sa decom trening sa loptom koja je teža od njih!!! Odbojci trebaju uslovi za rad.Svaki klub ima problem sa terminima, ali to ne zanima nikoga ni u gradovima ni u savezima.Klubovi se bore kako znaju i umeju sami prepušteni sebi. Dece ima,uslova nema.Tu velikog rezultata nema.Fudbal je napolju 8 meseci svaki klub ima svoj stadion.Muče se samo 4 meseca posle rade kad i koliko hoce u bilo kom terminu.Odbojka o tome.moze da sanja.Ni jedan klub nema halu.Partizan prvak drzave ima jedan termin tj trening na dan jer nemaju termine.Sta ostali da ocekuju.Neki mali klubovi u nekom mestu gde odbojka nema tradiciju i gde je jedan čovek klubu.Tako je u 90 posto klubova u odbojci.
M

Moma Voždovac

pre 18 dana

Karate ima jako mnogo devojčica a sada i tekvando sve više i više.Meni jedna ćerka ide na odbojku druga na karate.Loši uslovi u oba sporta.Malo termina ,karate u maloj sali sa oko 50 dece u 1 terminu i 1 trener.Odbojka koreltni uslovi ali trening svega sat vremena traje. Srbija ulaže samo u fudbal.
6

63663636

pre 18 dana

Liga je toliko slababi neprofesionalna, u obe ekipe nemamo po 3,4 dobra igraca, o rezervama da ne govorim, poseta publike nikad gora, vise ih ima u nekim nizim ligama nego u zavrsnici ove super lige... Za par godina ce tek biti pravi cirkus, odbojlaski savez samo lovu gleda, a sa decom niko ne radi... Neka nam je Bog u pomoci
G

Gost N SAD

pre 18 dana

Znaci savez je zasluzan jer skoro 60 posto devojcica u Srbiji trenira odbojku.Ako su krivi zbog manjka dečaka i kako rekoste niko nece da radi sa decacima iz klubova onda ih treba pohvaliti i za masovnost zenske odbojke.Jako lose radi i FSS jako malo devojcica je u fudbalu.Ista prica je sa KSS kada je zenska kosarka u pitanju i RSS i vaterpolo savez.Jako je malo dečaka i devojcica u vaterpolu .Isto je i sa tenisom u Srbiji.Ostali manji sportovi nisu za komentar po pitanju masovnosti
B

Bojan majstor

pre 18 dana

Ovo Janjic i bratija lagano resavaju...
N

Nije tesko nauciti i biti fin

pre 18 dana

Da covek ne poveruje da niste u stanju da mu zapamtite prezime...
M

Mi

pre 18 dana

Treba pisati o domaćoj odbojci ali ne treba zapostaviti strane lige, evo juče se igralo žensko finale u Turskoj gdje igraju naše tri djevojke i niko ništa ne piše. Takođe u Italiji polufinale i nigdje se ništa ne može pročitati.
V

Više nego sve ostale zajedno

pre 18 dana

Tića juče u 5 setu 8 poena.Više od pola SAMA ...Više nego sve ostale zajedno.
s

stvarno

pre 18 dana

smarate više sa ženskom odbojkom! Jaka stvar u kom klubu igra neka naša devojka! Zaprati taj klub na fejsu i insta. i imaš sve informacije ako te zanimaju. Kod nas se igraju finala u obe konkurencije a ti tražiš tursku ligu!?
G

Gost 987789

pre 18 dana

Mi Pa o Turskoj i Italijanskoj ligi nigde neces naci informacije u zemljama iz regiona kao ni u 95 posto država evrope. Nemas ni mnogo više inromacija iz Španske i Francuske njihove kosarkaše ili rukonetne lige.Zašto bi se mi bavili njima.
I

Ipak

pre 18 dana

ce nekome biti baksuz.