Komentari na vest

Pakleni finiš Lala: Pešić za pobedu, Vojvodina se vratila iz mrtvih, od -6 do nade u polufinale

o

objektivni

pre oko 1 godinu

Autor clanka, da napise objektivnije.Aziz najlosiji na utakmici, decko je neopisivo sebican. Samo u prvih 15 minuta, 5 izgubljenih lopti, iz kojih je Gorenje postiglo golove iz kontri. Uzasno davi loptu, usporava napad, ne daje loptu nikome, pogotovo igracima koji su u boljoj situaciji za postizanje gola. Ocvirk, Pesic i Lucin su bili igraci preokreta. Pogotovo Ocvirk koji je imao 9 asistencija i nekoliko fantasticnih golova. Lucin kad je usao u igru, skinuo par zicera i suteva, Arsenic je lose branio ceo mec, realno.
s

samo jako samo borbeno

pre oko 1 godinu

Ovo je ozbiljan rezultat.Gorenje igra nereseno sa Celjem,izgube u produzetku a to Celje je pobedilo Kil u LS.U svakom slucaju tesko ce Vosa proci,ali srpski rukomet napreduje.
p

poznavalac prilika

pre oko 1 godinu

RK Vojvodina ima daleko veći budzet od Gorenja.Igrači Voše imaju mesečne plate od 5-6000 eura!!!Najplaćeniji igrač Gorenja ima 3500 eura.Čisto da se zna !!!
s

slučajni prolaznik

pre oko 1 godinu

Ne samo da Vojvodina ima daleko veći budžet,već ima i neuporedivo kvalitetniji igrački kadar...mnogo iskusnih i kvalitetnih igrača Vojvodine protiv vrtića iz Velenja u kojem su uglavnom igrači do 22godine,koji su vrhunski vođeni od strane trenera Jovičića,što nažalost kod nas nije slučaj.
N

Naopako

pre oko 1 godinu

Samo da kazem da ova utakmica nije bila prenosena ni na jednom kanalu!!! Sramota!!! A ova pobeda je ogromna jer Gorenje je jedan od favorita za osvajanje trofeja.
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Svaka čast momci bravo. Realno male su šanse za prolaz u revanšu, i da je bilo plus 6 opet ne bi bili favoriti u Sloveniji, ali ovo je rezultat vrijedan svakog poštovanja protiv ovakvoh protivnika.
U

UltraNS

pre oko 1 godinu

Bravo, momci!